1-) eşinizle veya sevgilinizle evde nasıl kıyafetle dolaşırsınız?
2-) uyurken nasıl uyursunuz ve ne giyersiniz? çıplak mı uyursunuz
2-) uyurken nasıl uyursunuz ve ne giyersiniz? çıplak mı uyursunuz
Evde yalnızken rahat şeyler giyeriz. Özellikle yaz aylarında oldukça rahat. İş hayatında takım elbise ve dışarıda üzerimizde bir çok giysi taşıyoruz. Evde rahatlamaya ihtiyacı oluyor insanın.
Yatak odası ve özel anlarda ise ilişki öncesi ilgi çekici şeyler giymeyi seviyoruz ama her şey bitip yatağa girince aramızda sentetik ve suni hiç bir şey istemiyoruz. Sadece tenlerimizin birbirine teması. Onun kokusunu içime çekmek benim kollarımın onu sarması. Bunlar özel ve hoş etkileşimler.
bunları eşinle mi sevgilinle mi yapıyorsun
Eşimi çok severdim.. Ama beni eşya ya mal'a satıp kaçtı gitti.. 6 yıl evli kaldık çok güzel şeyler yaşatmadı bana.. Bu evliliğin bitmesi için elinden geleni yaptı sanki.. Sonunda defolup gitti hayatımdan...
Sana mahremimi açmamı gerektirecek 3 sağlam neden söyle bende soruna cevap vereyim
Merak, merak, merak al sana neden
Cevap
32Cevap
Evde sportif eşofman giyerim.V yaka beyaz atlet ve altına koyu renk bir eşofman giyerim. Pijamaların standart kahve ya da gri tonda olmasından nefret ediyorum.Bunun için kendime alt başka üst başka renk renkleri güzel pijamalar aldım.
tahrik edici şeyler giymeli her an seksi hatırlatmalı bana ki aklımdan çıktığı da yok ya zaten :)
Çıplak uyuyorum mümkün olduğunca, Kız arkadaşım/eşimde aynı şekilde girsin isterim yatağa... Evdede ev hali işte, eşofman tshirt
sarmasmış, ustune bırde dolasmıssan ne gıydıgının ne onemı var, kalp gozu gırer orada araya..
normal pijamayla dolaşırız ikimizinde kareli pijamaları var :D uyurken o günkü ruh halimize bağlı :D
:) ekstra bişi yok boşa heyecan yapma.bildiğin gündelik ev hali
genelde rahat kıyafetler açıkçası şort gibi malum havalr sıcak ;)
uyurken çıplak olmayı seviyorum tenim eşimin tenine değecek kokusunu çekicem içime
Atlet ve pijamalarımla uyurum evlenince de aynen öyle uyurum galiba
yatarken genelde cıplak. ev ıcındede degıısyor yanı bellı bır sey yok
Evde Kilot, Yatakta Tamamen çıplak yatarım, Tenlerin birbirine değmesi için.
Günaydın
İç camasıryla uyurum arkadan kucaklayıp elim gösünde uyumasını severim ama o sevgiliyi bulursam :(
Nasıl istiyorsa öyle dolaşsın çünkü birbirimizden başkası görmeyecek :)
SEN?
çocuklar yokken çok rahat dolasırdım ama artık olmuyo::D
uyurkende şort sadece yazları yanı ya da boxer sadece
Evde tshirt pijama
uyurken kot mantolon ve montla
kendi başıma evdeyken 4 mevsim baksırımla ve vücudumun doğal bitki örtüsü olan kıllarımla dolaşırım
rahat kıyafetler.. kat kat giyinmeyiz ki çıkarılması zahmet olmasın ve zaman almasın...
mesela hem gece uyurken hem de gündüz evde eşinin şık olmasını istemez misin evde şık rahat bir mini elbise/etek gece yatarken şık bir gecelik veya pijama
isterim. onu her dakika arzuluyorum zaten. arkadan sarılıp sevişmemi sağlayacak giysiler olsun üstünde
ben nerde olursa olsun ister yatakta ister gün içinde rahat da olsa şık giyinilmesi gerektiğine inanıyorum bilhassa evliler için
aynı fikirdeyim.. ama şık derken evde rahat kıyafetler olmalı. öyle rüküşü sevmem.
azgın biriyim her an sağım solum belli olmaz
rahat olcak tabii evde de rahat olunmazsa nerde olunacak ama şık olacak ve de tahrik edici
offf off.. anlatılacak o kadar çok şey var ki...
çok rahat şeyler giyeriz yatarken genelde çıplak yatarız
he m k çıplak uyuruz sabah sabah
Genelde kosariz evde o onde ben arkada elde tarak.d
Evrimini yenimi tamamladın!!!
nal noaşşah ne varsa salar gezerim <3
Giyinmeye vakit bulamiyoruz :D
çok sıcaklarda short la, normal zamanlarda eşofman
her zaman ne giyiyorsam
Şimdi ne desem yalan olur olunca söylerim.
Abla eskiden konuşurduk bana ulaşır mısın
normal eşofman ve o esofmanlarla da yatarımm
normal dolaşırız evde.yatarken ortama göre degişir
çıplak uyumam
Ciplak dolasmayi tercih ederim hep seks :-)
Pijamayla :)
hocam branş ne
Senin. nasıl
sadece boxer
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar