AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
282Cevap
Herşey elde edene kadar canım, sonra hoooppp başka birinin peşine 😏
Sanmıyorum Bir yerden sonra erkekte bikıyor artık aşırı naz dan
Eskiden öyleydi. Şimdi kadın için de, erkek için de dünya kadar seçenek var. Kimse kimsenin nazını çekmez. Artık herkes net olmalı bu devirde.
Tam tersine peşinden koşarsın koşarsın tam kavuşursun Hevesin kaçar
Aslında peşinden koşturan kadın bizim için en azından benim için yatağa atabilmek için çok önemli yatağa attıktan sonra gerisi teferruattir koşmam artık
Katılıyorum hedefe kitlenip ulaşıldığında anlamı kalmaz bence böyle çabalara gerek yok
Valla kafa yapim aynen bu yazdigin gibi :-)
Gelse ne olur? gelmese ne olur?
Sonsuza kadar kosturacak degil ya, elbet erkek kadini elde ettiginde, pesinde kosturmanin getirdiği meraka degmeyen biri oldugunu anladiginda artık o çekicilik ten eser kalmaz
Hayır sanmam en azından şöyle olursa peşinden koşturucak bir özel durum yoksa tabi 😉
Evet pesinde koşturan, parası için yanında olan, karşısındakine köpek gibi davranan, ayıp yapan, fitne fesat olan kötü yürekli tüm insanlar çok değerliler. Ben ise aptalın tekiyim. Hep emek veriyorum hep ilgiliyim arar sorarım değer veririm rezil değil vezir ederim. Peki bunların karşılığı ne mi? Koca bir "0" ..
Koşmaya koşalım da nefesimiz kesildiği an durup koştuğumuz yolu geri döneriz. Geri dönerken bu defa koşan siz olursunuz hanımlar!!!
Yas grubuna göre değişir. Ergenus birine daha cekici gelebilir ama ben hic ugrasamam. Veriyosan ver mk ugrastirma modundayim 🤣
Peşinden koşturan bir kadının peşinden koşmam. Bu saatten sonra onunla mı uğraşacağım :)
Fazlada kacmayacaksın sonra bırakırız kovalamayı siz başlarsınız kovalamaya
Kaçan kovalanır misali kadın erkek farketmez bana sorarsan. Ama elde edilince biter hevesi..
Aynen valla neden oyle oluyor sizde?
Insanın doğasında var bir çocuk oyuncak ister ağlar eder bir şekilde alır aldırır sonra yüzüne bile bakmaz bu her yerde aynı maalesef
Malesef
Ben yumurtamı tavuktan çıkar , tavukmu yumurtadan bakmam , ben horuzum... geçerim saygılar
Zaten şurada 3-5 gün yaşayacağız onu da egosu yüzünden beni peşinden koşturan kadın için harcayamam.
bir süre sonra bıktırma noktasına getirince, o kadının hiç bir değeri kalmaz benim gözümde
Ne kadar terslersen o kadar çekici oluyorsun bu bir gerçek☺
Bana açık sözlü ve hislerini yansıtan kadın daha çekici geliyor. Davetkar diyebilirim 😉
Önceden ben de öyle düşünüyordum ama artık hayatta öyle değil
Herşey dozunda güzel fazla koşturursada soğutur az koşturursada soğutur
Efsane miskin biriyim bu aralar koşmayı bırak yürümem bile...
Tabi benim görüşüm erkek onu sevmiyorsa ya da ondan hoşlanmıyorsa erkeğe de çekici gelmez.
Hiçbir değeri yok. Sevdiğim kadın beni sevmeyip eğleniyorsa niye koşayım.
Ego sisirenler ilgi çekmez çekici de gelmez itici gelir..
ama diğer sekilde mantikli bir cikarim :/
kaçan kovalanır hesabi ama ben kovalamam da peşlemem de beni seven benimledir istmeyeni zorlamam
Başta ilgi çekici gelse de, bir süre sonra bıktırır.
Hayır fazla naz aşık usandirir derler aynen katılıyorum
Erkeklerin geneli için geçerli olabilir benim için değil. Aksine değer kaybeder.
Abaza erkekler koşar abazada çok ben acizlik yaşarım aman ya onun nazıyla mı uğraşacağım derim
Zor kadını elde Edip yatağa atmak daha heyecan verici doğru. Elde ki kuş elde işte ıslık ottur gelsin pist de gitsin ,😘
Kesinlikle kadin değin ulaşılması zor ve gizemli olacak
Her zaman daha çekici gelebilir ama bunun ayarını çok iyi tutturmak gerekir fazla naz aşık usandırır
Koşmam icin bir ışık gormeliyim,, o benim peşimden koşsun..
Benim açımdan hiç alakası yok. Verirse verir vermezse veren elbet olur modundayim
Zor olanı seviyoruz kolay olan basitleştirilmiş hissettiriyor
Bunun çekicilik faktöründe çok etkisi olduğunu zannetmiyorum
hayır beni seven beni her gördüğünde içi kıpır kıpır olanlar daha iyi ilgi göstermeli
Kesinlikle ulaşabildikleri zaman soğuyolar, ulaşılmaz davranmak lazım
Bana göre değil uğraşmam bile çok naz aşık usandırır
Ah orkide ahh sen adamı deli edersin :) edepsiz kadınlar daha çekici geliyor bana :)
Yanlış hayaller yanlış tercihler yanlış zaman vs vs işin özü herkezi kendimiz gibi bildiğimiz sürece bizden Bir cacık olmaz kısa öz...
Benim eski sevgilim hala bıkmadı kaç ay geçti hala geliyor. Ulaşamadığı için daha cazip geliyor tabi ki. Erkeklerin çoğu itelenmeyi seviyor.
Egolu insanla hayat geçmez mutluluk da olacağını sanmıyorum peşinden çok fazla koşmak bana göre değil o yüzden
Öyle bir canli türü var evet ama ona insan demiyoruz 😂 şahsen ben pesinden kosturmaya calisani direk birakiyorum
Bazılarına evet çekici geliyor.
evet öyle... böylesi lazım bazen. görüyorum o kadınlar daha rahat yaşıyor kıvrandırıyor adamı her istediğini yaptırıyor
kaçan kovalanır her zaman kuraldır ama çok sıkıcı olmaya başlarsa kim olursa olsun koşmam, net
evet. zor kadın daha çekicidir ama tadını kaçırmadan. fazla naz aşık usandırır
Ortası daha iyi bence gizemli kadın çekicidir ama fazlası da sıkar biraz da kendisi bir şeyler yapsın
Futbol topununda peşinden 11 kişi koşuyor amaç gol atmak
asla aksine o tiplerden hiç haz etmem neden bir kadının peşinden koşayım ki kadın kıtlığı mı var😉
Hicte degil, tutsam birini iyi soracagim hesabini ama gelecegini düşündüğüm için bu tarz yaklasimlar hic hos degil
Olabilir ben gitmem o gelsin isterim hep benim de bakış açım böyle...
Evet. Ama kısmen evet. Bıktırmayacak şekilde. Bazen varlığını hissettirmeli
Koşturma olayını bilmem de ulaşılamayan çekici geliyor.
Kimisi bu işi çekici hale getiriyor.
Kimisi çekilmez hale.
Sonunda istediğini alamadığın koşmanın bir anlamı olmuyor :)
Valla koşturan kim o bilinmez fakat sır şudur.
Karşıyı özgür bırak ve ihtiyacı kadar ver. Senden istemesini bekle ki değeri olsun. Teşekkür et.
Sanırım bir kez başıma geldi artık o şekilde davranan direk dış kapının dış mandalı yapacak bişey yok hayatımdan belirli süreyi bu sebeple harcadım daha fazla kimseye harcatmam...
yorgunsak napalım kendi kendine kosup geri gelir artık 🤭
Peşinden koşturan kadın mı dönsün bakalım arkasından geliyor muyum