+1 yılDostum eşinin kalbini kırma ne güzel iş kurmuşsun bir güzel bir hevesle işletiyordur. Resimdeki bayanda olduğu gibi tunik giyerse topukluda giyebiliyorsa giysin en azından birkaç gün izin ver. Eğer hoşuna gitmiyorsa topuklu bunu ona yasaklamadan dile getir. Eminim seni kırmayacaktır. Ama karşı çıkarak yasaklayıp kalbini kırma. Bende karşı olurum ama sevdiğin kişiyi de düşünmelisin ikinizin ortası tunik bunu kullanmasını öner. İş çıkışı nasıl geç saatte çıkmıyorsa ya da sen gidip alabiliyorsan sorun etme derim.
16 Yorumla
Soran+1 yıltopuklu ayakkabı onun için bir yaşam tarzı yani bir dolap dolusu ayakkabısı var ve onu yasaklamam mümkün değil. dahası ona da çok yakışıyor yani heves kırmaktan öteye gidemem karışarak. dolabının yarısı tunik zaten yani tuniksiz asla tayt giymez. gidip de tunik giyecek misin diye sormama bile gerek yok. eşimden yana hiçbir sıkıntım yok güven konusunda ikimiz de sonsuzuz. sadece insanlara ne kadar güven olur derdindeyim ben. iş çıkışı normal yani 11de kapatıyor ve onu cafenin önünden alıp eve kadar bırakıyorum.
- +1 yıl
O zaman sorun yok emin ol bir süre sonra giymekten vazgeçer sende yeni kıyafetler adı altında istediğin ama onunda zevkine uygun kıyafetleri hem alırsın hem de üstü kapalı yönlendirerek almasını sağlarsın. İşte bu sana çok yakışır bunu da denesene son trendler falan gibisinden. Mutluysanız bazen fedakarlık edeceksin istemediğin her şeyi ona yaptıramazsın yaptırırsın da doğal olmadıktan sonra güzel olmaz bunun bilincindesin zaten. Bakarız demek evet yakın bir cevaptır onu evet olarak kabul etmiştir o yüzden ara sıra görmezden gel :)) İnsanlar kısmına gelince bana kalsa etrafında bir tane bile erkek sineğin dolaşmasını istemem. Ama bunu yapacak gücüm yok o yüzden kapalı bayanlara bile bakıyorlar herkes empati kurabilse sorun ortadan kalkacakta işte...
Soran+1 yılyönlendirici cevabınız için teşekkürler. aramızda güven problemi olmadığı için şu an kıyafetlerine karışmıyorum. zaten açık saçık kıyafetleri yoktur. eteği bile çorapsız giymez kıskanmıyım diye. sırf bu yüzden yaz aylarında etek, elbise giymez uzun olmadığı sürece.
- +1 yıl
Maşallah ALLAH bozmasın aranızı düzeninizi güzel kurmuşsunuz. Bazı bayanlar bu durumları egoya vuruyor sen bana karışamazsın ben istediğimi yaparım vs. tarzında umarım size nazar değmez.
Soran+1 yıleyvallah ben de öyle umuyorum zaten ne giyse yakışacak kadar güzel olduğu halde yine de bana gelip yakışmış mı diye sorar. üstü kapalı bir şekilde izin veriyo musun demeye çalışıyor işte ve bu huyunu da seviyorum.
- +1 yıl
:)) Nazar değmesin :))
En İyi Cevaplar
+1 yılTopuklu ile işe gidilmez rahat edemezsin diye alttan al.babet giyinsin. topuklu ayakkabı hatları belli eder. ayrıca zaten tayt giyinip popoyu kapatmayan kadınları anlamıyorum.erkeklere işgence mi amaçları... izin verin ama paylaştığınız resimdeki giyerse uygun gayet...sıkıntı yok bence.
36 Yorumla
Soran+1 yılbeyaz uzun bir tunikle giyecek yani ortada popo falan yok zaten böyle bir durumda soru sormaya gerek dahi duymazdım. kendisi tam bir topuklu aşığı ve henüz tam anlamıyla yaz gelmediği için babete sıcak bakmıyor yarın için.
- +1 yıl
Anlıyorum benimde kız arkadaşım topuklu hastası.Ancak üzgünüm bunlara engel olamazsınız.Oda sonra sizin isteklerinize yasak koymaya başlayacaktır. Ancak iş yerinizde asılacak müşteriniz vs... şahıslar yoksa ve güvendiğiniz insanlarda etrafındaysa bırakın giyinsin topuklu. Modern şehirdeyseniz zaten hiç problem olmaz.
Soran+1 yılİstanbul 'dayız yani paspal giyinmez ben istesem bile. çalışanlarının tamamını tanıyorum yani aramız iyidir. bir terslik olması halinde bana gerek bile duymadan onlar halleder bundan şüphem yok. kız-erkek tüm elemanları çok güvenilir.
- +1 yıl
Hocam o zaman ver izni gitsin. Kadınlar görünüşe çok önem verirler... Başka kadında bişey görsünler kıskançlık yaparlar.O yüzden biz anlama kavramından bira bu konuda yoksunuz. İzin vermelisin. Kadının sana sende kadınına güveniyorsan sıkıntı yok. bir şerefsizlik edende olursa ağzını burnunu yamultup gönderirsin.
Soran+1 yıldediğim gibi benden önce yamultacak çok adam var dükkanda ama özellikle tembihlerim ben gelene kadar salmayın 2 tane de ben çakayım diye. kararımı verdim zaten karışmayacağım. bıraktım giysin.
- +1 yıl
ahahahahaha :) tebrikler :)
eşine bu dar sana bakarlar giymeyeceksin dersen inatçı biriyse inadına giyer.canım bu sana yakışmamış kilolu mu göstermiş sanki.topukluyla rahat edemezsin ayakların çok ağrır senin iyiliğini düşünüyorum falan de lafı döndür.hem mutlu olur hem de giymez.
37 Yorumla
Soran+1 yıltopuklu bahanesi hoşuma gitti en azından akşam işten döndüğünde ayaklarına masaj yapmaktan kurtulurum. ama kilolu göstermiş bahanesini asla yemez çünkü kahretsin ki kusursuz bir fiziği var. 10 yıldan fazladır spor yapıyor ve vücudunda zerre yağ yok. yani yakışmamış derim ama o kıskanıyorum demek istediğimi anlar :/
Soran+1 yılyok ya daha 23 yaşında
- +1 yıl
o zaman hiç karışma.bir kere giysin ve görsün.nasıl olmuşum derse olumsuz bir cevap verirsin.yakışmamış gibi.içine sinmez değiştirir o zaman.hele bir de başkasından olmamış lafını duyarsa sittin sene giymez o taytı.hiç karışma.nasıl olsa tunik giyecekmiş.giysin bir kere hevesini alsın.
Soran+1 yılya yakışmamış dersem kırılmaz mı? ki zaten çok yakıştı yani yalan söylemeyi de beceremem. ne büyük gösteriyor ne de çocuk gibi. yaşını gösteren birisi yani o yüzden daha olgun işi kıyafetler giyme fikrini aklına sokabilirim ama dimi? yarın giysin zaten canım o konuda çoktan ikna oldum zaten diğer üyeler sayesinde.
Soran+1 yılvücut hatlarını belli etse kızardım zaten. çok sıkı ve düzgün bir fiziği olduğu için normal düz siyah taytlarla dışarı çıkması imkansız. sadece evde başbaşayken rahat etmek için giyiyor yoksa dışarda ince taytı falan kaldırmaz o fizik.
+1 yılBence gayet hoş ama üzerine tunik gibi birşey giymeli bence.
15 Yorumla
Soran+1 yılgiyiyor zaten. deneyip nasıl olmuşum diye sorduğunda tuniği epey uzundu.
- +1 yıl
Problem olmaz o zaman.
Soran+1 yılçok teşekkürler yardımınız için.
- +1 yıl
Rica ederim yardımcı olabildiysem ne mutlu bana :)
Soran+1 yılfazlasıyla oldunuz tekrar teşekkürler :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
+1 yılBir kadının erkeklerce dikkatini çeken yerleri;
1. Dudaklar,
2. Göğüsler,
3. Kasık ve Basen bölgesi.
Eğer bu kısımlarda eşiniz erkeklerin dikkatini çekinmeyecek şekilde açık ve dar giyinmezse emin olun, çok güzel bir patroniçe olur. Bence kısıtlayacaksanız bu kısımları kısıtlayın, işyerini ona haram etmeyin.18 Yorumla
Soran+1 yıltunik giydiği için kasık ve kalça kısmı kapalı zaten. göğüs dekoltesi zaten vermez onu gidip sormama gerek bile yok. zaten çalışanlarının tamamını tanıyorum onlar bana gerek bile kalmadan bir yamuk olduğunda gerekeni yaparlar ama ne bileyim ben orda değilken aklım hep onda kalıyor.
- +1 yıl
Bir kadına duyulan güven en güzel aşk hediyesidir.
Unutmayın.
Soran+1 yılöyle yapacağım ve karışmayacağım gibi bir de çok beğendiğimi ve çok yakıştığını söyleyeceğim. mutlu olacağına eminim.
- +1 yıl
Çok şık bir yorum yazmışsınız, o sizin eşiniz ve helaliniz. Zaten o da bunun farkında ve size aşık. Bence siz, biz erkeklere kötü gözle bakın. Adam gibi adam olamadığımız için kadınlarımız ölüyor, öldürülüyor, çocuklarımıza tecavüz edilip ucube yerlere o güzelim bedenleri atılıyor. Ben sizi tüm kalbimle destekliyorum. Bu kıyafet sadece biraz eğreti duran tayt olmuş ama desenli olması cazibesini aşağıya çekiyor.
Çok mantıklı bir eş olduğunuzu görüyorum, eşiniz çok şanslı.
Soran+1 yılzaten eşimden yana sorunum yok ki. kafaya taktığım şey benim olmadığım bir ortamda başka erkeklerin ona bakacak olması. öyle bir durumda hem eşim hem de cafe çalışanları gereken bedeli ödetirler ama yine de böyle şeyler olsun istemiyorum. ayrıca çok teşekkür ederim sizin de çok ideal bir erkek olduğunuz apaçık. Siz de kişiliğinize yakışacak kadar iyi biriyle beraber olursunuz umarım.
- +1 yıl
Bu temenninize AMİNNN diyerek bağırasım geliyor.
:)
Teşekkürler güzel insan ve kalbi dolu adam gibi adam.
Soran+1 yıltekrar aynı iyi dileklerimle, hoşçakalın iyi akşamlar :)
- +1 yıl
Esen kalın.
kadın patron bırak istediği gibi giyinsin şıkolmak sevdiğin kıyafetleri giymek özgüvenini artırıyordur belki.. hem illa erkekler beğensin diye giyinmiyoruz ki kızlar begensin daha hoşumuza gider genelde :)
13 Yorumla
Soran+1 yılaynı şekilde sizin gibi mantıklı düşünen diğer bayan üyeler beni çoktan ikna etti zaten. siz hiç merak etmeyin kıyafetlerine karışmıyorum. dediğiniz gibi o patron ve ne isterse onu giyer :)
Soran+1 yılçok teşekkür ederim ilgi ve yardımınız için :)
Ama renkli olduğu için hatları fazla belli olmaz.Düz siyah olsa ve biraz da transparan olsa baya dikkat çeker ama bu çekmez.Renkli-desenli tayt giyiyorsa korkma :D
14 Yorumla
Soran+1 yılyok yok normal kalın pantolon gibi ama dar işte sadece. uzun tunikle giyeceği için de sıkıntı olacak yerlerini kapatıyor yani risk yok aslında pek.
Soran+1 yıleyvallah kızlardan zaten yeterli moral gelmişti, erkeklerden de böyle bir tepki gelince şimdi rahatladım :)
Önemli olan eşinin dışarıya karşı nasıl davrandığı. Çarşaf bile giyse yapar istediğini, kıyafetle bir alakası yok.
11 Yorumla
Soran+1 yıleşimden yana risk sıfır. o yüzden izin verdim zaten giyecek.
Hocam bu kıyafette ne gibi bir zarar var? Eşinizi kırmayın.
13 Yorumla
Soran+1 yılyokmuş zaten çoktan ikna oldum. bırakacağım giysin mutlu olsun.
Soran+1 yılçok teşekkür ederim iyi akşamlar
+1 yılNe var ki kıyafet gayet kapalı ama babet giysin o kadar yobaz olma yakışmıyor.
15 Yorumla
Soran+1 yılya kapalı da ne bileyim sonuçta tayt yani dar. fiziği çok iyi bir de topukluyla giyince çok yakışır ve herkes tarafından beğenilip bakılmasını istemem açıkçası. tam anlamıyla yaz gelmediği için babet sırıtır diye düşünüyor yani babetler henüz rafta.
- +1 yıl
Hiç bir şey olmaz babet asıl kafeye topuklu gider mi ya :D zaten kıçını başını örtüyor üst şeysi
Soran+1 yıltaytın üstüne tunik de giyiyor yani kıç baş görünme durumu yok. ayrıca sürekli ayakta gezinmiyor yani iş yapadığı için çoğunlukla oturuyor. ayakları fazla ağrımaz da işte babet olmasa da spor ayakkabı giydirebilsem iyiydi.
- +1 yıl
Amaan çok takıntılısın bırak kendi haline sen o yüksek topuklarla yarım saat durdunmu nasıl ağrı acı çekiyorsun koşuştursun tüm gün hem cezasını çeker bir daha sana laf söz demez ne dersen tamam der :D
Soran+1 yılahah topuklu onun adeta yaşam tarzı ya 2 gün aralıksız ayağından çıkarmasın yine ağlanmaz :D sadece naz yapcağı zamanlar akşamları bir 10 dk masaj istiyo o kadar :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılZevksizlik disinda sorun yok bence ama benim takildigim nokta cafe acmissiniz maddi durum iyi olmali sizin isinizle ugrasmak yerine burada ne isiniz var merak etmedim degil. Tabi aciklama yapin demiyorum ne haddime
16 Yorumla
Soran+1 yılyoo diyebilirsiniz ve yaparım da. ben kendim bar işletiyorum ve akşam 8den sonra gidiyorum. gündüz az iş olduğu için elemanlar bakıyor. maddi konuda sıkıntı yok ama ev hanımlığı yapacak biri olmadığı için cafe açtım ona da. zevksizlik demeniz de çok sertti ayrıca :)
Cevap sahibi+1 yılValla soruyu okuyunca aklimda hafiften cirkef biri canlanmisti ama valla sasirdim. Hatta kendimi kotu hissettim ne yalan soyleyeyim. Samimiyetinize guvenerek soyluyorum cevabimda ciddiydim.
Soran+1 yılzevk de zevksizlik de kişiden kişiye değişir tabi ki ben de sizin fikrinize saygı duyarım. diğer bayan üyelerin çoğu beğendi taytı. sorun güzel olup olmaması değil zaten eşime de çok yakıştı ama kafama takılan şeyi el birliğiyle çözdük buradaki arkadaşlarla. yarın cafeyi o tayt ve topuklularıyla açacak. şimdi eşimi işten alıp eve bıraktım, az daha dinlenip bara geri döneceğim. mağlum yaz uygulaması geldi 2'ye kadar açığım :)
Cevap sahibi+1 yılNerde bu bar?
Soran+1 yılİstanbul 'da ama en fazla bu kadar detay verebilirim, burada kişisel bilgi paylaşmıyorum çünkü.
Cevap sahibi+1 yılanladim :D
tayt güzel ama babetle giyse daha güzel olur diye düşünüyorum :)
13 Yorumla
Soran+1 yılben ve eşim de aynısını düşünüyoruz ama daha havalar tam ısınmadı ya babet şimdilik garip kaçar diyor bir de ayakları azıcık büyük o yüzden babetle daha büyük görünsün istemiyor :)
Soran+1 yılkesinlikle haklısınız :) aslında ayakları bence hiç büyük değil ama o öyle olduğunu düşündüğü için büyük dedim yoksa yok öyle bir şey :)
+1 yılSen etkileniyorsan başkası da bakıp etkilenir bunu aklında bulundurup karar ver bence.
14 Yorumla
Soran+1 yılhaklısınız ama diğer tüm cevaplara göre düşününce izin vermeye karar verdim. tunikle giyiyor zaten bir yeri görünmüyor. kendi dükkanında kendi istediği gibi giyinmeye hakkı var ve kısıtlayıp onu üzmek istemiyorum.
- +1 yıl
Siz bilirsiniz.
Soran+1 yılyine de çok teşekkür ederim cevabınız için.
- +1 yıl
Önemli değil.
+1 yılErkeklerin hayvan gibi bakmasını istiyorsan izin verirsin kardeş :D
26 Yorumla
Soran+1 yılne kadar kötüsün ya diğer tüm kızlar çok sade ve normal bırak giysin dediler. sen geldin aklımı karıştırdın. uzun tunikle giyiyor ama bir yeri görünmeyecek ki.
- +1 yıl
Erkekler yapışık olan her seye bakıyor ve tahrik oluyor yanlış mıyım. Madem giycek bence de tunikle giysin daha az dikkat çeker
Soran+1 yılkalça kısmına tunik denk geliyor yani hem de bol. bacaktaki çiçekli tayta bakıp da tahrik olmasınlar bir zahmet. aklımı karıştırma gelir sana patlarım :(
- +1 yıl
Tamam tunikle giysin işte o kadar sıkıntı etme :-))
Soran+1 yıltamam tamam teşekkür ederim şaka yapıyorum zaten :)
- +1 yıl
Anladımm:-))
Gizli Üye(30-35)+1 yılpoposunu kapatacak sekilde üstüne öyle uzun birsey giyse sorun olmaz
daha yeni evlisiniz sorun cikarmaya gerek yok bence11 Yorumla
Soran+1 yılevet giyecek yani tuniği epey uzun ama tayt çok renkli çok dikkat çekici değil mi?
normal bir tayt yani patron diyorsun gösterişli giyinmesinde bir sakınca yok
11 Yorumla
Soran+1 yılhaklısınız zaten sağ olsun sitemizin kızları beni kolaylıkla ikna etti ve kıyafetlerine hiç karışmayacağım :) çok doğru konuştunuz evet o patron ve duruşuyla, kıyafetiyle ağırlığını koymalı orada.
+1 yılbırak gitsin usta bir şey yok bunda ama arkayı kapatacak uzun bir şey giysin resimdeki gibi
12 Yorumla
Soran+1 yılgiyiyor zaten. beyaz bayağı uzun bir tunik giydi yani arka tamamen kapalı.
- +1 yıl
o zaman sorun etme usta
Aşk İlişkileri konusunda 336 cevap paylaştı. bence de hoş üzerine kısa giymediği sürece yani tunikle çok güzel olur abartı falan değil yani
11 Yorumla
Soran+1 yılöyle yapacağız zaten dolabında tunikten bol bir şey yok. taytlarıyla kombinlemek için sürekli tunik alıyor ve tayt giydiğinde kalçası asla görünmez. yarın da hoş, beyaz bir tunikle giyecekmiş o yüzden izin verdim. buradaki bayan arkadaşlar mantıklı düşünmeme yardımcı oldu ve tartışmadan hallettik ve eşimi de mutlu ettim. çok teşekkür ederim bu arada cevabınız için :)
oha o değilde tayt çok güzel hemen almalıyım lan :D :d:
11 Yorumla
Soran+1 yılahaha siz kızlar hepiniz çatlaksınız ya :D valla al yani fiziğin iyiyse çok yakışıyor. eşime çok giymesin diye söylemedim ama acayip tatlı durdu :D bu sempatik cevabınla beni güldürdüğün için çok teşekkür ederim ama ya :D
Gizli Üye(30-35)+1 yıltayt değil de pantolon giyse daha iyi olur topuklu ayakkabı da bir sakınca yok bence
16 Yorumla
Soran+1 yıldikkat çekici diye rahatsız oldum ya eşimin fiziği bayağı güzel ve topuklu ayakkabının duruşu ve çıkardığı sesle dikkat çeker. taytın kendisi zaten dikkat çekici
Cevap sahibi+1 yılanlıyorum
Soran+1 yılama izin vereceğim çünkü buradaki tüm kızlar çok normal dedi tunikle giyeceği için
Cevap sahibi+1 yılevet tunikle giyerse dikkat çekmez
Soran+1 yılöyleymiş tüm kızlar bu konuda bana çok yardımcı oldunuz size de teşekkür ederim :)
Cevap sahibi+1 yılbiz teşekkür ederiz :)
gayet normal bir kıyafet herkes giyiyor
11 Yorumla
Soran+1 yılevet öyleymiş zaten diğer bayan üyeler ikna etti bile beni :)
Aşk İlişkileri konusunda 496 cevap paylaştı. Bence gayet normal bir kıyafet
13 Yorumla
Soran+1 yılkızların hepsi aynı görüşte. sanırım bunun için eşimi kırmamalıyım. çok hevesli çünkü mutlu olacaksa giysin.
Soran+1 yılçok teşekkürler giyecek yarın bunu :)
+1 yılben olsam izin vermezdim , gerçi senle dünya görüşümüz farklı gibi
03 Yorumla
Soran+1 yılben de vermezdim ama üzerine etek gibi uzun tunik giyiyor yani açıkta bir yeri yok, bahanemi de çürütüyor böylece. dünya görüşümüz farklı derken? neyim ben geniş adam falan mı?
- +1 yıl
geniş adamsın demedim ben sadece bayanların kapanması taraftarıyım
Soran+1 yılanladım ben olaya başka boyuttan bakmışım o zaman kusura bakma.
+1 yılabartılacak bısey yok ya
122 Yorumla
Soran+1 yılöyleymiş ya aynen valla kızlar çok üstüme geldi abartma diye ben de abartmaktan vazgeçtim :)
- +1 yıl
harika :D
Soran+1 yılhepinize teker teker teşekkür ettim size de ediyim ya birbirimize güvendikten sonra basit bir tayt için kavga mı edeceğiz bıraktım giysin istediğini :)
- +1 yıl
aynen oyle sonucta senın esın :D
Soran+1 yılevet bir de diğer üyeler mantıklı şeyler söyledi. kadın patron ve çok şık olup orada ağırlığını koymak istiyor. bu konuda haklı ve bırak istediğini giysin dediler. sizce de mantıklı değil mi? :D
- +1 yıl
kesinlikle haklılar o zaten şık olmak zorunda :D
Soran+1 yılaynen hak verdim valla hepinize :D ama boyu zaten 1.72 ya bir giyiyo 1.82 boyla geziyo her gün. kötü giyinse bile dikkat çeker o boyla ahah :D
- +1 yıl
hahahha dogrudur benımde oyle bı sorunum var cunku boyum 1.78 :D
Soran+1 yılhay maşallah ben de benimkine uzun diyodum ya cüceymiş meğersem :P
- +1 yıl
hahahaha yok yok boyu gayet iyi :D
Soran+1 yılstandardın çok üstünde ama sizin yanınızda çok kısa kaldı ya :D
- +1 yıl
ben alıskınım ortamda ki en uzun kız olmaya :)
Soran+1 yılbizimki de alışkın işte bir ara sizin gibi birisine çatsın da havası kırılsın azıcık :)
- +1 yıl
hahahaha karsılasır elbet :D
Soran+1 yılhatunda öyle bir ego var ki anca kendisinden çok daha iyisi hakkından gelir onun :D 10 yıldır çok ağır şartlarda spor yaptığı için aşırı iyi bir fiziği var. yüzü de bayağı güzel olduğu için havaya girdiğinde kızamıyorum yani çok çirkin kızlarda ondan daha büyük ego gördüğüm için hak veriyorum eşime :D ego kısmı işin şakası tabi mütevazidir ama her kadında olduğu gibi kendini beğenmişlik vardır. normal heralde dimi bu? :D
- +1 yıl
aynı ben hahahha bence kendını begenmıs olmayı hakedıyoruz :D
Soran+1 yılkesinlikle öyle :D o boyunuz zaten başlı başına diğer kızları yarış dışı bırakıyo :D kesinlikle sorun değil gayet normal ama kendisi ayaklarını büyük buluyo ayaklarını hiç sevmiyo ama o da kuruntu sanırım ya kusursuz değilim imajı vermek için işte yoksa o boya o ayak küçük bile :D
- +1 yıl
Benimki de 39 ama bunu hic dert etmemistim :D iyidi boyle bir ese sahip oldugun icin sanslisin :)
Soran+1 yıloha tamam geri alıyorum eşimin ayakları büyük :D aranızda boy farkı var ama eşiminkiler de 39 :D arada kalıba bağlı 38 oluyo ama o da artık zorlayarak mı 38 giyiyo bilmiyorum :D çok ama çok şanslıyım. hem dünyalar güzeli, hem de karakteri sağlam, güvenilir ve sadık bir eşim var. onun için yapmayacağım tek bir şey dahi yok :)
- +1 yıl
ne mutlu sıze mutluluklarınızın devamını dılerım :)
Soran+1 yılçok teşekkür ederim aynı iyi dileklerimle hatta daha fazlasını sizin için diliyorum :)
- +1 yıl
Tesekkurlet
+1 yılİnsanımız bakmayı bilmiyo üküz gibi bkarlar karını giydirme
00 Yorumla
+1 yılbazı kişilere çekici geelbilir hatta çoğu kişiye
10 YorumlaYanlış bir şey değilde risk
11 Yorumla
Soran+1 yılyanlış değil zaten açık saçık giymiyor sonuçta ve ona güvenim sonsuz. sadece kendisine baktıracak şeyler giymesini, en azından benim kolumda değilken istemiyorum. yanında ben yokken iyi niyetle bile baksalar huzursuz olurum.
+1 yılGiysin bişi yok
11 Yorumla
Soran+1 yılpeki madem :)
+1 yılbence hoş.
11 Yorumla
Soran+1 yılhoş zaten ben çok beğendim ama herkes beğenecek işte onu kıskanırım. uzun tunikle giyiyor o yüzden sıkıntı yok da ne bileyim topuklu ayakkabıyla falan herkes ona bakıp beğenir diye düşünmekten içim içimi yerse diye korkuyorum :)
bunla işemi gidiyor :D
02 Yorumla
Soran+1 yılaltı böyle üstü normal beyaz uzun tunik.
derhal o cafe yi sat eşini ve kendini kurtar.
00 YorumlaGiydirme o yüzden tartışacaksa işin zor valla
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne