Oncelikle soyle anlatiyim. Sevdigim adamla yaklasik 1 aydir ayriyiz. Iliskide hatalarim oldu. Pek cok kez ayrilmak istedim ve en bastan beri sakladigim bir konu vardi 1 sene sonra bunu ona itiraf ettim. Simdi ayriyiz beni affetmiyor belki bir araya gelmemiz yani barismamiz bu saatten sonra imkansiz. Cunku bana ve sevgime guvenmiyor.
bu hafta sonu benim israrlarim sonucu bulusacagiz. bir ev tuttum bilgisayarda film ayarladim birde yemek falan yapacagim. Derdim beni affetmesi degil. Bu saatten sonra olurumuz yok. Sadece onunla son kez guzel bir gun gecirmek niyetindeyim. Beni guzel hatirlasin yeter. Sizce nasil dusunmusum? Lutfen kaba olmadan yorum yaparmisiniz? Tesekkur ederim.
bu hafta sonu benim israrlarim sonucu bulusacagiz. bir ev tuttum bilgisayarda film ayarladim birde yemek falan yapacagim. Derdim beni affetmesi degil. Bu saatten sonra olurumuz yok. Sadece onunla son kez guzel bir gun gecirmek niyetindeyim. Beni guzel hatirlasin yeter. Sizce nasil dusunmusum? Lutfen kaba olmadan yorum yaparmisiniz? Tesekkur ederim.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer