Hem kız hem erkeğin dikkat etmesi gerekenler 1. Dürüst olucam diye gerekli gereksiz kötü düşüncelerin birden söylenmemesi gerektiğini düşünüyorum saygı çerçevesine uygun konuşulmalı. 2. Kendini beğendirecek diye yapmacık olmamalı. 3. Her türlü soruya hazırlıklı olmalılar 4. Yayık yayık oturulması da güzel birşey değildir asla. 5. Dürüst cevap verilmeli. 6. alkol sigara vb şeyleri herkes iyi karşılamaz o yüzden o tür şeyler içiliyorsa bu saklanmamalı.
Sadece erkek için Yanlarına giderken de olsa normalde de olsa kıyafetine şekline şemaline dikkat edilmesi gerek ne çok sıradan ne çok abartı olması lazım ikisinin arası.
Sadece kız için Aile büyükleri genelde sırt, göğüs dekoltesini ya da giydiği şeyin çok kısa olmasını iyi birşey olarak görmüyorlar buna dikkat edilmeli. Düğüne gider gibi saç ve makyaj yapılması da hoş görüldüğünü düşünmüyorum doğal olması daha iyi ve bacak üstüne bacak atılması orası burası belli olacak diye düşünülebilir o yüzden buna dikkat edilmeli.
Ben hiçte dikkat etmemiştim gayet doğal içten samimi cana yakındım sıcak kanlı kendim gibi naılsam öyle davrandım yani kasmaya gerek yok olduğunuz gibi davranın yeter sevimli biriyseniz sevilirsiniz zaten 😂😂😂
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
70
Cevap
41
Cevap
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Saygıdan asla taviz vermemek gerekli. Güler yüzlü ve kibar olmak çok önemli. Ayrıca, büyüklerimizin sözlerine değer verdiğimizi belirten jest ve mimik hareketleri ön planda olmalı. Ben kılık ve kıyafetin de önemli olduğunu düşünüyorum, çünkü görünüşümüz önce kendimize olan, sonra da karşımızdakilere olan saygımızı belirtiyor.
Kiyafet oturmasi kalkmasina dikkat etmeli efendi saygili olmali bos bos konusmamali soru soruldugunda cevaplanir durduk yere lafa girmemeli agirbasli olunmali usluba vok dikkat edilmeli
Rahat ol kendin ol kasma kendini begenirler mi begenmezler mi zaten sen ne yaparsan yap yaranamazsin en ufak açiğini bulup büyütüm kocaman bir hal alır. Kesinlikle kendinden ödün verme saygıni da eksik etme
Kibar ol güler yüz ol tamam bur de çay falan ikram olur sakın mal gibi kalma yardım etmek iste sor falan utanma fazla da yani sessiz kalma ha dikkat et de boş boğazlik ta yapma laf nereye gider haberin olmaz 😂
mesela sarhoş gitmeyin :)) Tanışmamız tesadüf oldu gerçi ama ben sarhoştum. Tüm sülale düğünden çıkmış ben de barlardan çıkıyordum arkadaşlarımla :D ayyy rezillik
Hicbir şeye dikkat etme doğal ol. Yarın birgün olurda evlenirsen o gün nasildi şimdi nasıl demesinler bari senin sen olduğun için kabul etsinler. Niye onlara kendini sevdiresin diye dört takla atacaksinki zaten..
Sevgilim yanımda durmalı, titrersem ya da afallar isem sorular karşısında, elimi tutup durumu kurtarmalı çünkü ben çok heyecanlı ve biraz da sakar bir tipim ya😂🙈🎶
Kendini kanıtlamaya çalışma. Soru soran kadın cevabını biliyordur ona göre cevaplar ver :) İstihbarat güçlüdür çünkü. Gereksiz samimiyet gösterileri yapma.
Valla gitseydim seyyar hoparlorlu mikrofonlardan alırdım kapıdan söylemeye başlar öyle girerdim içeri efenimmm iyi aksamlarrr herkseeee ozledimmmm gitme deseydimmm yarimmm bırakma etme deseydimmmmmm
Gereksiz yapmacıklığa gerek yok neysen o olmalısın Mesafeli ama aynı zamanda samimi de konuşulmalı saygı bence en önemlisi bunlar olursa kaynişi kaparız sjsjskd
Hep güler yüzlü kibar olmak çok konuşmayacaksın falan ya o kolay zor olan hayatımıza biri girecek ciddi düşünecek kadar güveneceğiz de uzun zaman geçireceğiz de ohoo tanıyacağız da
Fazla sivrilmemeli üsturuplu giyinmeli çok dinlemeli az konuşmalı
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Daha önce böyle bir şey yaşamadım deneyimim olmadığı için uzun bir yorum yapmak yanlış yönlendirmek istemem o yüzden, şans sizinle olsun umarım her şey yolunda giderde mutlu bir birlikteliğiniz olur.
En İyi Cevaplar