Yaa senden başkasıyla yapamıyormuş barışmanı bekliyor ve istiyor kısacası benle barış eskisi gibi olalım diyor
122 Yorumla
Soran+1 yılAma fake hesapla diyor bunları ayrılan bendim ama suçlu o
Soran+1 yılHiç aramadı beni 1 senedir
Soran+1 yılSeviyorum baksana herkes hiç samimi değil dalga geçiyor senle diyorlar
Soran+1 yılHerşeyimi kisitliyordu foto koymak yasak erkeklerle yazışmak selam vermek makyaj yapmak birgun gordum eskiden birlikte yaşadığı kızla yazıştı bende göster dedim göstermedi bende sen geçmişinden kopamiyorsan seninle gelecek düşünemem dedim o ayrılıyorum biti dedim kapatım yüzüne aradı yalvardı bisey konuşmadım diyo üstte çıkıyor benden daha çok o sinirleniyor kapatım yüzüne günlerce aradı açmadım yalvardı ağladı sonra baktıki istemiyorum tehtit eti açtım kimle konusuyorsun kaç gündür hemen yeni birinimi buldun şöyle kim o adi ne kimlede olsan ayrıcam mutlu olmayacaksın dedi bende sen ilgilendirmez o kiza git dedim oda bana bisey yok onunla konusmaidm bsiey dedi sanki suçlu bendim gibi dvarandi sanki boş here ayrilmisim gibi bana kimlede olsan ayrıcam deyip küfür hakaret eti çok incitici sözler soyledi yüzüm şöyleymiş böylemiz alsinda sevmemiş yok daha 12 sevgilisi varmış tek beni sinir etsin diye neler yaptı üstene babamın olduğunu bilerek olmuslerime sovdu dayanamadım bende onun olmuş kardeşine sovdum sonra o özür diledi sovdugu icin bari arkdaş kalalım hergün 5 dk ac sesini duyayım dedi istemedim sonrada hep bir sürü fake hesaplardan yazıyor 10 aydır Ama hiç aramadı barışmak icjn
Soran+1 yılBen seviyorum onu barışmak için bekliyorum ama aramiyor galiba istemiyor sence?
Soran+1 yılBüyük ihtimal hamgisi
Soran+1 yılElinde başka kızmı yok ona kızlar kendisi asılıyor zaten kendiside çapkın bana bitane kalın fotosuyla hesap actiya kesin onla konuşuyor aynı yerde yaşıyorlar baksana sence 10 ay aramayan biri ararmi
Soran+1 yılDönmez diyosun yani
Soran+1 yılSence donermi bana
Soran+1 yılO sorun değil ama sence donermi doğru söyle hislerim ne diyir
Soran+1 yılTamam yazarım tabiki inşallah döner 😊😊 çok tesekur ederim bu güzel cevapladın yardımın için hata seni takibe aliyorum
Soran+1 yılBende çok tesekur ederim 😊
En İyi Cevaplar
pek ciddi gelmedi mesajları sizi uzmek icin soylemiyorum
01 Yorumla
+1 yılKusura Bakmada Bu Şekilde Mi Konuşuyor Her Zaman, Ciddiye Aldığını Hiç Sanmıyorum Bu Nasıl bir Yazım Şekli?
08 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
Yazım Şekli Yazıyorum Bacım Görmüyomusun, Her Sorunun Altına Neden Yazıyosun. Yapma
Kendini Bağlama Bu Çocuğa, Sen Olmadığında Başkalarıyla Oluyor. Hoşsun Ondan Senle Olmak İstiyorum Diyor Anlamıyomusun Hala.
Soran+1 yılE bu kötü biseymi hoş olmam
- +1 yıl
Heyyyyy Anlamıyosun, Herşey Tip O Bu Değil, Bu Dış Görünüşünden Bahsediyor, Zamanı Gelince Senden İyisini Görürse Onada Kuyruk Sallar.
Soran+1 yılEvet o ayran gönül-ü bunu biliyorum daha öncede birine koşmuştu sonra yine bana geldi başkasıyla olsada beni rahat bırakmıyor ben o yüzden amacını sordum yani baskaisyla olsada neden beni kısıtlıyor
- +1 yıl
Bu Takıntı Sevgi Değil, Takıntılı Sana, Evlense Bile Başkasıyla Yine Sana Yazar, Engelle Gitsin Hayatını Mahveder.
Soran+1 yıl
Soran+1 yıl
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Seni seviyorum cane diyor flalflwöfösm bu cane Bağcılar bebesi mi?
04 Yorumla
Soran+1 yılSevgilim kiro
Soran+1 yılMaço mu kiro mu ne diyosunuz işte indan
Soran+1 yılAmacı ne sence
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
+1 yıl*Bunu okuduğum için gözlerimden özür diliyorum.
Soruya gelince;gülmekten cevaplayamıyorum bi' saniye.11 Yorumla
Soran+1 yılSen daha ölmedin mi
Başka kızlar heycan veriyor sen vermiyorsun sen heycan ver onlara bakmıyim diyor ama başka kızlar zaten yok sana ayak yapıyor 😂
17 Yorumla
Soran+1 yılYani barismakmi istyor
Soran+1 yıl1 senedir fake hesaplarla yazıyor uğraşıyor ama hiç arayıpta barışalım demedi ayrılan bendim ama suçlu oydu
Soran+1 yılSence amacı ne şimdi bunun
Soran+1 yılGüzel ozaman beni taksin
Gizli Üye(25-29)+1 yılkonuşma üslupu hiç hoş değil, olursa olur olmazsa olmaz kafasıyla gelmiş yazmış sana, ''hoşuma gidiyon'' demiş niye demişsin iki cümleyle kapatmış biraz daha naz yaparsan başka kızlarda şansını denemeye gider bu o yüzden bas engeli..
014 Yorumla
Soran+1 yıl
Cevap sahibi+1 yılalsında takıntı değil karakterine işlemiş sen olmadın diğer cepteki o olmadı öbür cepteki ayrılma sebebinizi bile merak ettim açıkçası
Soran+1 yılHerşeyimi kisitliyordu foto koymak yasak erkeklerle yazışmak selam vermek makyaj yapmak birgun gordum eskiden birlikte yaşadığı kızla yazıştı bende göster dedim göstermedi bende sen geçmişinden kopamiyorsan seninle gelecek düşünemem dedim o ayrılıyorum biti dedim kapatım yüzüne aradı yalvardı bisey konuşmadım diyo üstte çıkıyor benden daha çok o sinirleniyor kapatım yüzüne günlerce aradı açmadım yalvardı ağladı sonra baktıki istemiyorum tehtit eti açtım kimle konusuyorsun kaç gündür hemen yeni birinimi buldun şöyle kim o adi ne kimlede olsan ayrıcam mutlu olmayacaksın dedi bende sen ilgilendirmez o kiza git dedim oda bana bisey yok onunla konusmaidm bsiey dedi sanki suçlu bendim gibi dvarandi sanki boş here ayrilmisim gibi bana kimlede olsan ayrıcam deyip küfür hakaret eti çok incitici sözler soyledi yüzüm şöyleymiş böylemiz alsinda sevmemiş yok daha 12 sevgilisi varmış tek beni sinir etsin diye neler yaptı üstene babamın olduğunu bilerek olmuslerime sovdu dayanamadım bende onun olmuş kardeşine sovdum
Soran+1 yılSonra o özür diledi olmuslerime sovdugu için ve arkdaş kalalım bari hergün 5 dk ac seksi duyayım dedi istemedim
Soran+1 yılSesini duyayım dedi pardon yalnis yazdim
Soran+1 yılOrdamisin
Cevap sahibi+1 yılsenden kopamıyordur belki insan sevince kimle konuşsa aklı sevdiğinde olur eğer içinden yeni bir şans vermek geliyorsa bir şey kaybetmezsin ama dersin ki yine aynısını yapar veya onun kısıtlamaları beni çok bunaltıyor haklı olarak dersin hiç bulaşma bile
Soran+1 yılBana bunları yaptı ben onu arayamam onun araması gerekmiyormu tamam ayrılan bendim ama sence kimin araması gerek
Cevap sahibi+1 yılhaklısın tabi ki onun araması gerekiyor bekleyelim artık ne olacaksa olur
Soran+1 yılSence bu zamana kadar aramayan biri ararmi dayanamayıp araması için onercegin bisey var mı napmalym
Cevap sahibi+1 yılne zamandır aramıyor veya konuşmuyorsunuz?
Soran+1 yıl10 aydır
Cevap sahibi+1 yıluww baya geçmiş ya stalk falan yapıyor musun neler yaptığını falan biliyor musun
Soran+1 yılBende yapıyorum oda yapıyor ama o benden daha sıkı stalkliyor beni ama o hiçbişey paylaşım yapmıyor ayeildigimizdan beri sanki adam olmuş de hesabı açık kalmış hiçbi paylaşım hareket yoj
Vay vay vay. Çocuk aşık ama sen istemiyorsan uzatmasının da bir anlamı olmuyor
02 Yorumla
Soran+1 yılCiddimisin kız bak kalbim ağzına gelecek
Soran+1 yılHerşeyimi kisitliyordu foto koymak yasak erkeklerle yazışmak selam vermek makyaj yapmak birgun gordum eskiden birlikte yaşadığı kızla yazıştı bende göster dedim göstermedi bende sen geçmişinden kopamiyorsan seninle gelecek düşünemem dedim o ayrılıyorum biti dedim kapatım yüzüne aradı yalvardı bisey konuşmadım diyo üstte çıkıyor benden daha çok o sinirleniyor kapatım yüzüne günlerce aradı açmadım yalvardı ağladı sonra baktıki istemiyorum tehtit eti açtım kimle konusuyorsun kaç gündür hemen yeni birinimi buldun şöyle kim o adi ne kimlede olsan ayrıcam mutlu olmayacaksın dedi bende sen ilgilendirmez o kiza git dedim oda bana bisey yok onunla konusmaidm bsiey dedi sanki suçlu bendim gibi dvarandi sanki boş here ayrilmisim gibi bana kimlede olsan ayrıcam deyip küfür hakaret eti çok incitici sözler soyledi yüzüm şöyleymiş böylemiz alsinda sevmemiş yok daha 12 sevgilisi varmış tek beni sinir etsin diye neler yaptı üstene babamın olduğunu bilerek olmuslerime sovdu dayanamadım bende onun olmuş kardeşine sovdum sonra o özür diledi sovdugu icin bari arkdaş kalalım hergün 5 dk ac sesini duyayım dedi istemedim sonrada hep bir sürü fake hesaplardan yazıyor 10 aydır Ama hiç aramadı barışmak için baksana istese arardı?
Sapıkça şeyler konuştuysanız onlardan bahsediyor 🙄
05 Yorumla
Soran+1 yılHayır hiç konuşmadım aslada konusmam
Soran+1 yıl1 senedir fake hesaplarla yazıyor uğraşıyor ama hiç arayıpta barışalım demedi ayrılan bendim ama suçlu oydu
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılMuhtac lafı hic hosuma gitmedi demek istiyor ki sen bana vermezsen baskasina giderim
03 Yorumla
Soran+1 yılZaten gidiyor ama neden benimle uğraşıyor yoluna baksın maden öyle
Soran+1 yıl1 senedir fake hesaplardan rahatsız ediyo emir verip karışıyor
- +1 yıl
Gidiyor ve hala muhatap misin oylryse sana müstehak
+1 yılYa cocuk seninle egleniyor ve senin kafan hala su saçma mesajlara kafan karısıyor kızlar siz cok duygusalsınoz gerçekten
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden eğleniyor ayrılan bendim
evlenmektende hiç bahsetmiyor sanki bir fantezi peşinde bu
00 Yorumlaikinizde aptal birer ergensiniz konusmaya bak sizin ben
00 Yorumla
+1 yılHiç samimi değil, dalga geçiyor bence seninle.
13 Yorumla
Soran+1 yılNasıl anladın
- +1 yıl
Bunu anlamamak için salak olmak gerekiyor yani kusura bakma.
- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılBenim sevgime mıhtaç ol diyor anlamadın mı
05 Yorumla
Soran+1 yılHerşeyimi kisitliyordu foto koymak yasak erkeklerle yazışmak selam vermek makyaj yapmak birgun gordum eskiden birlikte yaşadığı kızla yazıştı bende göster dedim göstermedi bende sen geçmişinden kopamiyorsan seninle gelecek düşünemem dedim o ayrılıyorum biti dedim kapatım yüzüne aradı yalvardı bisey konuşmadım diyo üstte çıkıyor benden daha çok o sinirleniyor kapatım yüzüne günlerce aradı açmadım yalvardı ağladı sonra baktıki istemiyorum tehtit eti açtım kimle konusuyorsun kaç gündür hemen yeni birinimi buldun şöyle kim o adi ne kimlede olsan ayrıcam mutlu olmayacaksın dedi bende sen ilgilendirmez o kiza git dedim oda bana bisey yok onunla konusmaidm bsiey dedi sanki suçlu bendim gibi dvarandi sanki boş here ayrilmisim gibi bana kimlede olsan ayrıcam deyip küfür hakaret eti çok incitici sözler soyledi yüzüm şöyleymiş böylemiz alsinda sevmemiş yok daha 12 sevgilisi varmış tek beni sinir etsin diye neler yaptı üstene babamın olduğunu bilerek olmuslerime sovdu dayanamadım bende onun olmuş kardeşine sovdum sonra o özür diledi arkdaş kalalım bari hergün 5 dk ac sesini duyayım dedi istemedim 10 aydır ayrıyız hep fake hesap açıp yazıyor ama kendisi olarak arayıp barışalım demiyor beni istemiyorsa neden rahatsız ediyor istiyorsa neden aramıyor ona yerel ışık yaktım barışmak için yine aramadı?
- +1 yıl
Dengesiz paranoyak. Uzak dur bnce böyle birinden
Soran+1 yılEski sevgilim arkdaş listesinde ekli olan bir kızın fotolarıyla hesap açıp bana istek atiyo yazıyor bende amacın ne kim olduğunu biliyorum diye yazınca beni engelliyor.2 defa oldu bunu yapıyor derdi ne?
- +1 yıl
Canı sıkılıyor heralde
Soran+1 yılSence bana donermi 10 aydır aramadı ama 😐
Engelle şu d. angalaği lütfen az özsaygın varsa
05 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Soran+1 yıl1 senedir fake hesaplardan yaziyo
Algında sorun var gibi.
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden
+1 yılBenle yat diyor açık açık
02 Yorumla
Soran+1 yılTamam
Soran+1 yılTeşekürler
+1 yılMidem falan komple akti gitti
00 Yorumla
+1 yılNasıl ilişkiler bunlar
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 331 cevap paylaştı. seviyor
032 Yorumla
Soran+1 yılHerkes bana senle oynuyor diyor baksana
Soran+1 yılHerşeyimi kisitliyordu foto koymak yasak erkeklerle yazışmak selam vermek makyaj yapmak birgun gordum eskiden birlikte yaşadığı kızla yazıştı bende göster dedim göstermedi bende sen geçmişinden kopamiyorsan seninle gelecek düşünemem dedim o ayrılıyorum biti dedim kapatım yüzüne aradı yalvardı bisey konuşmadım diyo üstte çıkıyor benden daha çok o sinirleniyor kapatım yüzüne günlerce aradı açmadım yalvardı ağladı sonra baktıki istemiyorum tehtit eti açtım kimle konusuyorsun kaç gündür hemen yeni birinimi buldun şöyle kim o adi ne kimlede olsan ayrıcam mutlu olmayacaksın dedi bende sen ilgilendirmez o kiza git dedim oda bana bisey yok onunla konusmaidm bsiey dedi sanki suçlu bendim gibi dvarandi sanki boş here ayrilmisim gibi bana kimlede olsan ayrıcam deyip küfür hakaret eti çok incitici sözler soyledi yüzüm şöyleymiş böylemiz alsinda sevmemiş yok daha 12 sevgilisi varmış tek beni sinir etsin diye neler yaptı üstene babamın olduğunu bilerek olmuslerime sovdu dayanamadım bende onun olmuş kardeşine sovdum sonra o özür diledi arkdaş kalalım bari hergün 5 dk ac sesini duyayım dedi istemedim?
- +1 yıl
dogru yapmissin ayriltiktan sonra arkadslk olmaz b de ama sana kufur eddiyse ilerde evlenince neler olucagini tahmin ede biliyormusun sevgiliyken baslamis ama bir de bu benim fikrim cok deyisti ya senin anlattiklarin dan sonra ama biraz zamn vr ona bakalim ne diyecek yeni sevgilier bulucakmi
Soran+1 yıl10 aydır beni hiç aramadı sadece hep fake hesaplar açıyor ve fotolarını sil bacakların görünüyor sen benimsin kimseyle konuşma sende çocuğumuz olsun istyorum diyor hata beni kardeşine ekleyip denmeye kalktı bende abin napiyo dedim cevap vermedi ozaman
Soran+1 yılKız ben onu çok seviyorum bana kötüce davransa kabul ediyorum ama beni aramıyor neden eğer istemiyorsa beni neden uğraşıyor istiyorsa neden aramıyor of
Soran+1 yılPeki sence bana karşı hisleri ne herkes andı kulanmak istyor diyor dalga geçiyor diyor oylemi
Soran+1 yılAy keşke arasa 😢 biz hiç görüşmedik biliyomusjn ilişkimiz bir ay sürdü gece-gündüz görüntülü konusuyorduk sesimle uyuyordu kapatmak isteidgimde kavga çıkarıyordu beni kardeşleriyle tanıştırdı küçük kardeşinin karisiylada. daha sonralara görüşecektik ama bu yazışma olayı oldu ayrıldım yarim kaldı herşey ama asla onu ben aramam :((
- +1 yıl
simdi sen anlatinca benim de eski sevgilim aklima geldi ama benimki seninkiden bile beter biliyormusun o benimle arkadasimi canini yakmamk icin sevgili olmus ayriltiktan sonra hemen ona kostu ayrilma sebebimzde cok sacma aramis ben gormedim tabi geceydi sabah kalktigimda ondan mesaj geldigi gorup o kadar mutlu oldumki gunaydin yazdi sandim ayrilalim demis halada seviyorum ama onun sevdigini hic sanmiyorum yani bunlari anlatma sebebimde arkadasim eger onun seni sevdigine inaniyorsan sakin birakma yoksa benim gibi aska kusmus kimseye guvenemeyen bir kiz olarak kalirsin hala sevdigine inaniyorsan yazmasinna bekle kendin yaz barisin simdiden mutluluklar canim :)
Soran+1 yılCanım çok üzüldüm öyle serfesizler de var senin duygularınla oynamış alanından bulsun ama oda mutlu olmayacak illahi adalet var birgun yaptığını onada yaparlar sen hiç canını sıkma ne dileğin varsa gerçekleşir inşallah saol ama sanmıyorum beni sevdiğini istese arardı 10 ay aramayan biri bu saaten sonra ararmi ki😕
Soran+1 yılBazen inanıyorum bazen inanmiyorum😕
Soran+1 yılOf bu benim i için çok benim kafa silah dayasalsrda yapamam daha önce 5 senelik ilişkim oldu suçlu ben bile olsam ilk adımı hiç atmadım kimseye ve bununla okadar çok şeyler yaşamadık bile SEVIYORMU bile emin değilim üstelik okadar küfür hakareten sonra hepten gurursuzca davranamam
- +1 yıl
haaa bide kufur var dimi ben sana simdi herseyi anladigim icin kendimi senin yeine koyarak sana tavsiye verecem sen bunu taniyan bir arkadasin varsa eger kendini sordur ondan hala seviyormusun onu diye evet derse eger ok ozaman arkadsinda soylesin kizda seni unutamiyor ben soyledi deme de yaz diye sonra sana yazarsa sende soyle birlikte olmak istiyorsan bana asla kufur edme de eger ki yazmazsa canim ozaman unut boyle en iyisi
Soran+1 yılIşte yok ortak arkadaşımız ben yukarda uzun bir yazı yazmistim sanırım okumadın canım ya
Soran+1 yılBizim ilişkimiz bir ay sürdü görüntülü konusuyorduk gece gündüz daha sonralara görüşecektik ama ben ayrılınca yarim. kaldi
Soran+1 yılEvet yaraliyim gerçekten ama bu dediğini yazıp eğer gerçekten sevmiyorsa onun totosunu egosunu yükseltip rezil olmayı göze alamiyorum
Soran+1 yılAma onun beni dayanamayıp araması için bir önerin varmu
Soran+1 yıl2 saat uzağız göremiyoruz
Soran+1 yılVe ben şu an uzaktayım
Soran+1 yılHaklisin sanırım o istese arar zaten sağol arkdaşım yardımın icin
Soran+1 yılCook tesekur ederim beni dinledin saatlerce ne dileğin varsa gerçek olur inşallah
Soran+1 yılInşallah amin
+1 yılyani gercek bilmiyormusun ne istiyor
00 Yorumla
+1 yılKanma sen cane asddh
00 Yorumla
+1 yılBirileri boşlukda
00 Yorumla
+1 yılanlamak zor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yıl+18 yükleniyor knkaa
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılamacı çakmak
02 Yorumla
Soran+1 yılIyi.
Soran+1 yılTeşekürler
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem