Severken Veda Etmek Zorunda Kalmak?

Bir cesaretle tanışmaya gittim arkadaş olarak konuşuyorduk. Şu an 8 aylık bir tanışıklığımız var. Biraz içe kapanık ve geçmişinde kız arkadaşından sorunlar yaşamış yara almış birisi. Birbirimize o kadar uygun kafa dengi iki insanız ki..

Normal konuşurtuğumuz süreç içinde 2 hafta hiç konuşmadık ve en sonunda attığım hikayedeki şarkıya cevap vererek başlayan konuşmada her şey ortaya döküldü. Sevdiğimi anladı ve ben de seni sevebilirim ama kendimi frenliyorum, sana sarılmak istiyorum sevgili olmak için anlayışlı tatlı bir kızsın ama yanarız kül oluruz dedi. Ciddi düşündüğümü de biliyordu o da ciddi bakıyordu. Senden emin olamıyorum dedi ama onu sevdiğimi gösterecek her türlü şeyi yaptım ve aslında onun sürekli değişen davranışlarından ben emin değildim ve bunu bir kere bile dile getirmedim zaman verdim hep.

O telefon konuşmasından sonra görüşmek için birkaç kez aradığımda müsait degilim vs. sebeplerden gelmedi. En son ikilem içinde yaşamamak için veda etmek amaçlı fakültede karşısına çıktım. İçim yanarken ona karşı son derece pozitif mutlu bir şekilde konuştum o da öyleydi ve bitti. İlk başlarda netlik kazandığı için rahatlamıştım ama ben onu hala çok sevdiğimi her gün yeniden onu istediğimi fark ediyorum. İçimde veda edemiyorum soğuyamıyorum ondan gerçekten çok seviyorum onu.

Ne yapmam gerekiyor bilmiyorum. Veda ettikten sonra tekrar yazmakta istemiyorum ortak arkadaşımızda yok. Acaba aklına geliyor muyum diye düşünmedenedemiyorum. Ne yapmalıyım, tavsiye verebilir misiniz?
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlarr benim bir şey yapmama gerek kalmadı instagramdan istek attı neden sizce? Ben silmiştim onu ama yine de gurur yapmayıp atmış. Veda görüşmesi yaptığımızdan bu yana 1 ay oldu. Sizce unutamadığı için mi istek attı?
Severken Veda Etmek Zorunda Kalmak?