aramız bozuk olduğu için salonda yatayım dedim gece geldi hadi yürü yatağa dedi küs olsak bile o yatak ayrılmayacak dedi sonra gittim yattım bir uça sonra geldi yastığımı düzeltti rahat mı böyle dedi sonra sen uçta yatma düşersin gerekiyorsa ben yatağın en dibine sıkışırım rahat yat dedi cevap vermedim bende sonra döndü üzerine ört nu hava çarpar böyle olduğuna bakma dedi üzerimi örttü ben yine cevap vermedim sonuçta küsüz izce neden böyle yapıyor
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılYemin ediyorum boyle adamlar sizin gibi karilari haketmiyor ya helal olsun adama yaptığı biseymis gıbı sanki yanlismis gibi neden boyle davranıyor diyorsun ayni evin icinde neyin küslugu ergenmisin sen sukret ki arayi duzeltebilmek icin sirtini sana dönmüyor da çabalıyor.
Kiymet bil uzatma bu durumu26 Yorumla
Soran+1 yılÖncelikle ben olayı bilmiyorsun Belki çok büyük bir şey yaptı ya senin gibi insanları da ben anlamıyorum Şu önyargım sizi bir gün gebertecek haberimiz yok Sen kimsin lan Kimin kimi hak ettiğini sen mi karar vereceksin olayı bilmiyorsun Belki çok büyük bir şey yaptın Ne biliyorsun niye bu kadar önyargılısın bir de kadınsın ve kadınları düşmanısın Rabb'im sana bu kaderin En kötüsünü yaşatsın nefret ediyorum senin gibilerden Sen mi karar vereceksin kimin kimi hak ettiğini sen kimsin bilirkişi misin çık lan gizliden çık çık arayacağım seni çık yiyorsa çık
Cevap sahibi+1 yılAhahahahha ulan ne güldüm teyzeeeemmm 😁😁
Düşmanlikdan bahsedip beddua etmen Rabbim acisini baskasina beddua edip de yukusunu hafifleten insanların acisini dindirmesin benimde duam bu.
Ben gibi burda o kadar kisi var bilmeyen ne halt yemisse al adami karsina cozun napalim
Soran+1 yılYa biliyor musun yaşın 25-29 arası evde kalmışsın belli Benim yaşım 23 Teyze sana denir Öncelikle sonralık da ben şunu sevmiyorum Bak buna tahammül edemiyorum Sena bir düşmanlığım yok en nefret ettiğim şey önyargılı insanlar Bilip bilmeden konuşan insanlar her şeyi Hakkı varmış gibi konuşan insanlar ne hepsi sende var insan gibi konuşuyorum beddua etmek istemedim ama sinirlendim şunu anlatmak istiyorum sana olayı bilmiyorsun belki bana çok büyük bir şey yaptın Ne biliyorsun Ne biliyorsun kendini affettirmeye çalışmadığını Hadi kendinize gelince Demek ki Her halta ölüp bitireceksiniz yani başka bir açıklaması yok Ne biliyorsun
Soran+1 yılSormadan etmeden burada yok seni ok etmiyor bilmem ne yani kendinde bu Hakkı bulmam bile büyük bir şey o kadar alışmışsın ki o yüzden böyle yalnız ve çaresiz
Cevap sahibi+1 yılBen buraya şahsi kimligimi vermek zorundamiyim daha evlenmedim canım ben yaşım 25 😊 evli olup buraya kimligini dokmekde garip 😃
Ayrica sen zaten soruyu gizli sormussun ne yaptıysa belirtebilirdin de acaba sana az mi yapıyor yoksa haksizlikmi anlardık.
Direk bir kusmeden bahsediyorsun sebebini bilmedigimiz icin evlilik icin basit sacma buluyorum ki ben gibi bir çok insan boyle düşünebilir. Sinirlendiysen beddua etmen gerekmezdi ama benimde tek duam bu canim Rabbim acisini beddua edip hafifletmeye calisanin yarasini dindirmesin Hic
Soran+1 yılahahaha buraya orospuuluğaa geldiğin için :) herkesi kendin gibi sandın ama sitenin amacı soru sormak evde kalmış kaşarr evden bakkala gidemeyen varoş kızı anandan öğrene öğrene orospuu olmayı öğrenmissin sürtülk hadi orospuu kızı evde kalmış varoşlarla konuşmama hadi ikile ağla şimdi umarım kaşarr 😅 annen baban ölsün
En İyi Cevaplar
+1 yılkocan olduğu için olabilir mi? küs olsanız da düsünüyor işte ne güzel daha ne istiyorsun anlamadım ya hiçbir şeyden memnun değilsiniz
03 Yorumla
Soran+1 yılmemnun değilim demedim. sebebini merak ettim. sitemine dikkat etmeni tavsiye ederim
- +1 yıl
sebebi ne olabilir ablacım bir düsün bakalım
Soran+1 yılŞöyle her nerede olursa olsun uzmanların dediğine göre küstük döneminde birbirine böyle uzaklaşmaları çok oluyormuş Bu nedenle sordum
- Aşk İlişkileri konusunda 7,6b cevap paylaştı.
+1 yılDoğrusunu yapıyor sen abartıyor adamın sabrını sakinliğini zorluyorsun gereksiz küslüğü abartmayın derim eşine akşam güzel bir hazırlık yap bu şekilde davranıyorsa değerini bil kimleri ilgilenmiyor beğenmiyorsan ananın evine git diyor seninkini el üstünde tut
00 Yorumla
+1 yıldoğrusu bu. eşler arasında küslük en fazla 1 gün sürer. zamanla sinirin geçince tekrar aynı şekilde devam eder. her kavgada yatak ayrılırsa kısa sürede evlerde ayrılır çünkü. eşini tebrik ederim.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
39Cevap
+1 yılE Seviyo, Değer Verip Düşünüyo İşte. Küsünce Karısı Olduğunu Unutmasımı Gerekiyoki. Küs Olunca Karşısındaki Kişi Onun Evlendiği İnsan Olmaktan Çıkmazki, Ne Güzel Seviyor Seni İşte.
16 Yorumla
Soran+1 yılsevmek zorunda zaten
- +1 yıl
Kimse Sevmek Zorunda Değildir, Evlendikten Sonra Nede Olsa Elimde Deyip Değişen Çok İnsan Var İnan Bana. Evlenene Kadar Balayındaymış Gibi Yaşayıp, Evlendikten Sonra Sokak Köpeği Muamelesi Yapanlar Var, Senin Eşin Onlardan Birisi Değil, Kıyamıyor Sana, Yatsın Zıbarsın Hasta Olsunda Görsün Diyemiyor. Bu İnsanlık Göstergesi. Herkesi Bir Sanma, İyi Bir Adam O
Soran+1 yılBir kere eğlencesi sevmek zorunda bu bir ikincisi Öyle insanlar var diye Biz doğrudan mı sessiz kardeşim adam öldürenler de var adam öldürme yeni tebrik ediyor musun Sağ ol öldürmedin için Hayır zaten öldüremez Çünkü zaten sevmek zorunda ne demek sevmek zorunda değil nerede yaşıyorsun sen öyle insanlar var diye doğru da anlaşırız Şimdi adam öldürenler var diye sen adam öldürme yeni tebrik ediyor musun Diyor musun Çok teşekkür ederiz adam öldürmüyorsun diye yok zaten öldüremez Bu da aynı şekilde benim asabımı bozmayın ya Ne sanıyorsunuz siz yaz
Soran+1 yılHerkesi bir Sanmam değil öyle şerefsizler var diye bu görevi zaten yapacak zaten sevecek adi şerefsizler var diye ben bunu tebrik mi edeceğim zaten görevi
- +1 yıl
2 Si Aynı Şeyler Değil, Anlamak İstediğini Anlayıp Burda İnsanlar Ne Derse Desin Düşünceni Savunucaksın, Karşına En İyi Konuşma Asistanıda Çıksa Yine Yaparsın Bunu. Umarım Pişman Olmazsın O Adama Olan Tavırlarından. Sevecekmiş İlla...
İş İşten Geçince Anlarsın Sevip Sevemeyeceğini. Hadi Kolay Gelsin Sana.
Soran+1 yılaynen o şekil
- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yıl.
Yatak ayırmak,
İlişkiyi bıçakla kesmekten farksızdır,
1 Eşiniz düşünceli biri,
2 Sorunlarınızı asla uzatmayın,
Konuşun ve açmamak üzere geride bırakın.
.00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı. Ben de yatak ayırmayı sevmem doğru da bulmuyorum ama öyle yastığın rahat mı üstünü ört demem ya vicdan yapmış ya da seni çok seviyor
10 Yorumla
+1 yılBulmuşun şöyle kocayı bunuyon mu derler bizim burda 😂
12 Yorumla
Soran+1 yılhadi ya
- +1 yıl
Bencede helal olsun kocana aferin
Sanki hiç barismican, iki gün sonra barisican kusmenin amacı ney? çocukça bence. ikinizde birbirinize mecbursunuz.
12 Yorumla
Soran+1 yıl...
+1 yılAdam küs olsanızda seviyor seni bunu düşünemedinmi hiç? Keşke herkes her kavga ettiğinde o adam gibi uyumlu davransa
13 Yorumla
Soran+1 yılhadi ya nasıl sever beni karısıyım birazcık acaba ondan mı
- +1 yıl
Sevmese niye evlensin zaten en baştan sevmek önemli karısısın diye değil
Soran+1 yılevwt mantıklı
Darlıkta hastalıkta üzüntü de sevinçte evet demedin galiba sen
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. adam ergenlikten çıkıp aile babası olmuşsa demek ki ;)
00 Yorumla
+1 yılbarışmak istiyor sana değer verip alttan alıyor adam gibi adam bence ben de oyle yapardım
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Helal olsun kardeşime. Erkek dediğin böyle olacak sevdim onu. 👍
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeni seven bir adama neden böyle davranıyorsun 🙄 üstelik eşin..
Kavga etmenize rağmen gene sana kıyamıyor.10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 738 cevap paylaştı.
+1 yılküslük sebebi nedir eminim kendidir hatalı sen olsan böyle yapmazdı
15 Yorumla
Soran+1 yılşöyle oldu. bana haber vermeden annesine gitmiş ama kendisine ben haber vermesem bir sürü kızıyor..
- +1 yıl
saçmalık resmen gidince ne olmuş yani bunun için küsülürmü yani tamam hatasını anlar ama karıya kıza gitmemişya annesine gitmiş
Soran+1 yıl6
Ya anlatamıyorum galiba Ben bunu yapsam o bana ne biçim tepkiler veriyor bağırıyor çağırıyor dağıtıyor ama ben o yapınca sıkıntı yokmuş gibi davranıyor ve Bu ilk değil anlatamıyorum galiba- +1 yıl
anlatabiliyorsunuz ama çok basit bir sebep bu ama bunun için kendinize kızmaya küsmeye gerek yok demek istiyorum yani
Soran+1 yılSürekli bunu yapıyorsa basit değil Kusura bakma yani sürekli sen düşün Eşin sana haber vermeden sürekli bir yere gidiyor Ne yaparsın biz eve geliyorsun karın evde yok sana haber vermişti ne yaparsın söylesene
Aşk İlişkileri konusunda 32,8b cevap paylaştı. Adam doğru yapıyor bence
Ayrı yatmaya alışırsanız problem olur00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıladam sellektör yapmış bütün yeşil ışıkları yakmış. bazı insanlar gerçekten algı problemli
03 Yorumla
Soran+1 yılben anladığımı bilirim ama içinden gelmediği givi davranmam
Cevap sahibi+1 yıliçinden gelmese o kadar uğraşmaz. ayrıca yata ayırmak nedir ya çocukmusunuz siz dibine kadar kocan ahak verdim. fazla zorlama. iki taraftan biri yeşil ışık yakarsa diğer tarafta bir adım atar yoksa hayatınız karşılıklı rekabete döner. ister anla ister anlama ister dinle ister dinleme hayat senin kolay gelsin
Soran+1 yılYavaş
Çok doğru yapmış eşler kuş te olsa yatak ayirmamali
00 Yorumla
+1 yılDaha belanı mı istiyorsun sen?
15 Yorumla
Soran+1 yılÖncelikle bu bir lütuf değil zaten sevmesi bana karşı görevi zorunda. ekstra bir şey yapmış gibi gelmiş konuşuyorsun
- +1 yıl
Evet ekstra bir durum değil ama her gün evlendikleri adamın ruhsuzluğundan şikayet eden "kocam niye böyle" temalı en az 5 soru görüyorum. Adam seviyor saygı duyuyor işte. Belki küstüğünüz mesele onun için küçük bir şeydi boşvermeyi tercih etti. Ne bileyim burayı siz doldurun ne sizi ne de eşiniz tanıyorum. bir konuşun bence.
Soran+1 yılDüşüncelerinin tümü yanlış öyle adamlar var diye Biz doğrudan mı şaşıyor Şimdi adam öldürenler var diye sen adam öldürme yeni tebrik ediyor musun kardeşim Hayır zaten göre biraz zaten öldüremez öyle bir şey işte Bursa'da sevmek zorunda öyle pis adamlar var diye ekstra bir şey yapıyormuş gibi davranmaya cağız Tabii ki de ayrıca bana kendini affettirmesi lazım
- +1 yıl
Üslubun çok sert geldi :D her neyse ben sadece burad gördüğümü anlatmıltım yazdığım yazının başında da belirtmiştim aslında öldürme olayları falan baya uçtun sen. Bence sinirini milletten çıkarmak yerine al karşına sakin kafayla konuş.
Soran+1 yılasla sınırlı değilim. sertte değilim 😅
Gizli Üye(36-45)+1 yılEn güzelini yapıyor işte. Küs olsanız bile o yatakta yatmalısınız.
00 YorumlaÇünkü seni seviyor. Yataga küs girilmez
20 Yorumla
+1 yılBen de eşin gibi uyumluyum değerim hiç bilinmedi
03 Yorumla
Soran+1 yıleğer uyumlu ve gerçekten işi bilen biri kalaydın bilinirdi kesin senin uyum dediğin saflık ve kendini kullandırtmadır. iki şeyi karıştırma... h
- +1 yıl
😂😂😂
Soran+1 yılSenin iyiliğin için söyledim bunları çoğu insan saflıkla uyumu karıştırıyor
+1 yılSeni bile böyle seven var he... :D
01 Yorumla
Soran+1 yılAllah Allah ya sevmesi kadar doğal ne var yani karısı olduğu için olabilir mi acaba
+1 yılDaha ne kaka istiyorsun
10 YorumlaBarışmak için :) kendini affettirmeye çalışıyor.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKüs olsanız bile sırtınız dönüp yatmayın sabaha kalkamaya bilirsiniz
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı. Adam seni düşünüyor işte kötümü yapıyor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılİlginç bir ilişkiniz var
00 Yorumla Ben ne okudum yahu 😣
00 Yorumla
+1 yılböyle kocayı bulmuşunda buluyon
nalet karı11 Yorumla
Soran+1 yılhaddini bil.
Bence doğru olanı yapmış.
00 Yorumla
+1 yılseviyo işte daha açıklaması mı var
02 Yorumla
Soran+1 yılsevmek zorunda zaten
- +1 yıl
eeee o zaman
adam haklı yataklar ayirmak olmaz
00 YorumlaYatak ayrilmaz kizim sen 2000 dogumlu musun
05 Yorumla
Soran+1 yıl1998 malesef
Soran+1 yılşaka yaptım dkdmdmfm
Soran+1 yıl1994 iyim 😅
+1 yılEşin doğru olanı yapıyor
10 Yorumla
+1 yılsenden kopamıyor demek ki :D
00 Yorumla
+1 yıldemekki tekrar barışmak istiyor
00 Yorumla
+1 yılSeni üzmüş bir nevi özür diliyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılB. kunu çıkarma küssün diye
022 Yorumla
Soran+1 yılkes ya
Cevap sahibi+1 yılAdam arayı yapmaya çalışıyor işte. Bir de yanlışını kabul et millete çemkirme
Soran+1 yılsanane
Cevap sahibi+1 yılAllah adama sabır versin
Soran+1 yılSana ne
Cevap sahibi+1 yılSoru soruyorsan yorumları da kabul et canım
Soran+1 yılsananee
Cevap sahibi+1 yılYırtıılll
Soran+1 yılsananeee
Cevap sahibi+1 yılCırılll
Soran+1 yılahahaha 😅😅😅 yıttılanlar belli ben takmayıp sananr yazıyorum sen ciddiye alıp alıp yaızyoesın açıyorum djdjdjd gülmek için muhattap ım sadeve dkkddj
Cevap sahibi+1 yılBak millet seni haksız görmüş ona yırtılıyorsun 😀
Soran+1 yıl😅😅😅 sanane
Cevap sahibi+1 yılDiğer yorumlarına baktım da küstahlık edebsizlik diz boyu sende. Kocan yanmış vah vah
Soran+1 yılsanane.😅
Cevap sahibi+1 yılPapağan 😂
Cevap sahibi+1 yılYok mor papağan demeliydim millet baya morartmış seni 😂
Soran+1 yılsanane,,😅
Cevap sahibi+1 yılYüzüne tükürseler çok şükür Nisan yağmuru diyecek, millete beddua eden kemkiren seni yatağına aldığına şükret hatta evde tuttuğuna😀
Soran+1 yılsanane ; 😅😅
Soran+1 yıltakılmamak nasıl koyuyor bak çıldırıp çıldırıp takip takip yazıyorsun egomu yüceltmeye devam ey
Soran+1 yılaaa susutun orospuuu 😅😅😅 ya kaltağıı evde kalmış koca hasteri çeken kaşarr verici ananın kızı hadi shg
Aşk İlişkileri konusunda 312 cevap paylaştı. seviyor demek ki
05 Yorumla
Soran+1 yılsevmesi doğal malum karısıyım
Soran+1 yılöncelike eğer karısı isen seni sevmek zorunda... ne demek değil şimdi evlendiğin kadın seni sevmese hoş olur mı kafaya bak. köpek gigi fr sevmek zorunda sevmiyor sa niye aldı gaa evey karısını sevmeyen adam değil orospuu çoçukları var haklisin ama şimdi onlar yapıyor diye biz doğrudan mi şaşalım adam öldürenler var dite öldürmeyeni tebrik mi edeceğiz? eee sevmeyen var diye seveni teorik mi edicez oldu. zaten sevmek zorunda eğer seviyorsa neden evlendi. konulurken düşünme iyetin kullan ve empati yap.
Soran+1 yılBen de sana diyorum ki bu zaten görevi olduğu bir şey Neden bunu gözünde abartmayın ekstra bir şey yapmamış ki zaten bunu zorunda görevi zaten bu onun sen bunu niye söylüyorsun Zaten görevi olan bir şey bana lütuf gibi gösteriyorsun
Bel olsam yuzune bile bakmam
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 13,5b cevap paylaştı.
+1 yılKıyamamış
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe guzel kıymetini bil
00 YorumlaYaa Kocan sonuçta.
00 YorumlaKomedi ya
00 Yorumla
+1 yılSevio
00 YorumlaIlemedım kanks
00 Yorumla
+1 yılayırsın istermisin?
00 YorumlaYatak aurılmamalı
00 Yorumla
+1 yılsen gibimi yapsaydı
04 Yorumla
Soran+1 yılyalniş yapmıyorum
- +1 yıl
tavrını koy ama yatağanı ayırma
Soran+1 yılzaten
- +1 yıl
zaten derken
akıllı adam
00 YorumlaKusme sebebiniz ne
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHaksızsın kabul et
02 Yorumla
Soran+1 yılhaklıyım ben haklıyım zaten kavga da.
Cevap sahibi+1 yılSonuçta adam seni düşünmüş uzatman gereksiz evlilik uyum gerektirir. Keçiliğin anlamı yok
Devamını Gör(35)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih