Çok sevdim terk edildim?

Çok sevdim ama boş bir şeyden dolayı ara verelim dedi. taki az önceye kadar canıma tak etti çok ağladım. benim annem yok. en son o gidince öyle ağlamıştım. bende bitti dedim. değer verdim. sadakat saygı herşeyi yaptım her istediğini kabul ettim bir tane bile erkek arkadaş edinmedim olanlarla sohbeti kestim. sadece iki ayda herşeyimi anlattım. ona kutular hazırladım emek verilmiş hediyelerle doldurdum gelecek hafta vericektim. ama olmadı. bitti bırakıp gitti. ona az önce ördüğüm atkiya sarılı agliyorum ben bunumu hakettim be. eski kız arkadaşı bırakıp gitti arkasından 4 yıl bekledi. ben çok sevdim ama bitti. istesem olduğunu uniye ve memlekete rezil ederim onu. ama kıyamıyorum. neden terkedimki çok sevmek suçmuş özlemek suçmuş sadece gözyaşı ve hüzün olunca insanlar kıymete binermiş bunu anladim. kimsemi benim kadar saf sevmex ya kimsemi
Güncellemeler
+1 yıl
2 ay sürdü ilişkimiz. herşeyimi anlattım. tek eksik anlattığımız şey 14 yasinda erkek arkadaşım elleyerek taciz etti. polise felan ailem soyledi. ona anlatamadığım şey çocuk beni çektiği fotoyla tehtid etti bide kendi evinde oldu . ilişki olmadı tabiki. bundan dolayı ayrıldık. çok üzdü beni saatlerdir acı çekiyorum
Çok sevdim terk edildim?