Ferdi Tayfur da Orhan Gencebay da gerek şarkılarıyla gerek efendilikleri ile tüm Türkiye nin asla unutulmayacak efsaneleridir. İkisi arasında ayrım yapmak o kadar zor ki. Ama yakışıklılık konusunda birinin bir tık daha önde olduğunu düşünüyorum sizce hangisi?
valla çok aşırı var ya ezberimde... :D dinleyelim, ferdi dinleyenden zarar gelmez :) ama kim dinletecek kadar üzdü seni bee. hiç unutmam 11. sınıfta lisedeyim yıllar önce, o zaman ezberlemeye başlamıştım ben. sonradan hobisine dinlemeye devam ediyrum :D
Kara kaderden kaçamıyor ferdi babanın şarkılarına sığınıyoruz işte. Cok seviyorum babayı şöyle de bir detay var ayrıca, bir sevdiğim var yüzü gözü tıpkı ferdi baba bir insan ancak bu kadar benzeyebilir ya ön dişlerinin arasının açıklığına kadar diyeyim sen anla😄😊
Ay biliyorum😄 ama şöyle izah edebilirim. Bana Ferhatımın (sevdiğim çocuk) yüzünü gördükçe sevgisini hissettikçe gözlerimin önüne Ferdi babama benzerliği ve ardından hemen kulağıma bir ferdi baba şarkısı ilişiyor. Aynı zamanda da ne zaman bir Ferdi baba şarkısı duysam sevdigim adam Ferhatımın hayali gözümün önüne gelir keyiflenir aynı zamanda da hüzünlenirim😊 Umarım anlatabilmişimdir🙂
Rekorların adamı hasılat rekor u altın plak rekoru Gülhane rekoru sayısız ödül tabiki canlı performans ile olmasaydı derdimiz söylermiydi Ferdi abimiz Ferdi baba candır gerisi heyecandır