Flörtleşmeyi çok seviyorum. Çünkü insanlar sevmeyi beceremiyor.
Flört döneminde hem o insanla dilediğin şekilde görüşebiliyorsun hemde seni kısıtlamıyor. Bir insanla ilişkiye başladığın zaman, o insanın yaptığı ilk eylem; seni kafasında kurdugu kalıba sokmaya çalışıyor.
Seni; sen oldugun için seven insan, bir anda seni başka biri olmaya zorluyor. Bu nedenle ilişki yaşamaktansa flörltleşmeyi tercih ederim.
One öyle yaa Yani hem ayranım dökülmesin hem götüm S*kilmesin gibi bişiy bu heralde. Sevgili olmayacaksa. Ne işi var hayatımda heleki sevmişsem hayatta olmaz yani ne yani onun sevgili yapışınımı izleyecem anasını satim böyle kızlara Yolll Alayına Yolll verdim...😎
Flörtleşirken, başkalarıyla da flörtleşme şansı doğar. Neyim ben? Haremde cariye falan mı? Buna göz yumacak olanın, kendi de aynı anda birden çok kişiyle flörtleşmek istiyordur. Ben gelemem böyle şeylere.
Aslında sevgili olmadan flört şeklinde devam etmek daha sağlıklı gibi duruyor. Çünkü ona tam anlamıyla sahip olmadığın için hem sen ona hem de o sana tam anlamıyla karışamıyor. Gereksiz kıskançlıklar olmuyor.
bir insan karsi cinse karsi hem duygulari hem de arzulari oldugu icin onunla sevgili olmak ister.. o an sogurum ve kizdan aninda uzaklasirim.. Daha fazla arkadasa degil sana kadin olarak ihtiyacim var ki seninle flort ediyorum a öküz derim...
sevgili flört bilmem ne cacık ya sevgi denilen bağı ne kadar basit cümlelere indirgediğinizin farkındamısınız ya e haliyle basit biten ilişkilerin sebebi de bu ya sevgi başka bişiy yanlış biliyosunuz ve bilmediğiniz şeyleri yaşamaya çalışıyorsunuz önce bunu öğrenmenizi tavsiye ederim..
Tanıma evresi tamam kabul edilir de ilerde sorun olur. Bence kaçırır. Sevgili olmadan yanında güzel vakit geçiriyorsa arkadaş gibi olur. Sevgiliyken daha münasip.🙂
İsimler vs boş iş, detayda yazdığın gibi düşünürüm ama ekstradan sevgili olmayalım diyen kişi ‘dost olmak istemiyorum’ diyen arkadaş gibi bir etki yaratıp uzaklaştırabilir beni
İlişkiye başladığın an hiç bir şey eskisi gibi olmayacak ve önceki gibi tat almayacaksın sonuç hüsran muhabbet kes olacak gerek yok o yüzden gerek yok sevgili olmaya
En İyi Cevaplar