Erkekler, Tekrar takip isteği atayım mı sizce?

Sizlere hikayeyi baştan anlatayım anlamanız için. Bundan 2 ay önce (Ö kişi diyelim) Ö bana mesaj atmıştı instadan ama ben onu terslemiştim (sinirim bayağı bozuktu o aralar) geçen hafta bir an aklıma geldi ve pişman oldum (hesabı açık) onu takip etmeye başladım ve birkaç fotoğrafını beğendim. Beni geri takip etmedi ama başka bir kızı takip etti ben de dayanamadım ona mesaj attım kusura bakma o aralar sinirim bozuktu falan dedim o da önemli değil dedi ve sohbet ilerledi yine. Fakat şimdi konuşmuyoruz yine (kendisi zor bir erkek ve ben de öyle) Neyse asıl sorum şu ki, sizce bu özür dilememden sonra tekrar onu takip edeyim mi ve sizce o da geri takip eder mi çünkü bana onu zamanında terslediğim için geri takip etmemiş olabilir. Ve dediğim gibi şu an konuşmuyoruz, sohbetimiz çok kısaydı ve en son ben bitirdim sohbeti (kendimi ağırdan satıyorum) sizce yani onı takip edeyim mi yoksa saçma mı olur yani bendem hoşlanmıyor mu geri takip yapmadığı için yoksa bana o zaman kırgın olduğu için mi yapmamıştır?
Erkekler, Tekrar takip isteği atayım mı sizce?