📝 "Ne güzel adamlar var, seven, özleyen bekleyen, şiir yazan, vazgeçmeyen, ihanet nedir bilmeyen, aşık olabilen... Ve bir de kadınlar var, Böylesi adamlara hiç denk gelmeyen..." -Cemal SÜREYA- 🙏 🌹
😈 Kötüler kötülerle, iyiler iyilerle olduğu bir hayat olsa, "layığını" bulsa! Daha az gözyaşı olmaz mıydı? 😇
Hayatıimiz boyunca tanıştigimiz insanlarda kafa dengi olduğumuz insan sayısı çok azdır. Üç beş kişidir. Ancak sizin dengimiz değil dediğiniz, sizin için de dengi olmadığını söylemesi gerekir. Bazen kafalar, aileler uyuşsa, her şey rayında gitse bile son anda olmuyor. Ben çok aradım, hep engeller çıktı, insan bazen değişebiliyor, belki bize dengimiz değil dedigimiz sonradan kafamız uyanılır. Bazen yaş geçince keşke diyebiliyoruz. Aramakla bulunmuyir bir gün birine rastlarsınız ve birbiriniz için doğru insan olursunuz.
Ben de kendime ait olan şu sözümü senin soruna yazayım:
Herkes düşündeki "ben"e göre tercihlerde ve isteklerde bulunsa, Dünya daha yaşanılası bir alan olurdu; zihindeki benin, gözlerdeki öteki yansımalara hoşnutsuzlukla bakmasa, herkes için eşit tercihlerde bir aşksal düzen yaratabilirdik...
Sebebi basit bunun aslinda sevgili dostum Insan bir arayistadir bu arayis onu bazen çöle bazen bir ormana bazen de bir sehre iter Ait oldugu yeri bulana kadar devam eder Askta öyledir ait oldugu kalbi bulana kadar dengini arar Oda öyle birden olmuyo iste :)
V-akti Seher değil ki bülbül ötsün İ-mkansız aşklar vardı mecnun Leyla’sını bulsun L-utüf dünyası olmuş şimdilerde D-iyar diyar gezsende ne fayda A-şk denilen duygu artık mezarda N-iyet etsede olmuyan dua kabulmu olur..!
Kötülerin kötüleri, iyilerin iyileri seçebilmesi için akıl, kalp güzelliği ve kanaat verilmiş. Bizler seçimlerimizi yaparken bunları gözardı ettiğimiz için bunlar oluyor :)
Aslında tam olarak herkes dengini bulmaktadır. Haksızlık olduğunu düşünen kendini bulunmaz hint kumaşı zannetmesindedir. Hep en iyisini isterler ama asla en iyisini veremezler. Meselenin aslı budur.
Ben ne kadar kadın tanıdıysam hep serseri erkekleri sevdiler. Benim gibi romantik olanı bir tek eşim sevdi. Bende hayat şartlarından dolayı değişime uğradım.
En İyi Cevaplar