Asla kimseye yazmam... Bana yazan olursa samimiyetle cevap veririm... Yazmamamın sebebi ise, aşkın aşk olmaktan çıkıp ego savaşları yaşanması... İlk mesajı o atsın, hemen cevap verme, kendini ağırdan sat. vs vs vs... Sosyal medya dediğimiz, İnternet hayatımıza girdi gireli Doğallık kayboldu... Herkes, "Biri olmazsa diğeri olur" mantığını taşıyor.. Fedakarlık yok, sabır yok, gerçek sevgi kayboldu... Tüketim toplumu olduk. Maddenin yanında maneviyatı da tüketiyoruz
İlk mesajı atan derken sanırım çok kişinin ilgi duyduğu birine ilk mesaj atan kazanıyor demek istiyorsunuz. Buna katılmıyorum... O kişinin hiç mi seçme hakkı yok? İlk gelen mesaja kapılacak kadar saf mıdır?
@ufuk3030 evet baya takıldık çokta iyi bir ikili olduk ama tabi her insan mükemmel değil anlasamadigimz çok şeyde oldu şimdi onla değilim zaten baskalarida girdi hayatima
Katılmıyorum bana aşık olmuş tüm kızlar için diyorum hiçbir zaman ilk adımı ben atmadım platonik aşklarımda bile birkez adım atmış değilim en fazla yaptığım şey bakmak başkada birşey yok bakmak yeterli bakınca yakınlaşmaya çalışan karşı cins oluyor ben değil bana iftira atabilirler diye uzak durmakla yetiniyorum adım tacizciye çıksın istemem
kimseye kukla olamam ben herkes gibi onun için yalnızım neden kukla diyorsun dersen her hangi bir kıza cok yürüyen var ee kızda kendini yarış atı gibi sanıyor hal böyle olunca benim gibi biri böyle slklıga girmez
O bahsettiğin ihtimali hiç kimse sevmiyor, sen merak etme. Erkekler de öyle bir ihtimali sevmez. Sevgini söyledin, karşı taraf senden uzaklaştı diyelim, ne kaybedeceksin? Hayatta herşey olabiliyor. Demekki benim sevgimi haketmemiş der, yoluna devam edersin. Böyle düşünürsen üzülmezsin.
@Aliço_06 Yakından tanımıyorum kendini. Ahlakını bilemem ama laubalilikten uzak, cool belki de. Düzgün, karakterli biri gerçekten.. bunlar onu ahlaklı yapıyorsa.. çok etkilendim.. ben de öyle yaparım hep, ahlak varsa. o ağırlık varsa. Sulu biri değilse eğer.
Tanımaya çalış ve sana ilgisi olduğunu düşünüyorsan düşünceni de söyleyebilirsin. Bazı erkekler utangaçtır, çok uzun bir süre bu konuları konuşmayabilirler.
Konuşmalarından düzgün bir insan olduğunu anlıyorum. Mesela ben seninle tanışmak isterim. İşte herşeyi bu şekilde açık konuşmak gerekir. Kaybedecek birşey yoktur. Cesaretli olmak gerekir.
@Aliço_06 Yok görmüş geçrmiş biri. yabancı sevgilisi falan bile olmuş hani.41 yasında falan. utangaclık yapacagını sanmam. yaşının ve yaşantısının verdiği olgunlukla dingin bir hayat yaşamak, gözleyerek bir insana yaklaşmak, tedbirli olmak belkide.. birini tanımak kendini en bastan tanıtmak bana bile zor geliyor kimi zaman. onun gibiler bildiğini okur. seçicidir. ama arkadasları görüştürüyormuş sanırım evlilik akdiyle.. bu begenmiyormuş.. duydum hep bunları biyerlerden. demek ki istiyor da evlenmek.. Tanıma fırsatım oldugunda tanıyacağım.. Teşekkür ederim, öyle görüyorsanız, öyleyimdir. yazıstıklarım söyler bunu.. sağolun.
Üstelik zıt kutuplar birbirini çeker. Ancak klasik Türk kadını tripleriyle erkeği kendine çektiğini zannederken aslında birçoğu kendisinden uzaklaştırır. Sonuç olarak bu kadınların çoğu mutsuz bir insan olarak ömür sürerler.
Zaten uzaklaşacak olana mani olmayalım iki adım ötede yürüsün. Ama benim söylemek istediğim trip falan değil art niyetli insanlar, pis düşünceli insanlar, kadını obje olarak gören insanlar uzak dursun.
İçime kapanan bir insan değilim sadece yaşadıklarımdan ve etrafımda yaşananlardan iyi ders çıkarır ve zarar görmemek için önlem alırım okadar. Çünkü artık etrafta okadar kötü zihniyette ve düşüncede insanlar varki anlamak çok zor oluyor
@calxanizm84 Bu kişiyle sorduğu bir sorunsunda bayağı yorumlaştık. Hayata bakışımız sevdiğimiz şeyler espri anlayışımız her şey çok uyumlu idi. Laf arasında pek fazla siteye giremediğinden bahsetmişti. 6 gün oldu mesajıma isteğime dönüş yok. Acaba giremediği için mi, konuşmak istemediği için mi onu anlayamıyorum. Umarım yanlış kişi değildir.
Ben cogunlukla sıkıntı yasıyorum🤷♂️🤷♂️Gecen 3 gun önce atılmış mesaja cevap verdim. Bence sistem DM te uyarı vermeli, ya da mesaj atana okundu bilgisi vermeli😉🤔
kendimi yazı dilinde iyi ifade edemediğimi düşünüyorum muhabbet biryerden sonra kitleniyo zaten kimseye dm den yazmama kararı aldım en iyisi reelde yürümek bence
En İyi Cevaplar