Sevgilisi Olmuş Kızlar Temiz Değil, Hiç Sevgilisi Olmamış Kızla Evlenecem, Var Mıdır?

Eski sevgilimin benle birlikte 3 tane sevgilisi oldu o benim ilkimdi, evimde defalarca onla öpüştük eline yüzüne memesine hep boşaldım asıl şeyi isteyince 'ben bakireyim evlenince ' derdi. Benden önceki sevgilileriyle de aynı şeyleri yapmış. Zaten benim kıymetimi pek bilmezdi, tripler atardı memnun edemezdik, çok kurnazdı, yalancıydı, gözünde o sevgiyi heyecanı göremedim, ilki olsaydım her şey bambaşka olurdu, bu yüzden artık sevgilisi olmuş hiçbir kızla evlenmek istemiyorum, evlenene kadar kimseyle sevgili olmayacam, nikahsız ilişkilerden artık tiksiniyorum. Evimdeyken yanımda babasıyla konuşurken yurttayım derdi, babası da camiiye gidecem kızım derdi benim içim yanardı, pişman oldum böyle biriyle sevgili olduğuma
Vardır bulursun
Yoktur
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
+1 yıl
ben erkek olduğum için yine biriyle ilişkim olsa yine aynı heyecanı hissederim, yine kıymetini bilirim ama kızlar anladığım kadarıyla öyle değiller
Güncellemeler
+1 yıl
sevgilisi olmuş bir kız ayrıldıktan sonra farklı biri oluyor, nikahsız ilişkiden zaten hiçbir hayır gelmiyor, gören vardır belki ama ben bir hayır görmedim
Sevgilisi Olmuş Kızlar Temiz Değil, Hiç Sevgilisi Olmamış Kızla Evlenecem, Var Mıdır?