Daha önce kimseye karşı bir adım atmadım. Kızın birisi benim için adım değil koca bir uzun atlama gösterisinde bulundu ama bana kal geldi. O günden beri kısmetim kapandı galiba. Kız sanırım "çocuktaki tipe bak egosuna bak sanki Ricky Martin" demiştir. O derece. 😂
Haklıydım ama.. O kız bana bakmazdı ki aklım almadı valla.. . Kızıl saçlı, yeşil gözlü biraz da çilli çok tatlı bir kardeşimizdi. Evlenmiştir şimdiye o. 😂
Efendi adam ilk adamı atarsa sapık olur, ilk adımı karşıdan beklerse asosyal sayılır. Kötü çocuk ilk adamı atarsa sosyal olur, ilk adımı karşıdan beklerse havalı sayılır. Dünyanın en hakkaniyetli, en adaletli, en erdemli, en mantıklı canlısı olan kadınlara selamlar...
Ağırım ben atmayı bile beceremem günümüzdeki şöyle ortama baktımda ne güzelmiş gençliğim dedim ben çekinirim eşime bile ben açılmadım o açıldı bana ben biraz çaylak gibiyim sanrım yürütmeyi becerebilirim ama ilki yapamam ortama girince polat gibiyim sert bir mizacim vardır öyle yumoş yapamam
Çocuk oyunu mu bu kanks :))) ilk adımlar acabalar filan.. spontane gelısır böyle şeyler reis hani bakışma gülümseme merhaba ile başlar eğer sigortalar sarar şase yapmaz ise muhabbet akar giderse devam edilir.. Yok sarmazsa dünya güzeli olsa boş müsade ister uzarsin.. ergence tavırları saçma egoları afra tafralari varsa bırakırsın hastane bahçesine yavaşça uzar gidersin yani :dsjskkddk
Ben atmaya atarım ilk adımı o meselede değil sonuçta kendime güveniyorum ama o atamazsa sıkıntı büyük demektir çünkü kendine güvenmiyor ve bundan dolayıda cesaretsizdir ve öyle bir insanla benim işim olmaz😉
Lafın gelişi dedim kuzum melek gibi güzelsin ama ben güzelliğinden çok zekan ve bilgi birikimine ilgileniyorum güzellik genetik gelir ama diğerleri senin emeğin. :), çok büyük potansiyelin var umarım doğru yerde kullanırsın kuzum. :)
Mutlaka ben atmalıyım ama öncesinde çeşitli yoklamalar yaparak adımımın boşa gitmeyeceğinden emin olmalıyım. Geri dönmek zorunda kalacağım adımlar atmam, riskede girmem.
En İyi Cevaplar