Sizce enişte baldız samimiyeti nasıl olmalı?

Kız kardeşim nişanlıma çok dikkatli bakıyor buna defalarca denk geldim nişanlım da ona bakıyor bildiğin bakışıyorlar yani bunu söylemek bile o kadar zor ki çıkmazdayım bunu neden yapıyor kız kardeşim bana ki bizim aramız çok iyidir beni çok sever düşkündür bana ama hiç çekinmeden bakisiyorlar karşımda bunu bir tek ben fark ettim sanıyordum kendi kendime kuruntu yapıyorum diyordum ama bir gün yakın bir arkadaşımla oturuyorduk kardeşim ben nişanlım arkadaşım işte sonra arkadaşım bana lavaboya kalkalım mi dedi olur dedim gittik sana bişey söylüycem söylemezsem vicdan azabı çekerim dedi dedim şöyle noldu ya dedim dedi ki çok denl geldim nişanlın sürekli kardeşine bakıyor kardeşin de ona o an gözlerimden yaşlar aktı engel olamadım annemle konuştum annemde fark etmiş kız kardeşimle konuşmuş oda benim ablam yok artık demiş bana nasıl böyle bişey der demiş ama ben yalan söylemiyorum gördüm kendi gözümle nişanı attim 2 gün önce nişanlım barışmak istediğini söylüyor ama ben asla barışmam kız kardeşimden o olarak uzaklaştım soğudum ki keşke aynı evde yaşamak zorunda olmasal bir insan bunu kardeşine nasıl yapar ya
Sizce enişte baldız samimiyeti nasıl olmalı?