aldatılan tarafa duyulan bir sevgi, aşk vs olamayacağı için bekarlar canım değilse aldatmak yerine ayrılıp sonra hayatına devam edebilir diye düşünüyorum. tabi evli öküzlerin aldatmalarına pozitif bakıyorum diye anlaşılmasın sadece birine sevgi saygı duymadan başka zorunluluklardan evli kalma durumu varsa belki bu durumda. aldatmak korkaklıktan başka bir şey değil.
Evliler daha meyilli Monotonlaşan cinsel hayatlari ya da askın bitmesi ya da bir tarafin soguk durması bu duygularini tetikliyor Aldatmanin hakli yani yoktur ama bazende kendi elimizle bunu yaptirmaya itiyoruz
Aldatmadım. Aldatmak istersem çok bahanem var. Bahane ama! Lakin, bana ters. İsimlerin önemi yok, bugün hayatında a kişi olur ilgisizdi dersin aldatırsın, yarın hayatına B kişi girer, bakımsız der aldatırsın, sonra C girer, beni tatmin etmiyor der aldatırsın :) isimlere takılmam ben, ben benim karakterime bakarım, karakteri nanay olana ihanet için kılıf çok. Nokta.
Herkese günaydın son 15 senedir takip ettiğim kadarıyla evlilikte mutluluğu bulamayanların sayısı çok fazla evlilikte çocuk olduktan sonra cinselliğin bittiğine dair araştırma yaptım ortalama evlilikten sonra karı ve kocanın 7-8 sene sonra bütün hazları hevesleri gidiyor ve erkeklerde maalesef başka arayışlar içine giriyor. Bana göre uzun seneler süren cinsellik mutluluğu yakalamanın tek yoludur.
Her 2 tarafta. Mümkün. Bekarlarin kaybedecek 1 şeyleri yok. Evli olanlar da ya doyumsuzluktan ya da evlilige adrenalin katmak için yaparlar. Belki ikiside. Bekarlar bence.. ama evli insanlarda fındık kırmasını iyi bilirler. Önemli olan o tutku ve arzu isteği. Yeter.
Bekarlar daha rahat olduğu için az buçuk fırsatı değerlendirir. Evlilerde bir sürü angarya bir sürü problem, çocuğu var sülalesi var tüh sana diye bailar toplum. Bu biraz da rahatlıkla alakalı evli zenginse daha rahat aldatır veya eşi sürekli gece çalışıyor ya da şehir dışına çok çıkıyorsa rahat hisseder aldatma ihtimali artar.
Bence kadınlar. Ama genelde erkekler daha fazla yalan söyler gibi duruyor. Çünkü erkekler bence yalan söylemeyi beceremiyor ve yakalanıyor. Ama kadınlar cidden yalan konusunda daha başarılı bu yüzden daha az yakalanırlar.
Evliler tabiki, cinsel hayatı olanlar daha doğrusu monoton bir cinsel hayatı olanlar genelde evliler olduğuna göre, bu durumda monotonluktan kurtulmak adına aldatmaya meyilli olanlar da evlililer oluyor
Karaktere bağlıdır ama en meraklıları evlilerdir bir gözleri muhakkak dışardadır daha güzelini daha içten tatlı hoş sohbetli kızları buldular meyil dışa eğimli olur😉😉
Bekar icin kiz arkadasini aldatmam aldatmamak umruna gelmez ama evliler karsi cinsten biraz ilgi gorse benim kocam ya da karim boyle degil der aldatmaya meil eder
Evliler daha çok meyilli bence erkek olarak fakat kadın olarak bekarlar daha meyilli bence çoğu bekar kız birkaç sevgiliyi bir arada idare etmeye çalışıyor sanki mecburmuş gibi
bu kişiliğe göre değişir insanın içinde aldatma kaçamak yapma düşüncesi zihniyeti var ise bekar'ken aldattığı gibi evliyken'de devam eder tek fark bekar'ken daha rahat olur o
Valla bence evli ya da bekar olmakla alakası yok insanın kişiliğiyle alakası var ama evliler bir tık daha meyilli çünkü onu tutan bişey var ve yasak her zman cazip gelir
İnsanın içi ile alakalı kafa yapısıyla alakalı olan bir durum bu medeni durumuyla ilgili değil. O yüzden evlisi bekarı neleri neleri gördük ne colc, ne swingger neyse iyi günler.
Evli bekar yok kadın erkekde eşittir aldatmada fırsatını bulan macera arıyan güven veren birini bulan herkes aldatıyo artık yazın tatil kaçağı yapıyo kadınlar artık
En İyi Cevaplar