Bir kadını sevdiği adamdan gitmesini sağlayacak tek şey, o adamdır. Sabreder, görmezden gelir, fedakarlık eder, sevgisi uğruna savaşır, ama adam bunları görmüyorsa da çeker gider. Çok az kadın yapabilir bunu, sessizce çıkıp gider adamın hayatından. Erkekler de yanılır hep, geri döneceğini sanırlar. Bir kadın sessizce gidiyorsa, geri dönmez! Hatta o kadın kaybolur, bulamazsın.
Bunun bir çok sebebi olabilir. Kadın en çok ilgisiz kalınca gider. Kadını besleyen yegâne ihtiyaç ilgidir, sevgidir. İşin ilginci kadın bunu almak için çabalayan taraftır. Eğer çabası karşılıksız kalırsa, kadın en çok yorulunca gider. Ve bir kadın asla yalnız gitmez, ne var ne yok alır gider.
Bu soru çok damardan geldi bana, hep sevdim hep gittim. Sevdiğimin gözleri artık yabancı gibi bakıyorsa bana seviyorum diyip başkalarında da heyecan buluyorsa ben giderim..
Başta sevdiği adam artık başka birine dönüşmüşse gider, eskiden ona bakınca ışıldayan gözler artık yabancı gibiyse gider, çizgileri aşılırsa gider, ilişki zordayken hiçbir çabasına karşılık görmezse gider, adam ona bakıyor ama onu görmüyorsa gider. Çok sebebi vardır gitmenin. Sevmek her zaman yetmiyor.
Ne kadar severse sevsin gururu incinmiştir çok sevse dahi bir şeylerin eskisi gibi olmayacağını biliyordur. Bazı geri dönüşü olmayan hatalar vardır ortada
Sevgi saygıyı görmediğinde sahiplenilmediğini anladığında aldatıldığın da bir zamanlar adına dağlara şiirler yazan adamın öküz çıktığını gördüğünde Kadın gider...
Bıkmıştır umursamamıştır duyarsız erkeğe denk gelmiştir fedakarlıkları hiçe sayilmistir her türlü söylemiştir konuşmaya çalışmıştır karşısındaki buna dır dır etme demiştir o da en sonunda susar ve gider
Çunku bir erkeğin kalbine bir başka kadin kiraci olarak girince kadin ordan cikmak zorumda 1 kalpte 3 kişi olamaz. ama kadinlarda oyle değil kadin o kalbindeki kişi için hayal kurar
Sevgisiz hissediyordur ya da zarar verdigini dusundugu seyler vardir
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Cok sevdigi icin de gidebilir mecbur oldugu içinde ya da imkansizdir , belki sevildiginden emin degildir hersey olabilir kadına da sormak lazim aslinda..:)
Çünkü sevdiği artık duşlerindeki gibi deildir. Kırılmıştır kadin, aldatilmis belkide ve o adami duslerinde yaşatmak için gider , gerckte olduğu gibi değil ..
En İyi Cevaplar