Bana bir daha yazma diyen eski sevgili?

sevgilimle ayrıldık. ben hala çok seviyorum. sürekli whatsapa girmesinden şüphelendim acaba sevgilisi mi var diye. yok demişti. hatta biraz konuşmaya başladık beni görüntülü falan aradı hatta telefonu kaptırken hadi öpüyorum görüsrüz falan dedi gülümsedik kapattik bende sandım ki yeniden barışabiliriz. aradan iki gün geçti mesaj attım neden aramadın aramayacak mısın falan yazdım hayır dedi. bende sen yalan söylüyorsun heralde senin konuştuğun biri var dimi dedim evet var yazdı. ben şoka girdim sanki iki gün önce konuştuğum o değildi. sonra akşam üzeri saat altı gibi beni aradı meşgule attım oda mesaj atmış. rica ediyorum beni arama mesaj falan da atma demiş. ne oluyor anlamadım sana falan dedim sevgilim var artık beni rahatsız etme, mesaj attığında sevgilim yanımdaydı. aynen böyle yazmış. özelden falan da arama bak söverim, kötü olur yazmış. neye uğradığımı şaşırdım daha önce hiç böyle şeyler duymamıştım ondan. bana hep sen benim gözümde çok iyi birisin üzülmeni asla istemem hep yüzün gülsün isterim derdi ayrıldığımzda. şimdi ne oldu anlayamadım şok oldum o lafları duyunca. numaramı sildi, bende onunkini sildim. hiçbir şekilde iletişimimiz yok, acaba hiç mi aklına gelmiyorum bunalıma girdim resmen nasıl diyebilir öyle şeyleri aklım almıyor asla beklemezdim... anlamadığım iki gün önce gayet iyi konuşuyordu iki günde ne değişebilir o zaman da sevgilisi vardı ben hissediyordum ama arıyordu mesaj atıyordu. derdi ne bunun acaba çok mu kıymet veriyor sevgilisine çok mu seviyor ki bana o lafları söyledi? resmen içim kan ağlıyor😔
Bana bir daha yazma diyen eski sevgili?