Sanaldan tanıştık. En doğal fotoları attık birbirinize. Ne o olduğundan farklı geldi bana ne de ben fotograflardan farklı biriyim. Ilk buluşma günü heyecandan çok konuşamadım. O konustu ama yol yorgunuydu. ilişkiye dair bişey konusmayinca canım daha çok sıkıldı. Yolda mesaj atti biz bugün niye konuşamadık benim bunu düşünmem lazım dedi. Neden farklı biri miyim dedim. Farklı değilsin sadece ben elektrik alamadım aura olmadı dedi. O zaman bitsin dedim hayır bitsin demiyorum niye acele ediyorsun düşünmem lazım diyorum dedi. Günlerce düşündü sonra aradı. Konu fiziksel değil bin kere söyledim dedi. Beklediğim bağı yakalayamadim dedi. Eyvallah dedim. Sonra yine mesaj attım. Fotoda beğendiğin kızı gerçekte bulamadin mi dedim. Beğenmediğimden değil etkilenmedigimden dedi. Farklı biri değilsin fotoğraftan farklı değilsin dedi. Watsap durumlarıma baktığı için umut oluyor bakma xedim tamam siliyorum dedi. Bir hafta bende silinik kaldı. Ekleyim acaba bakçak mi dedim silmemiş umut olduğunu bildiği halde hala izliyor. Sizce de konu tip mi yoksa adam haklı mı elektrik denen şey tipten farklı mi?
Güncellemeler
+1 yıl
Bin Kere zorladim ama hep inkar etti fiziksel değil dedi?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer