Bak Şimdi Ne isterdim biliyor musun İcimdekileri Anlatsam Bitmezde Öyle Biri Olsun ki Evim Olsun Ailem Olsun Bahcem Olsun suladigim Çiçeklerim Olsun Tek Onunla Ilgileneyim mesela Tek onunla dertlesme Umudum Olsun Herseyi Ona Danisayim Mesela ya da dur bir aksam Hadi çık evden uzak biryelere gidelim dediğimde Tamam geliyorum diyebilecek birisi olsun Ne zaman sevilirsin biliyor musun Sevilmeyi unuttugun zaman Karşına birisi ciktigi zaman Sevilirsin O kadar cok romantik Duygularim var o kadar güzel düşüncelerim var ki ama insanlar Artik bunu bitirir diye o kadar da cok korkuyorum ki Ama İnanıyorum Birgün O istedigim Kisi habersiz beklemedigim zaman cikicak sende öyle olsana? Mesela gidelim Bir Alışveriş merkezine Televizyon bakalim Oturma odalari takımına bakalim Beraber Yapalim ama Bunlar o kadar naif o kadar güzel duygular ki Allahim nolur bunlari İçimden Çıkartma tek dilegim Sevebilecegim ve beni seven birisinin olması..
Var diye çıkmıştım yola, yarı yolda bırakıldım. Hayatta bari şu konuda hiç zorlanmadan istediğimi elde edeyim, kadınımı bulayım, ailemi kurayım demiştim; ama nerde...
Bu sözler öyle flört zamaninda söylenince karsida ki insan agirliginda eziliyor.. Bunlar cok sonra edilcek seyler.. :/ Ama yok su an , cay'a diyorum ben bazen :/
Haklısın bak bu konuda ama napim karşıma biri çıkmadığı icin arabamla vakit geçiriyorum arabamı hergun yıkıyorum vakit geçirmek için herkes diyor arabani yikama napim herkes koluna kocasını takmis ben sap gibi yapa yalnızım 😢
En İyi Cevaplar