Sizce kadınlar kısa erkekleri tercih ediyor mu?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Bulur ama iki tarafın da bunu takıntı haline getirmemesi şartıyla.
Arada aşırı boy farklı olmadığı sürece birinin diğerinden uzun ya da kısa olmasının bir önemi yok.
Hatta yakın boyda olmalarının avantajı var. Rahatça beline ya da omzuna elinizi atabilirsiniz.
Fark çok olduğunda bunu sadece otururken zorla ya da yataktayken üzerine tırmanarak yaparsınız.
Kadınlarda korunma içgüdüsünün yansımasıdır uzun boylu erkek takıntısı ama geçicidir.
Kadında erkekte birlikte kısa olunca güzel olmuyor. İkiside uzunsa aynı boy çok kötü diil
Ama Erkek enaz 20 cm uzun olmalı. Kadın uzunsa 10 cm yi geçmemeli fark.
Erkek en az 20 cm uzun mu olmalı😄 Günümüzde ne kadar çift görüyoruzki hepsinde 20 cm fark olsun. 10 cm falan fark iyi yani. 20 de pla bilir. Ama en qz o kadar demek garip bence yani çünkü her keste 20cm fark olmiyo az çiftlerde öyle fark oluyo
Yaratılış nihayetinde kendiyle barışık olması önemli bir nokta burda kaç yaşına gelmiş ama bu noktada gelişimi durmuş.
Ayrıca iyiki uzun değilmiş omza el atmak ne ya beline sarıl🤔Valla ben kısayım zaten arayışımda yok o tarzda, gönül kimi severse aşk onda güzelmiş; ama şöyle ki hep görüştüklerim +175 filandı.
1.67 boy bir erkek için gerçekten üzünülesi bir boy. Karınızın 1.55 filan olması lazım omzuna el atabilmeniz için. Ortaç Bey sen de gidip manken kadınla evlenmeseydin. 1.55 1.58 olan bir kadını da alabilirdin nikahına yani.
Neden üzünülesi boy olsunki. O da bir boy yani. Yani cücü bir boy değil orta boy yani. Vladimir Putinin gerçek boyu 162 cm falan ama adam dünyaya meydan okuyo. İnsanlarin şu boy takintisini anlayamiyorum. Bir de etrafimizdaki insanlar hepsi boyunu abattarak fazla söyledigi için insanların boy algısı da değişti. Bu internütdeki ünlü boylarina da ait çoğu şişirilmiş boylar. Mesela sen 167 160 169 kimi görüyosun belki de o yüzden üzünülesi boy felan diyosun. Mesela birada sorgu geçir erkekler hepsi en az 185 hepsi 185+ kızlarin da en kısası 170. Ama dışarı çıkıyorum kendi boyuma yakin insanlar çok nadir görüyorum. Nerde bu 190lar 185ler. Yani eminimki çoğu kişi şu boy konularinda atıyo. Neyse yalniş anlaça şu som söylediklerim geneldi sana söylemedim. Sana dedigim şuki 167 boyunda erekte ola bilir yani normal bu hepimiz insanız ben bir sürü o boylarda insan görüyorum. de
Cevap
40Cevap
1.64 boyum sevgilim 1.59 civarında ne olursa olsun bunlar sevmeye engel değil eğer kişi gerçekten seviyorsa bunu göz ardı edebilir. Sonuçta bu bir kusur değil farkındalık. Herkes aynı olacak diye bir kaide de yok. Kendisi istemedi kısa olmayı Allah vergisi olan birşey de hata aranmaz. Yüce kuranda "biz insanı ahşabı takvim üzere yarattık " yani yaratılmışların en güzeli en özeli olarak yarattık diyor. Asıl soru şu sen yaratılanı mı beğenmiyorsun yaratanı mı? Boşver kadınlar beğensin beğenmesin seni beğenen yaratmış 😉takma sen kendini beğen ki tüm güzellikler seni yakalasın. Özgüven şart azizim bırak milleti 👌🏻
Çok tercih edilmez ama 1.50 yani bacak kadar boyu olan kızların da uzun erkek sevdasını anlamıyorum sen nesinki ne istiyorsun yani. bir tane arkadaşım vardı öyle kız boyu 1.5bile yok 1.80boyların da erkek istiyordu. Azıcık kendinize bakın öyle arayın bir zahmet 😄
155 lik boyuma benden kısası 7 cücelerden biri olur ancak bütün erkekler bana göre uzun zaten ama 180 lik sevgilim olsun istemezdim ona bakarken boynum ağrır sonra hem ne gerek var sürahi bardak gibi gezmeye 😃
1,75 den aşşağı kadın da erkek de iyi durmuyor
Üzdü
Kadın da gayet iyi durabilir. Erkek de iyi durmaz.
O da senin düşüncen.
Genelde erkek uzun kadında kısa tercih edilir. Görünüm olarak. Ama arada istisnalar olabilir tabi bu aşka engel sayılmaz. Önemli olan 2 ruh 1 olması. Aşkı boyla kıyaslanmaz.
Boyuna göre alsa sorun olmaz da , 70 adamlar 70+ kadınlara bulaşmasın.
Mümkünse 15 cm falan fark olmalı. 7-8cm topuk giyiyorlar. O şekilde de kısa olmalı kadın.
Şahsen ben eş sevgili herneyse benden bir 10-15 santimetre uzun olmasını tercih ederim topuklu giymeyi severim ve giyince benden kısa kalırsa biraz garip gelir bana aynı şekilde etraftakiler garip garip bakarlar gibime geliyo
Boyun kaç
Harika
Kısa erkeklerin boy kompleksi olduğu için uzun kadın istiyorlar sonra sonuç bu :D Genelde kısa boylu kızlarla dalga geçenler 165- 175 erkekler oluyor. Kompleks işte.
Kısa boylu kızlarla dalga geçmeleri normal değil mi? Uzunlar neticede. Dalga geçilmesi taraftarı değilim ama kendilerine göre haklılar. Asıl garip olan şey 150'lik kızların 180 190 falan istemesi.
@grandcannon41 Erkek olarak 170 ise 165 kızla dala geçerse komik duruma düşer
Komik olacak bir şey yok ki. Kadınlar topuklu giyersem adam kısa kalır mantığında. Elalem ne der, erkek benden kısa kaldı ne olacak gibi klişelerle gereksiz kasar. Birçok çift görüyorum erkeğin kısa olduğu. Takıntı yapan kadınları bilemiyorum. Olaya fiziksel bakıyorlar daha çok.
@grandcannon41 Yaratılış olarak erkekler daha uzun bence uzun erkek iyidir. Kadından en az 10 cm uzun olmalı yani. Sevgilisinden uzun kız arkadaşlarım hep rahatsızlık duydular. Kızlar kendinden iri erkeklerle ile kendilerini daha güvende hissediyor bu bir gerçek.
Bilemem. Sadece çok fazla takıntı yapmamak gerekiyor. 190 boyunda tanıdığım var. Boyundan dolayı kadınlardan çok talep var. Ama kadın Seks yapmıyorsa hemen tekmeyi vuruyor. Yapanla da sadece bu amaçla takılıyor. İsterken dengeyi tutturmalı. Kadınlar üzülüyor. 190 olmayan erkekler de yalnız kalıyor.
@grandcannon41 O karakterle alakalı bence. 191 sevgilim var ben çıkmaya başladığımda 1.80 falandı :D O kadar uzayacağını tahmin etmezdim. Ama gayet karakterli birisi. Ama şöyle söyleyeyim seçme şansım olsa en fazla 180 derdim boyum 165-166 çünkü.
Kadınların seçeneği çok olduğundan böyle oluyor. Kadına talep fazla ama erkeğe talep o kadar yok. O yüzden sayıca az olan uzunlar tercih ediliyor. Herkes haklı ama kime talep fazlaysa o kişiden korkmak gerek. Cinsi fark etmez.
Herkesin beden tipi, kilosu, boyubir olacak diye bir şey yok ama özellikle kadınların çok fazla boy takıntısı olduğu için biraz zor 😭😭
Arkadaşım 1.53 sevgilisi 1.90 babayla çocuk gibi duruyorlar. Bir de çocuk uzun kız severim diye atip tutardı. Allahtan eşimle aramızda ki fark o kadar değil. Ben 1.61'im kocam 1.78. Bence 15 cm'den aşağısı olmamalı.
Ya bu insanlarla ne ugrastiniz be kardesim yok parasi icin evlendi vs vs; chloe istese daha yakisikli daha zengin birini bulabilirdi bunu kabullenelim artik dimi? Soruna gelirsek evet bulabilir boy sonucta karakterin onune asla gecemez..
Ben tercih etmem çünkü ben zaten 155😂😂. Uzun boylu da beni tercih etmeyeceğine göreeee konu kapanmıştır
allah tüm erkeklere serdar ortaç şansından versin. tam aradıkları işler :D fıstık gibi kadını kaptı.
Boyuna posuna bakarak seçilmediği için rahat olsun serdar kafaya takmasın.
Uzun boyluyum.. hep hayranlardı bana.. o yüzden okulda bile son sıraya atarlardı.. kızlar göremezdi..😂
Görende o cillıp gibi kız serdar ortaçın kaşına gözüne baktığını sanacak bu ünlükerdeki şan şöhret para eşşekte olsa onlarda dünyanın en güzel kızlarıyla beraber olur evlenir basit iş yani
Dert etme serdar Boynuzlarının boyuyla ulaşırsın karına.
Bulurlar bence ya kısa boylu da olsa oda sonuçta insan ve onun da sevmeye hakkı var.
erkek bence kadından 5 10 cm uzun olmalı.. yani ben öyle seviyorum tabi herkesin kendi kararı
Fiziksel özellik kişinin ruh sağlığını etkilememesi lazım bence
Anaa Serdar benim boydaymış ya la.
Boyuna göre hatun alacaktın Serdar reyiz yanlış yaptın.
Erkek uzun olmalı 🤔 diğer türlü hoş bir durum olmuyor gibi 😊
Şekil A'da görüldüğü üzere kızlar daha çok paralı erkekleri tercih ediyor.
Kısayım diye reddedilmemden bahsediyorsan buluyordur heralde :D
Karisi sertac'in omzuna elini atsin o zaman. bir de yanaktan makas alsın
Serdarcım sen de yani şimdi demeyim demeyim diyorum ama evlenirken ona göre seçecektin
Bücürük erkekler daha havali oluyo kendjni bisey saniyolar snnsn
Erkegin boyu bayanın boyundan uzun olmalı, Benim düşüncem böyle
E tabi yani önemli olan iç uzunluğudur gerisi önemli değil😄
Aşkın boyla bir alakası yok karakterle alakası var
Zürafa olmayacak s ekilde erkeğin uzun olması iyi duruyor
Boyuna göre alsaymış o da😂
Ben 1.85'im, hep yalnızdım, sanırım hep yalnız olacağım.
ben de boyumdan memnun değilim çok üzülüyorum ama ne yapalım
Herkesin bir dengi vardır
parayı veren düdüğü çalar arkadaş, evet buradan bunu anladım 😊
Kadınlar için boy çok önemli bir kriter bence. Diğer kriterlerinden öncelikli
Erkek dedigin uzun olacak o kaddar arkadas😂
Oha bee arada 10 cm var yok arkadaş boy önemli
İçinde ukte kalmış yavrucağımın ahahahaha
Adamın arkasında dağ gibi karısı var.
Para penis boyuna bile care
Bu adam da boyuna göre birini bulamadi ya :D
Parası varsa neden olmasın glkljljş
Üzülüyorum bu adama ya
Boyum 1.83 cm
Bir faydasını görmedim
Neyseki bu sorunu yaşamıcam😀
Gönlü uyduktan sonra tercih eder
Tanrı başka dert vermesin 😃 yazık
Serdar reis buldu bunuyor galiba.
Yok ya öyle de düşünmesin
Bence öyle denk geliyor
O da boyuna esit biriyle evlenseymis napak
Ben kısayım. Bu yüzden 1.70 birini tercih ederim.
oldugu Kadar olmadigi Kader !
Chloe senden bir 1 cm uzunum sjsjsjs
1.50 gibi gözüküyon hensnxnxnx
@sokagınruyasııı yok bea Allah korusun sjsjsj
Nsncndjxd boyun çok iyi bu arada 👌🏻
@sokagınruyasııı teveccühünüz bayım sjsjs
💕💕💕
Etmiyorlar. 175'im kızlar kısa buluyor.
Ediyormuş işte gördük ya...
Kısa birini bulsaymış oda.
Yakışıklı olmamasına rağmen, karısı güzel :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?