Sizce zengin bir erkeğin maaşı ne kadar olmalı
# Yok işte zengin erkek girişimçi olur falan demeyin, birde abim için soruyorum
# Yok işte zengin erkek girişimçi olur falan demeyin, birde abim için soruyorum
Erkek girişimci olursa bir zaman sonra sengin olur.
Türkiye gibi bir yerde rahat yaşamak istiyor isen 10 bin tl iyi maaş. Arabası idi benzini idi derken zaten maaşın çoğu lukse değil ihtiyaca gidecek. Bence zengin diyebilmek için aylığı en az 15bin falan olması lazim
zengin erkeğin maaşı olmaz mk bırakın bu kafayı. ayda on bin alıyor diyelim bu mu zenginlik
Zengin erkeğin maaşı olmaz yıllık aldığı paraya bakar.
Bkz: Müteahhitler, futbolcular ve şarkıcılar
Valla öbür tarafa götürmedikten sonra dünya senin olsa ne yazar
Düşünceye bakar mısın wkwkzmdms öbür taraf dediğin neresi
Ateist falan değilimde yani allah sonuçta bize bu dünyaya nimetlerinden yararlanmamız için gönder di
Espri olsun diye yazdım yaa Allah Allah 😁😁😁 öbür taraf dedigim mars, 😁😁😁
(!) Pls
Yaa ne diim dogrusunu yazayım ben 4700 mesai oldugunda 5200 alıoorm ama dagına göre kar yagıo r o da yetmior bazen zenginden patron olucak kazancının bir miktarı ya da sınırı olmayacak ayda en az 100 bin kazanman lazım
Cevap
15Cevap
herkes sikmış delikanlı olun yazın ne kadar alıorsunuz ben devlet görevlisiyim devlete çalışıyorum orta derecede iyiyim Allaha şükür ev araba var kendi yağmızda kavruluyoruz istediğimiz herşey, i yapıyoruz.
Merhaba,
Ben 5 bin kazanıyorsam onun en az 15 20 olması lazım...
15 bin kazanıyorum. Doktorum ama cebimden çok gönlüm zengin. Param için seveni bende başka şey için severim. Net.
Ne doktorusun? 😂
Aile hekimi 😎
Nasıl bir yalan bu ya QPEKDKZMSJSNWSKOWEODKSMSMDKDKDKEOWOWLSLSLSLW
Benim amcam genel cerrah o kadar kazanmıyor
Malmısin olm kendi yalanına inanıyorsun bir de kskdkxjs
Amcanla görüşelim istersen.
Aile hekimi 15 bin kazanırmı yalan söyleme kardeşim yaa
Bakın şimdi bizde tüm para bize verilir ama aile hekimliğin tüm masrafı da bizden gider. Yani bulunduğun mahallenin nüfusuna göre gelirin çar ama masraflar senden gider. Kimi 5 bin kazanır kimi 20 bin. Uzmanlarda daha farklı uzmanlarda 15-20 civarı kazanır. Yani her bir fazla mesai bile bin ₺ kadar
Ya arkadasım var aile hekimi ben hiç duymadım öyle kazandığını ne bilim sorarım
Sor lütfen ama bu yılın sonunda değişecek sistem
Dogrudur bu kadar söylüyorsan
Cerrahlar ameliyat başı 20.000 tl alıyor zaten ayda 5 ameliyata girsen 100.000 tl gibi miktar çıkıyor ki en az 10-20 arasında ameliyata girersin 1 ayda eğer işlek bir hastanede çalışıyorsan.
Ne bilek hiç zengin olamadık ki kısa yoldan uzman çavuş oldum izmirdeyim 5800 maaşım var sadece zengin olduğumu düşünmüyorum
Benim gibi ayda 3000 euro kazaniyorsa zengin olur avrupa da bu para hic ama turkiyede zenginsin
Kardeşim tamamda niye g*tünden uyduruyorsun ki asgari ücretle çalışıyorsun ya her yerinden belli
21800 tl ediyor
Maaşla çok zengin olamazsın.
Yahu zengin erkeğin maaşı mi olur 😀😀
Maaş almaz maaş verir sjd
Zengin kisisinin maasi olmaz geliri olur
Bkz: Şarkıcılar ve müteahhitler
60.000
O parayla bakkal açılır la
Her ay bakkal açsanız köşeyi dönerseniz dkkdkd
en az 15000 olmalı.
50-60 bin ayda
10 milyon olmalı
10 milyon mu (10.000.000) 10 bin mi (10.000)
Bir lira
5000
Haftalık 3000
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar