Lütfen yargılamadan okuyun yengem olacak kişiden hoşlanıyorum?

2016 da aynı mahallede oturduğumuz bir kıza aşık oldum o zaman abim askerdeydi. Açılmadim ama kendi içimde yaşadım. Kizla oyle konusuyoduk merhaba merhaba falan. Tabi ben aşık olduğum için sanirim her hareketini o da bana aşık diye yordum herhalde gülümsemesini falan umutlandim. Abim askerden geldikten sonra dedim ben birinden hoşlanıyorum ama kim olduğunu söylemedim o da isteyelim falan dedi babama söylemiş. Neyse babam bana sordu laf arasinda ben de abim evlensin daha kesin bir sey yok daha dedim çünkü kiza daha açılmamıştım. 2 ay sonra annem kızın ailesine gitti! Meger abim askere gittiginde sosyal medyadan konuşmaya baslamislar dönünce nişanlaniriz bile demisler. Abim bana bundan hic bahsetmemisti çünkü zaten aramiz küçüklükten beri cok iyi değildir. Ben genelde en büyük abimle ve ablamla daha iyi anlasirim. Ben bunu duyunca şok oldum. Neyse haftaya nişan oluyor ve benim içim hic rahat degil boğuluyor gibiyim huzursuzum. Utaniyorum nedense. Antalyaya yerlesmeyi düşünüyorum orada iş bulacagim, arkadaşım dükkan acmayi teklif etmisti. burda kalamam artık. Sizce gitmeli miyim? Evlenince bizim dairenin alt katina yerlesicekler kisacasi hergun gorucem. Ben kendimden utanırım ayni sofraya oturamam artik. Tek düşündüğüm anam. Onu birakip gitmek de istemiyorum ama sanirim en dogrusu bu. Cok konustum. İcimi döktüm.. hakkimda hayirlisi.
Lütfen yargılamadan okuyun yengem olacak kişiden hoşlanıyorum?