Diyelim ki bir kız (ve ya erkek) yanınıza gelip sizinle tanışmak istiyorum gibi bir cümle kursa ne tepki verirdiniz , konuşur muydunuz?
Cevabın nedir?
Yanına otursun sıkıntı yok ama tanışmak istiyorum gibi bir amaçla yanına geldiyse uygun bir üslupla ret ederim. O da yaş ve medeni durumuma ilişkin değil. Hedeflenmiş tanışmalar hoşuma gitmez. Yanına oturduğunda bir iletişim başlar ve tanışırız olabilir ama tanışmak için geldiyse hayır ben yokum.
03 Yorumla
Soran+1 yılEe aynı şey tanisirim diyorsun zaten
Soran+1 yılAnladım
En İyi Cevaplar
Konusmak istersem konusurdum konusmak istemezsem konusmazdim bunu almamiz lazim bir insan bir insani begenebilir arkadaslik kurmak istiyrbilir soru sormak istiyebilir kotu bir olay olarak bakmamak gerek medeni bir sekilde kabul veya red edersin bu kadar
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle
Sanmıyorum yani o an nasıl davrandığına falan da bağlı
22 Yorumla
Soran+1 yılTersler misin yani bazen durduk yere
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
20Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 43b cevap paylaştı.
+1 yılOtursun beni yiyecek değil ya gadası
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılBir çok kez olmuştur bu zaten bana ve medeniyet neyi kabul ediyorsa o şekilde mukabele ettim hep. Hoş sohbetlerimiz olmuştu..
12 Yorumla
Soran+1 yılGüzel 😏
- +1 yıl
🤗🤗
+1 yılkabalasmadan guzel bir sekilde oncelikle tanisiyormuyuz diye sorarim duygularini dinlerim ve buna birden cevap vermeyecegimi soylerim
15 Yorumla
Soran+1 yılYok duygu falan yok ortada sadece tanışmak istiyor begenmis sadece yanına gelmis
- +1 yıl
sadece tanismak istiyorsa tanisirim tabiki. dunyada en guzel sey baska bir insan tarafindan sempati duyulmaktir. bu illaki ask sevgi degil her yonden. birisi bana sempati duymus tanismak istiyorsa ne guzel bir duygu tanisirim yeni bir insan daha tanimis olurum. ama kizlar bu konuda biraz sert oluyorlar genel olarak onlarada hak veriyorum her turlu insan var. ama eli yuzu temiz kibar bir erkegin tanisma istegini reddetmek bence kabalik olur
Soran+1 yılYa evet anlaşılır zaten zaten kimin nasil biri olduğu haklisin bu konuda kızlar çok kaba davraniyor
- +1 yıl
bence bir kiz guzel bir uslup ve durusla olgun bir tavirla kabul ederse konusmayi tanismayi bence hic bir erkek yanlis harekette yapamaz. hicbir derken zaten belli eden tiplerle kabul edilecegi icin
Soran+1 yılAynen
Nasıl bir tanışma ama? Şaşırırım öncelikle ve amacını öğrenmeye çalışırım.
516 Yorumla
Soran+1 yılNedeni yok beğenmiş gelmiş yanina tanışmak istiyor sadece
Soran+1 yılBoyle ol Aferin 😀
Soran+1 yılEvet 😂
Soran+1 yılNeden ya ben Aferin dedim diye mi 😕
Soran+1 yılÜzdün şu an
Soran+1 yılHayır tabiki kişisine gore degisiyor
Soran+1 yılTamam da terslemem gereksiz tepki vermem çoğu kiz bunu yapıyor
Soran+1 yılAynen
- Aşk İlişkileri konusunda 765 cevap paylaştı.
+1 yıl💁♂️
02 Yorumla
Soran+1 yılVaay 😀
- +1 yıl
😂😂
+1 yılyeniliklere herzaman açık bir kapım vardır gelenin yeri gidenin yolu hazırdır bende😉
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 437 cevap paylaştı. Bundan doğal ne var napsa daha iyi olurdu işaret diliyle mi konuşsa karşına gelip :))
031 Yorumla
Soran+1 yılHerkes yapamiyo yanina gelmek cesaret ister hic tanımadığın biri icin
Soran+1 yılYok o egodan da kaynaklanıyor sadece özgüvensizlikle alakali değil 😉
Soran+1 yılYok ben egoist bir insan değilim canım hoşlanmam öyle insanlardan
Soran+1 yılİsmim yok benim 😀
Soran+1 yılAynen 😂😂
Soran+1 yılSana özel 😂
Soran+1 yılGıcık değilim ya 😂
Soran+1 yılNiye gıcık olayım tanımıyorum ki zaten 😂
Soran+1 yılNeyine gıcık olabilirm hadi sen soyle 😂
Soran+1 yılSaka da mi yapmiyalim 😕 ben kolay kolay kimseye gıcık olmam
Soran+1 yılO nerden çıktı ya 😂
Soran+1 yılUkala seni😂
Soran+1 yılBak bende inatciyimdir aklıma gelmedi 😀
Soran+1 yılSanane 😜
Soran+1 yılBen terazi burcuyum hadi soyliyim 😂
Soran+1 yılİsmimi soylemiycem onda kararliyim 😀
Yani nazikçe yaklaşırdım ve tanışmamızda r mahsur olmazdı.
01 Yorumla
Soran+1 yılYani en iyisi
+1 yılKonusurum niye kalbini kiriyim ki vicdansiz kizlar gibi
0145 Yorumla
Soran+1 yılBirilerinin kabini kirmişlar galiba
- +1 yıl
Butun kizlar her zaman kiriyo 😦
Soran+1 yılHadi ya üzüldüm bak simdi
- +1 yıl
Hic flortum bile olmadi be o kadarda ideal erkek ozelliklerine sahip olup gencligimi ziyan ediyom 😒
Soran+1 yılYanlış insanları secmissin demek ki
- +1 yıl
İsin asli su ki cevremde ne yanlis var ne dogru cevremde insan yok 😕
Soran+1 yılHmm
- +1 yıl
Evet asosyalim ve evden cikma sebebim yok arkadasim yok sevgilim yok okul yok kurs yok evden tek basima cikip bos bos gezip geliyorum 😔
Soran+1 yılAcilirsin ya yavaş yavas
- +1 yıl
Acilmayi bende istiyorum ama konusacak insan bulamiyorum yanlizliktan delirmeme az kaldi 😀
Soran+1 yılNerde yasiyon ya insan falan yok diyosun issiz adada falan mi 😀
- +1 yıl
Hayir İstanbul zeytinburnu ve herkes afgan suriyeli falan kizda yok hic yani 😄
Soran+1 yılTuhaf 😂
- +1 yıl
Valla oyle ya kizlarla erkekleri ayri tutmak icin yemin etmisler sanki sonra benim gibi yanlizliktan deliren kisiler turuyor gerci herkes erkek arkadaslariyla takiliyor bir kiz onla konustum diye kalkti baska yere oturdu diye sikatet ettim cigkofteciye konysmana gerek yok dedi sanki hic konusmicaz 😄
Soran+1 yılBoşversene öyle kızları 😂
- +1 yıl
Evet amaan umrumda degil zaten 😄😄 ben sosyallesmek icin baska semtte bir kursa falan kaydolurum belki cunku Şu an hicbi sekilde sosyallesemiyorum ya sosyallesenler bunu nasil basariyo 🧐
Soran+1 yılBencede iyi fikir başka bir yere gidebilirsin
- +1 yıl
İsin kotu tarafi besiktasta toyatro kursu sordum bayramdan sonra kayitlar basliyomus ya halk egitimdeki kurslar desen yaz nedeniyle kapali kaldim boyle boş boş 😕
Soran+1 yılSabret güzel günler gelir 😂😀
- +1 yıl
Sen nasil sosyallesiyosun okulda bitti 😂 hep bunu merak etmisimdir
Soran+1 yılYa lise bitti benim yeni simdi üniye gidicem bakalım genelde iyi anlasirim insanlarla severler yanı
- +1 yıl
Bende ikinci uniye gitcem sirf sosyallik icin su siralarda sosyallesebiliyo musun peki evde mi duruyosun ben hep evdeyim valla 🙁
Soran+1 yılEvdeyim bu sıralar bu sıcakta cikamam dışarı😂
- +1 yıl
Cok sikici ya ben depresyona giriyorum resmen tum gun burdayim ya da instagram youtube 😂
Soran+1 yılEvet günüm boyle geçiyor ama napiyim en azından klima var 😂
- +1 yıl
Oh rahatsin bendede vantilator var naber 😂😂
Soran+1 yılOlsun o da iyi 😀
- +1 yıl
Klima üşütüyo beni ya hastanede klima acik buz gibi dondum bide ustune ayarlariyla oynamayin bozuluyor yazmislar kaldim oyle 😄😄
Soran+1 yılAynen kapatiyom usuyunce 😂
- +1 yıl
Dun aksam resmen boyleydim ya. 😄
Soran+1 yılOha nasıl bir terlemek o 😂😂
- +1 yıl
Ben hep boyle terliyorum 😂
Soran+1 yılAyy çok fena ya su atiyosun dışarı resmen😂
- +1 yıl
Evet babamda boyle bir bebek arabasi tamiri yapmisti butun gozeneklerinden su damlasi cikmisti 😂😂
Soran+1 yılBenim babamdan ayni senin gibi uyurken bir litre su cikiyodur heralde 😂
- +1 yıl
Sicaktan mi genel olarak mi nerde yasiyosunuz ki urfa mi 😂
Soran+1 yılYok İzmirde çok sıcak burası 😀
- +1 yıl
Sitenin yarisi izmirli ya cidden 😄 İzmir ekvatora daha yakin o yuzden istanbuldan daha sicak olmali 😄
Soran+1 yılEsiyo şu an biraz şükür 😀
- +1 yıl
Bizdede oyle valla nasil kucuk sehirde yasamak 😄
Soran+1 yılÇok güzel valla burası ayrıca çok küçük değil abartma 😂
- +1 yıl
bir tek saat kulesini biliyorum kocaelindede benzeri var her yer deniz kenari 😄
Soran+1 yılAyrı bir havası var buranın küçük ama vazgecemiyorum buradan herkesin kafa yapıları falan uyusuyo sıcak kanlilar o yüzden çok seviyorum burayi
- +1 yıl
Keske bende oyle bir yerde dogmus olsaydim ya sansim yok buradaki kisileri hic sevmiyorum resmen disari cikinca moralim bozuluyo insan ayrimciligi yapmiyorum tabii ki. 😄😄 İzmirede bir ara gelirim bilmiyorum hic gelmedim cunku 😔
Soran+1 yılGel bir gör dediğimi anlicaksin 😂ama bende gidicem bu sene maalesef 😑
- +1 yıl
Nereye gidicen 😧
Soran+1 yılÜniversiteye, buranın puanları çok yuksek keşke burada okusam ama iste olmicak
- +1 yıl
Hmm anladim ya keske okusan 😕 İstanbul daha mi dusukmus bende universiteye ikinciye hazirlanicam biliyosun nerde okusam diye kararsizim gerci yeri tutturdukta secmesi kaldi sanki. 😄
Soran+1 yıl2 yıllık mi okudun
Soran+1 yılİstanbul daha yüksektir İzmirden 😂
- +1 yıl
Oho ne diyosun ya hayallerimi yiktinn evet iki yillik okudum ben simdi baska uni ve bolume gitcem sirf yanlizliktan kafayi yememrk icin 😄😄
Soran+1 yılBolüm ne okudum ki
Soran+1 yılSırf yanlizlign için mi gidiceksin üniye 😂
- +1 yıl
Makine resim konstruksiyon okudum evet yanlizlik ve gencligi yasama firsati icin 😄
Soran+1 yılİyi bir yere git şu an girdin mi üniversite sinavina
- +1 yıl
Yok girmedim seneye giricem galiba ne onerirsin
Soran+1 yılÜniversite olarak bilindik yerleri sec madem sosyallesmek istiyorsun ben de gidip görmedim ne öneririm sana bilmiyorum ama izmiri düşünebilirsin bu arada üniversite sınavlarında eskisi gibi değil asiri zorluyor o yüzden birazda çalışman gerekebilir😂
Soran+1 yılİsletme gibi bisey mi okumak istiyorsun ne istiyorsun
- +1 yıl
Ortami guzel olsun yeter aslinda imamhatip gibi bir yerde olmasin ya da sanayi sitesi gibi bir yer olmasin ne demek istedigimi anladin sen 😄
Soran+1 yılAnladım bolum ne istiyorsun
- +1 yıl
Sacma bir bolum olabilir ortaminin iyi olmasi yeterli 🙃 aslinda ben animasyon cizgi film oyun yapimi gibi seylere ilg8liyim ama oraya gozluklu atkuyruklu entel tipler gider diye pek istemiyorum Şu an 😄
Soran+1 yılBence ilgiliysen tercih et boşver sen milleti kendine bak 😂
- +1 yıl
Ama canim sikiliyo ve bu depresyondan kurtulmam lazim belki kurtulduktam sonra tekrar uniye hazirlanip cizgi filmde okurum omrum okumakla gecsin 😄😄
Soran+1 yılGüzel fikir 😂
- +1 yıl
Sen bu sene mi baslicaksin uniye benden once 😀
Soran+1 yılEvett 😂
- +1 yıl
Dusunsene ayni bolumu falan tutturup birlikte gidiyomusuz 😄
Soran+1 yılBen endüstri müh ya da bilişim müh düşünüyorum 😂
- +1 yıl
Öff hayir okumayalim bende muhendislik vs hic sevmem ya 😄
Soran+1 yılValla ben çok severim ilgimi çekiyor çok fazla 😀
- +1 yıl
Bizim bolum makine resimdi makine muhendislik vs hem ortami kotu hem sayisal ya nesini seviyosun ki 🤢
Soran+1 yılBen sayisalciyim zaten 😀
- +1 yıl
Gelecegin bilim insanisin iste ya ben sayisal yapabiliyorum ama sevmiyorum ilginc yani 😄😄
Soran+1 yılHadi ya matematiği fiziği biyolojiyi çok severim ama kimyadan hic hoslanmiyorum bende yok mol kavramı yok gaz yasaları bilmemne çok sıkıcı geliyor bana 😂😂
Soran+1 yılEzber ezber başka bir şey yok ve ertesi gün unutuyorum 😀
- +1 yıl
Off sus evet hatirlatma bile ya sembollerin anlamlari vardi hayattan sogudum Şu an 😄😄 biyolojiyse cok severim ama dersini sevmiyorum
- +1 yıl
Bencede bosuna ezberledik hepsini Şu an hangisi aklimizda ve ne ise yaradi 😄😚
Soran+1 yılO nasıl oluyor ya 😀
Soran+1 yılHic bir ise yaramadi kimya hocamizda çok kötüydü bizim kendisi bile yapamıyordu bide bize zaten hic ogretemiyordu 😂😂
- +1 yıl
Oyle iste mesela belgesel izlemeyi severim ama bitkiler polenler kalp kapakciklsri sevmem 🤢 heralde isler ciddiye binince soguyorum 😅 biximde oyle bir hocamiz varmis ben bilmiyom hic dersine girmedim girenler diyo ogrettigi programi biz daha iyi biliyoruz diye 😂😂
Soran+1 yılYa onlar nasıl öğretmen oluyor ya aklım almıyor 😂😂
- +1 yıl
Ogretmen oldugumda ben temsili 😄😄
Soran+1 yılYazık valla ya aklıma geldi de bir tane biyoloji hocamız vardı Allahim öyle bisey olamaz soru soruyorum bu nasıl oluyor diye bence boyle olur diyordu ve hic sekmez cevap anahtarında yanlış çıkardı ben duzeltirdim tahtaya yazdigi şeyleri falan ben yine iyi dayanmisim ya 😂😂
- +1 yıl
Yok artik ya o baya abarti olmuss bide bence boyle olur ne ya ogrenci mi sinavlarda ki sonuclar dogrudur insallah dusubsene dogru yapmissin ama o oyle dusunmuyo yanlis diyo. 😂😂😂
Soran+1 yılSinavlarida kitaptaki tanıma gore hazırlardı mesela ben doğru bisey yazsamda kitaptaki ile ayni değilse kabul etmezdi neyseki ben onun ne yaptığını anladığım için kitaptan çalışırdım oda bana hep ek puan verirdi tam istediğini yazdım diye 😂😂
- +1 yıl
İyiki oyle birine denk gelmedim ya tanimin aynisini yazamam illaki ezber gerektiriyo ben tanimin mantiginu ogrenip kendi cumlelerimle yaziyorum valla 😄😄
Soran+1 yılbir 4 sene boyunca o girdi bizim derdimize biliyomusun 😂😂
- +1 yıl
Bizim 4 sene boyunca biyoloji dersimix yoktu ya bir iki yil oldu sadece resmen sabriniz sinanmis okulda bolumun ismide ic huzuru ve sabri yakalama bolumu olsaymis 😄😄
Soran+1 yılAynen aynen 😂😂
- +1 yıl
Bizde bugun koye gidicez ya bir gun iki gun kaliriz can sikintisi resmen 😅
Soran+1 yılİyi olur ya temiz hava 😀
- +1 yıl
Yapacak hic bir seyde yok sadece temiz havada dolaniriz evde plesteysin 1 var onu oynarim iki bozuk oyun var bide yarim yamalak calisiyolar 😂😅
Soran+1 yılAynen yapacak bir sey yok valla ya😀
- +1 yıl
Bu kurslar baslayana kadar boyle yanliziz malesef pff 😁
Soran+1 yılNe zman başlıcak kursun😀
- +1 yıl
Bayramdan sonraymis tiyatro kursu sordum bide besikatasta sordum sirf ortami icin hem tiyatro zevkli hem beden dili kendimi ifade etme ve ozguven gelistirir diye dusunuyorum 😃
Soran+1 yılAynen iyi dusunmussun
Soran+1 yılAma daha çok varmış 😂
- +1 yıl
Evet ya o zamana kadar bos ve sosyalligim 0 gidecek yerde yok vsllahi o zamana kadar napcam merak ediyom ondan sonrada istedigim gibi olmaz her sey diye korkyyom ne cok hayal kirikligi yasadiysam icime islemis 😄
Soran+1 yılAkışına bırak ya kasma bu kadar zaten kimseye cabuk güvenme ben sadece 2 kişiye güveniyorum onlarlada çocukluktan beri tanışıyoruz içini biliyorum artik onun dışında kimseye guvenmem zaten gerek te yok samimi olduğun bir kaç kişi olsun yeter diğerleriyle sadece ortamda konuşursun 😀
- +1 yıl
Biraz kasiyom dogru arkadas olarak cogusuna guvenmem ama guvendigim bir beni seven bir kiz olsa fena olmazdi ya 😅
Soran+1 yılBulursun ya daha erken 😀
- +1 yıl
Arkadaslarim gec kalmissin diyo aslinda 😄
Soran+1 yılArkadaşlarına ne bakiyon geç olsun da güzel bir iliskin olsun 😀
- +1 yıl
Bilmiyorum ya 30 una gelip bulamayanlar oluyo 😄
Soran+1 yılEvde kaldılar onlar 😂😂
- +1 yıl
İnsallah oyle olmayiz 😄
Soran+1 yılYok be 😂
- +1 yıl
Ben karamsarim bakalim 😄
Soran+1 yılYok be karamsar olmaya ne gerek var😂
- +1 yıl
Bu gune kadar komustugumun dahi olmamasi bir etken 😄
Soran+1 yılSevgili olarak bende konuşmadım kimseyle belli bir sure daha düşünmüyorum zaten gerek yok ya valla kafamı yoramam öyle seylere 😀
- +1 yıl
Kafa yorulmaz ki tatli askim falan dicen minciklican birbirini sarilip uyucan 😂
Soran+1 yılYok bana uygun değil boyle iyi 😂😂
- +1 yıl
Off nesi kotu ya mutis bence 😂😂😂😂😂
Soran+1 yılHerkes ayni düşünmeyebilir sen yap sevgili allah allah 😂😂
- +1 yıl
Dur yapamiyorum zaten 😂😂 sen nasi bir sey istiyosun pikiii
Soran+1 yılBen bir şey istemiyorum şu an üniversiteye gitmek istiyorum sadece baska bisey dusunemicem 😂
- +1 yıl
Calis bak gozumu kara cikarma 😂😂
Soran+1 yılTamam 😂
- +1 yıl
Yirim 😂
Soran+1 yıl6 saattir konusuyomusuz he yeni farkettim 😂😂
- +1 yıl
Vallahi ya ne cok frekansimiz tutmuş 😂
Soran+1 yılEvet senle arkadaş olabilirz best friend ne dersin 😂😂
- +1 yıl
Deneyelim o zaman. 😂
Soran+1 yılDedikodu yapmayı sever misin 😂
- +1 yıl
O kadarda degil 😄
Soran+1 yılBen sana sevdiririm 😂
- +1 yıl
Sanmiyorum :ddd
Soran+1 yılNeden be 😂
- +1 yıl
Off erkek adam dedikodu mu yaparr 😏
Soran+1 yılYalaaan bizden daha çok yapan var sadece dedikodunun ne olduğunu bilmiyorlar 😂
- +1 yıl
Hayir ben yapmamm hic yapmadim hic sevmem 😂
Soran+1 yılBaya inandim şu an 😂😂
- +1 yıl
Bazen 😂
Soran+1 yılEvet itiraf ettin iste yapmayan yok 😂😂
- +1 yıl
Ama acıcık çuk ıcıcık. 😗👌
Soran+1 yılNe diyon be 😂
- +1 yıl
Azicik diyorum 😂😂
Soran+1 yılTamam hadi inandim 😂😂
- +1 yıl
Az bir kereee inann tabii 😂
Soran+1 yılTamam peki 😂
- +1 yıl
Pekini yesinler 😂
Soran+1 yılBen sana ozelden yaziyim biz niye buradan konuşuyoruz kaç saattir😂😂
- +1 yıl
Yaz bakalim ama ben birazdan koye gitcem babamla soylim 😄 iki gun kaliriz max
+1 yılGaripsemem, konuşurum.
10 YorumlaSes tonu ve kokusu önemli
10 Yorumlanedenini merak ederim)
05 Yorumla
Soran+1 yılbir nedeni yok seni beğenmiş gelmis yanina
Soran+1 yılNeden yazdığın şeyin sonunda parantez var?
Soran+1 yılAnladım 😂
+1 yılKonuşurum. Mutlu olurum
10 Yorumla
+1 yılKonuşurum
10 Yorumla
+1 yılOlabilir
10 Yorumla
+1 yılMeraba ben Murat goyyimde tur at
00 YorumlaKonuşurum
10 Yorumla
+1 yılKonuşmam
03 Yorumla
Soran+1 yılNeden sevgilin mi var 😂
- +1 yıl
Zeki insanları severim😉
Soran+1 yıl😀😂
+1 yıltanışırım
10 Yorumla
+1 yılKız güzel ise evet
10 Yorumla
+1 yılO anki duruma bağlı
10 Yorumlaimdat derdim
010 Yorumla
Soran+1 yılNeden ya 😀
Soran+1 yılOlur belkide elbet bir gün 😀
Soran+1 yılYa hic gulecegim yoktu 😂😂
Soran+1 yılTamam tamam gulmuyorum ama korkma bisey olmaz 😂
Soran+1 yılÇıkmaz be
Gizli Üye(25-29)+1 yılyook
00 YorumlaKalkardim
03 Yorumla
Soran+1 yılAaa neden?
Soran+1 yılNeden korkuyosun ki
Devamını Gör(9)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > bir kız ya da erkek gelip yanınıza otursa ne tepki verirdiniz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler