Bu soru bay/bayan klavye delikanlılarına gelsin... Sanalda hükümdar reelde işe yaramaz pısırık gibi davranan reelde yüzyüze cesareti olmayan ve seviyorum ölüyorum dediği kadın /erkek için reelde tek adım atmayan sevgili müsveddesi acaba ne yapmaya çalışıyor? Bir erkek sanalda hoşlandığı bir kadından neden buluşmadan vazgeçer? #masalbukonudaçokmeraklı Hadi alalım değerli yorumlarınızı canlarım...😍😍😍😍😍
Bir erkek sanalda hoşlandığı bir kadından neden buluşmadan vazgeçer?
Onların bir çoğu odasında barınan, bakkala dahi çıkmamış erkekler. Asosyal ve özgüvensiz oldukları gerçek hayatı, sanal dünyalarında sosyal, özgüven sahibi ve bulunmaz hint kumaşı gibi davranarak ruhlarını tatmin etmeye çalışıyorlar.
Yürekli kadının başı yüreksiz adamın omzuna ağır gelir. Özgüveni eksik ve kişiliği oturmamış erkekler anca klavye başında egosunu tatmin eder tatlım. :D
Ne yaptığının farkında olmayan aptalın tekidir. Buluşmaya karar vermişsem en azından o buluşma gerçekleşir. Yok öyle seviyorum yok böyle ölüyorum deyipte sonra vazgeçen dümbelek önce ne istediğine karar versin.
Ciddileşmeye hazır değildir, içindeki bazı sorunları aşamamıştır. İş buluşma konusuna gelince yan çizer. O ana kadar onun da öyle bir düşüncesi yoktur aslında, hatta buluşmak da istiyordur sorsan ama ciddi bir buluşma ihtimali çıkınca korkar ve çekilir.
sanırım bu kişi sadece flörtöz.. yani flörtü seviyor ama işi ciddiyete dökmek istemiyor.. böyle bir durumda bu kişiden uzak durmak en iyisi.. iş ciddiye binince tırsan insanlar uzak olsunlar
Maalesef sanal ortamda kimse birbirine güvenemiyor çünkü herkes yalan söylüyor bir kişinin güvenini kazanmak için buluşmak gerekiyor ama buluşmak için de ne erkeğin ne de kadının cesareti olabiliyor maalesef yaşadığımız büyük bir sıkıntıdır bu yalancılık daha çok erkeklerin yaptığı bir sahtekarlık kadınlarda bu yüzden ürkek ve çekingen olarak hiçbir buluşmaya gitmiyor bence en iyisini yapıyorlar.
Ben tipsiz olduğum için hiçbir kızla buluşmadım hayatımda. 25 yaşındayım , 50 yaşına da gelsem hiçbir kızla buluşamam çünkü tipsizim. Aldın mı istediğin cevabı? yoksa senin cevabın yakışıklı erkeklerde mi?
Sanada meydan boş olduğundan sallamistir bir çok konuda yalan konuşan insanlar gerçekte yüz yüze gelmek istemez, Kısacası. ... Ya olduğu gibi görünmüyor, ya da göründüğü gibi olmuyor. Görüşmek isteyen varsa gelsin çay kahve tadında muhabbet etek isteyenlerin cesaretine ve Dürüstlük lerine saygı duyarım.
Sanalda hükümdar olacak beyne sahip olup da reelde işe yaramaz pısırık olacağını hiç zannetmiyorum hiç denk gelmedim öylelerine :D. Ama olabilir tabi ki cesaretli olan her yerde cesaretlidir bence. Seviyorum ölüyorum diyen kadın/erkek bir şekilde buluşur ha korku güven endişe utangaçlık ve özgüvensiz olabilir ama buluşur insanlar meraklı diye tahmin ediyorum
Bazen İnsan karşısında ki insanı çok yanlış tanıdığını fark ediyor aslında hiç tanımadığını desek daha doğru olur.. ve sanalda insan gibi görünen ama reel de alakası olmayan çok kişi var.. seninde tanıdığın biri vardı burda buluşalım mı diye teklif edecektim yanlış anlaşılırım diye demedim sonra zaten hiç konuşamadık ve sonrası daha kötü oldu tabi.. yani hiç tanıyamamışım ki allahtan dışarda buluşmadık..
Hazir degildir parasi yokdur belki seni tavlamak icin sen para goxlu olmasanda belki hoslanacagibi dusunerek yalan soylemistir burda calisiorum arabam var falan belki sana boyle yalanlar soylemistir ve senin kafanda bie beklenti olustugunu dusunmustur o beklentileri karsilayamayack durumdadir. Hersey olabilir. Cok delikanli biriyse gelirdi bu anlatiklarim disinda bisey yoksa eger abaza yavsagin biriyse yine gelirfi senden faydalanmak icin yani sonuc bence parasi yok
Fake resim atmıştır, bambaşka bir kişilik anlatmıştır. Arabam var demiştir yatım var katım var demiştir. Kıvanc tatlıtuğdan yakısklym demiştr. İş reele dökülünce nerden bulup getirecek kızın karşısına öyle adamı 😃
Korktuğu şeyler vardır veya sadece sanaldan konuşmayı seviyordur. Sanala bağlı kalan insanlara aşırı sinir olurum ve o yüzden sanaldan kolay kolay kimseyle konuşmam.
Sadece klavye üzerinden keyif yapmış. Yüzyüze aynı kişiliği ve cesareti gösteremeyeceği için maskesi düşmüş olacak. Terkedilen kişi gerçekten Allahın sevdiği kuluymuş.
Sanalda neyini gördü de hoşlandı? Bedenen beğenilen bir insanla uzun süreli bir ilişki olmaz ki. Baktı bu kız bana vermeyecek kendini hemen vazgeçiyor.
Başlamışsa sallamaya at, avrat, silah , kıvanç tatlıtuğum felan filan reel de baktı boy yok pos yok daha önemlisi özgüven yok. Sanalda kalır, bunlar hatta SANALDA KALMALIDIR...
O erkegi erkek zannedip bin turlu iltifatlarina yalanlara inanmayi secen bayanlara sorsan bu soruyu. agzi laf yapan erkeklerden hoslanan kadinlarin hazin sonu
Sanalda takılmak daha kolay real e taşındığında bazı sorunlar çıkabiliyor ve bundan 2 tarafta korkuyor bence bu yüzden ama ben fazla korkmadım tanıştıklarımda oldu
Klavye erkeği olduklarindan meydan bol klavyeden salla dur. Hepsi erkek Çok seviyorum ölüyorum bitiyorum iş reele geldimi kuyruklarını it gibi bacak arasına kistirip kacarlar.
Sonuçta Hiç Görmediğin biri. Acaba beni begenirmi Begenmezmi Çirkin Mi bulur Korkusu olabilir içinde ve o yüzden iptal edebilir bence. Ha oda değilse kendine reelden Iyi birini Bulmuştur. Geçmiş olsun 🙄
Senden daha iyi birini bulduğunu düşündüğü için ekmiş olabilir. Bu gibi durumlarda klavye aşkları hemen yön değiştirebilir. Benimde başıma gelmişti bir kere ilginç bir tecrübe edinmiştim. 😁
En İyi Cevaplar