Arkadaşlar erkek arkadaşımla (nişanlim) ne zaman baş başa kalsak bir ev içinde, yüzüme bakmıyor konuşurken sürekli kafasını sağa sola çevirip başka şeylere bakıyor.
Nedeni ne olabilir?
Yardımcı olurmusunuz?
Nedeni ne olabilir?
Yardımcı olurmusunuz?
Ben olsam iyi algılamam aklın da başka sitelere olabilir ama bence onla konuşmalisin bu durumu aklındaki neyse ne sana yine de söylemesi gerektiğini belirtti istemiyorsan seni zorlayacak değilim bitsin burda tamamen de tepkiye göre de anlarsın zaten ne yapmak istediğini
Cevabı cok iyi biliyosun honey. Yuzles bir an once bu gercekle
Cevap ne
Utangaçlık olabir soğumuş olabilir ha da aldatmıştıe 3 seçenek var
Belki sakladığı bir şeyler olabilir ne zamandır böyle
Cevap
13Cevap
nişanlının gözlere bakmıyorsa bir sebebi kesin vardır. Şayet bunu kendime yapılsa direk konuşurdum hatta üstelerdim..
Belkide sevismek istiyordur ama zor tutuyordur kendini
Olabilir mi dersin?
Yok hayır sadece öpüşme oldu
Kabul etmem etmeyeceğimi de biliyor zaten o yüzden öyle bisey teklif etmez
Öpmesine bisey demiyorum öperken elledigi oluyor ama hemen geri çekiyor elini sert tepki vermemden korkuyor galiba
Sanırım senin dediğin en mantıklısı gözlerini çevirdiğinde bir kaç kere sarildigim oldu yakın sarılma ve penisi çok sert duruyordu içeri geçelim dediğimde de penisini düzeltiyor ben odaya geçtiğimde direk tuvalete gidiyor sanırım şu an herşey oturdu beynimde
Ne gibi
Istek attım hesabı daha yeni oluşturdum mesaj atamıyorum
Dikkat et bu senden gitmiş buu.. İnşallah yatmadın?
Benimkide oyle diyor yuzume nie bakmiyorsun diyor bakmiyom ben yine 😂😂😂
Niye bakmıyorsun
Hayatta en nefret ettigim seylerden biridir. Abi sizle konusulunca yuzumuze bakin ya Gerizekalilar bak gene sinirlendim
Nasrettin hocanın bana görünme de kime görünürsen görün fıkrasını bılır mısın
Hayir
Araştır bul oku
Hikayeyi okudum ama benim konuyla ne alakası var. Nişanlım beni çok seviyor, sinirlenip bir iki defa yüzük atmaya kalkıştım, ama engel oldu. Şimdi ayrılsam intihar edeceğini bile söyledi defalarca. Ki gözü karadır dediğini de yapar.
Aramızda bir şey yaşanır diye korkuyor olabilir.
Haha utanıyor mu 🙄😄😄
Bilmiyorum
Hmm yandin ya utangaç kesin 😄😄 yazık sana valla
Çevreye karşı değil. Mesela bize geldiğinde odaya çekilip konuştuğumuz zamanlar oluyor o zaman sürekli gözlerini kaçırıyor
Hm senden o zaman bu çekinme 🙄😄😄
Elifin söylediği çok mantıklı geldi aslında o yüzden kendini geri çekmek için yapıyor olabilir mi
Evet olabilir ama çok bişey bekleme bence ☹️😄
Utanıyor işte temiz seviyor daha ne
Ayrılacak sendrn yakın zamanda
Utanıyor olabilir
Niye mal mı
seni takmıyor puuaaa
Hiç sanmıyorum öyle olduğunu
Yanımızda birileri varken sorun yok , samimiyetinde de sorun yok ilgisizliği yok aldatacak bir karaktere sahip değil sadece gözlerime bakmadığı bir kaç sefer oldu benim de çok dikkatimi çekti
Utaniyodur
Neyden 2 senelik ilişkisinden mı
Görücü usulü sanmıştım xd bence kendisine sor
Yok değil, severek aldık bu kararı çok şükür. Utanıyor olma sebebi ne olabilir,
Bilemiyorum ya bence buradaki yorumlarada bakma git kendisine sor
Sordum kaçamak cevaplar verdi
Hımmm ilgincli
Maalesef
Utanıyor
Utangaç falan mı
Zorlami oluyor
Soğumuş.