Değer vermei herhangi bir sevilen birine karşı da olabilir. ya da kırmak istenilmeyen, saygın birine karşı.
Hoşlanmak ilgi duymak demektir. Değer vermeden de hoşlananlar var, o ilgi biraz bencilce içindeki boşlugu doldurma amaçlı olunca genelde kurulan tüm sözler lafta kaldığından anlaşılır. Gerçekten ilgi duyarak hoşlanmak ise biraz sapsikleştirir, biraz kanın kaynar etkilenme belirtileri olur, merakın uyanır. bir şeylerin başlangıcı olabilir, ama sevgi aşk kadar emin değildir.
Bence biraz ikiside birbirine bağlı kavramlar. Birbirinin onceli ya da sonucu gibi çok ayrik örneklerle açıklanamaz. Kılasik görüş hoşlanırsan değer verirsin şeklinde ama Bide bu resimdeki yer nere :) yayla falan mi
Sana mesaj atar cevap verirsin sonra biter bu değer vermek. Sana mesaj atar sen ona ne yazacağını düşünürsün sonra heyecanlanırsın yüzünde sapsik bir gülümseme ondan gelecek mesajı beklersin bu da hoşlaştı. Değer vermek güzeldir ama friendzone olma :)
Nasılsın napıyorsun gibi sorulan sorular konuşmanın seyrini değiştirdiği için direk , kur yapmanın yolunu bulabilirsin bir şekilde 😂 bazen anlık heycanlar da güzel oluyor mesela ben instagramdan yazışırken yanlışlıkla kalp atmistim dmden sonra yanlışlıkla oldu diyip bir kaç kere geyiğini de yapmıştık ama bunları yaparken manipülasyon nasıl yapılır bilmek gerekiyor bir nevi aynası oluyorsun karşındaki kişinin 😎😏
Hoslaniyorsa = keyfi isteyince seninle konusur keyfi isteyince senin derdini dinler keyfi isteyince seninle ilgilenir Deger veriyorsa= kendi hayatinda bir sorunu varsa bile onu unutur senin derdine ortak olur isleri varsa bunu bahane etmez arar sesini duyar senle bos zamaninda ilgilenmez seninle ilgilenmek icin zaman yaratir
Annen, baban sana küçükken nasıl doğruyu yanlışı öğretmeye çalışır ve sen onları takmayıp gidip yaramazlık yapınca bazen aileden azar işitirsin , ceza alırsın, baba sopası ve ya anne terliği yersin ya işte o insanlar sana değer verenlerdir tabii ki dövmekden kast etmiyorum her kesin insana değer verme şekli başkadır ama sevmek bam-başka bir şey yani en azından öğle diyorlar 🤣
Fikirlerine, düşüncelerine verilen önemdir değer vermek. Hem cinsine de olabilir. Kötü bişey yaşamasın hep mutlu olsun istersin. Hoşlantı ise apayrı bir olay :)
Konuşma, hitap tarzına dikkat eder. Sevdiği şeylerle ilgilenir, istemediği şeyleri yapmamaya özen gösterir. Benim değer anlayışım bu. Diğerleri gibi kullanıp acı çektirip aldatmak mı gerekir bilemiyorum (?)
Bence şöyle ki en yakın arkadaşına değer verirsin ama etkilendiğin kişiden hoşlanırsın. Onunla duygusal biseyler paylaşmak istiyosan hoslaniyosundur. Ama sadece o iyi olsun istiyosan değer veriyosundur.
En İyi Cevaplar