Daha adaletli bir uygulama olamaz bence, senin beğendiğin ve karşı tarafın seni beğenmediği sürece mesaj kutusu açılmıyor. Ama günumuzde erkekler fake fotograf, kadinlar ise instagram hesabına katkı için vitrin olarak kullaniyor. Tinder sadece Türkiye'de kullanim amaci dışında fazla kullanılıyor. Fotoğraftaki veriler de ilginç. Kadınla erkek arasında bu kadar farkin olmasi beni şaşırttı. Siz ne düşünüyorsunuz?
ben hiç şaşırmadım erkekler ağır abaza kadın düşkünü oldukları için
1
8 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bu kadınların erkeksiz de yaşayabileceği anlamına mı geliyor? Ya da kadınların cinsel istekleri erkekler kadar değil hatta çok çok az, öyle mi bilmiyorum kadın olmadığim için
Gönderiyor, bana "you're hot can i have your babies? ❤❤" diye mesaj atti kızin biri. Nude yollayan da oldu, kabul ediyorum erkekler daha fazla rahatsiz ediyor ama... işte öyle değil hepsi
Arkadaşlik tanisma uygulaması. Hesap açıyorsun fotografını ve isteğe baglı olarak kendi bilgilerini giriyorsun ve sana yakın olan 161 kilometreye kadar tinder kullanan bütün erkekler kart destesi şeklinde çıkıyor. Tipini beğendiklerini sağa kaydırıyorsun beğenmediklerini sola. Sonea kapatiyorsun uygulamayı. Etrafindaki erkekler de ayni şeyi uyguluyor güzel hatunları saga kaydiriyor , begen tusuna basiyor. Eğer senin begendigin adam da seni begenmişse 1 eşleşme olmuş oluyor. Yani o adamla aranda mesaj kutusu açılıyor konuşuyorsun falan işte..
En İyi Cevaplar