Lisedeyken kızlar acımasız oluyorlar o zamanlar reddedildim kötü sözler işiterek. Derken üniversiteyi kazandım gittim. Sosyal kulüplere, İngilizce kursuna, saz kursuna ve zeybek kursuna gittim, Erberk ajansta 2 yıl aralıklı olarak foto modellik yaptım. Pek çok insan tanıdım ama yine sevgilim olmadı.
Üniversite bitti. Yüksek lisans yapan, hatta doktora yapan arkadaşlarım işsiz kalınca (benden büyük, üst sınıftaki arkadaşlarımdan söz ediyorum), yüksek lisans yapmadım.
Silahlı özel güvenlik sertifikası aldım, 1 yıl çalıştım. Otelde belboyluk yaptım, özel günler için (düğün vs) otellerde garsonluk yaptım. En az 12 farklı alanda çalıştım derken yaş oldu 24. Sınava girdim hava kuvvetlerinde teğmen oldum derken rütbe aldım üsteğmen oldum. Bir baktım yaş 32 bütün arkadaşlarım evlenmiş, hatta bazı arkadaşlarımın çocukları konuşmaya başlamış bile.
Lisedeyken insanlara sordum bu sevgili işleri nasıl oluyor diye
Cevap; daha erken gençsin
Üniversitedeyken yine sordum
Cevap; bir iş bul sevgili kolay dediler
Asker olunca bir daha sordum
Cevap; sabret biraz dediler
Yaş oldu 32 nasıl sevgili buluyorsunuz?
Etrafımda pek arkadaşım yok ben Kütahya'dayım, öyle her yerde hava er komutanlığı yok. Tatil dersen çok az. Pek arkadaş ortamım yok, 5 evli arkadaşımla görüşüyorum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer