Evlenen bir insanin sorumlulugudur kendini disari kapatmak. Iradesi ve esine olan muhabbeti , olasi bir ruh eşi vakasiyla ugrasmasinin onune gecer.. madem evlisin , evli bir insan gibi davranacaksin diger karsi cinslere. fazla samimi ve icli disli olmayacaksin ki , sohbet derinlere gidip ruh esi olaylari aciga cikmasin.. esini kaybetmeyi ölüm. anlaminda mi yazdin bilmiyorum ama , Allah dusmanimin basina bile vermesin boyle zor bir imtihanı..
Başkasıyla evliyken ruh eşimle tanışabilme olanağım çok düşük olacaktır. Zaten ben kendi ruh eşimle evlenmiş oluyor olacağım. Ki ayrıca evliyken başkasıyla böyle bir düşünce ve benzetme içerisinde bulunmamın mümkünatı yok. Yalnızca can yakıcı olan şey ruh eşim dediğim kişinin değişmesidir. Fazla korkunç, çıkılmaz ve derin bir yola sokardı bu durum bizi.
Bende tam tersi eşimin fizigi kötü ya 1.52 boy kalça yok spor yapmaz bakım yapmaz fazla makyaj yapmaz saçları az ve önden eksik eksik tesettürlü alırken gormeedim saçını çok üzgünüm bosanalim desem kiyamet kopar herkes beni dışlar o ah ile başkası ile mutlu olabilir miyim bilmiyorum ama benim istediğim kadın bu degil
Başkasıyla evlendikten sonra ruh eşinle tanışmak karşı tarafa, ruh eşiyle evlendikten sonra kaybetmekse kendisine zarar verir. İnsan ne ruh eşine zarar vermek ister ne de kendisine fakat biriyle evlendikten sonra aşık olup bırakmak büyük bir kalp kırıldığıdır, ikincisini seçmek daha iyi birisi gibi hissettirirdi ve zaten iyi insanlar her zaman sınırlı mutluluklar yaşarlar.
Ben aşık olarak evlendim ama aşık olduğum kişi istediğim fizik kriterlerine uymuyordu yapma dedim etme dedim kendi kendime yinede onun ile evlendim. Vazgecemedim büyü gibiydi. Ah ah. şu an disardaki Seksi kizlari görünce içim gidiyor bosasam ortada kalacak yapamam ona bunu çocukta var. Ama böylede mutsuzum
Kadınlar milyonlarca kişi ile olarak ruh eşini aradıklarını söyler bulduğunuzda ruh eşinize ne kalmış olacak o kadar denemeusonucunda ruhunuz bile kalmıyor
Eminim evlendiğim kişi zaten ruh eşim olmuş olur.. Evliyken de başkasına bakacak gözüm kayacak kadar küçülmedim.. Onu ruh eşimi kaybetmek canımı çok yakardı..
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Başkasıyla evliyken ruh eşinle tanışmak mı daha çok canını yakar yoksa ruh eşinle evlendikten hemen sonra onu kaybetmek mi?
En İyi Cevaplar