Tanışma programı altından güzel bir aldatılma ! Arkadaşlar yakın zamanda böyle bir uygulama buldum ve girip bir bakayim dedim. Bir de ne göreyim? 3 defa mesaj atma hakkın var ondan sonra vip üyelik zorunlu. He bir de mesaj atıyorsun, hakkın bitene kadar kimse mesaj atmıyor :D Neyse mesaj atma hakkım bitince hemen vip'e yöneltiyor. Vip te öyle ucuz bir sey değil. Tam 69.99 TL. Bari 70 yapsaydiniz be. Hakkımin bitmesinin ardından mesaj yağmuruna tutuldum. Baska kullanicilarda bana yazmaya basladi. Kıllandım. Fake olduklari o kadar belliydi ki hemen internette ufak bir araştirma yaptim. Şikayet var da bir çok şikayet var. Bunlardan bir örneği " VIP ALMADAN SUREKLI CEVAP GELIYORDU, VIP ALINCA KIMSE CEVAP VERMIYOR" tarzı bissuru sikayet var. Uygulamaya bayağı bizim uşaklari kekliyormus meğer. Uygulama da vip aldirana kadar her yolu deniyor. Uygunsuz fotoğtaflar, surekli bircok kisiden mesaj, tanisma istekleri falan falan. Yani uzun lafın kısası, sakın aldanmayın arkadaşlar. Düsmeyin böyle tuzaklara. Eğer çok istiyorsaniz daha sağlam tanısma platformlari var onlara bakın.
KS de boyle bir konu göremedim, O yüzden uyarı amaçlı açtım. Gözümden kaçtıysa kusura bakmayin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Connected2. me de güzel bir uygulama 💎
Tinder iyidir tinder.