Sizce ne yapmalıyım baştan savma gibi konuşuyor gercekden sıkıldım artık böyle yapmasından nasıl bir yol izlemeliyim yardım edin seviyorum ben onu ama üzülüyorum böyle yaptıkça yardım
S. a hayırlı bayramlar herkese sevgilim çok kısa cevaplar veriyor sizce sıkılmış olabilir mi bende mi hata var hep böyle davranır?
Öncelikle bu konuşmalara bakınca sanki müsait değil snki acelesi var sanki birşeyler olmuşta okumadan cevap veriyor yani bide bu kadar aşkım bebeğim yapma o sana nasıl davranıosa sende öyle davran yani fazla sıkma ne böyle aşkım canım böceğim erkeksin sen geri çek kendini biraz bu şekilde bize soracagına ona sor bir sorun varsa ondan ögrenebilrsin sende farkındasın soguk oldugunu kaçıyorsun sormuyorsun ona
0
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Normalde görüntü açtıgımızda aramız harika olur. Böyle konuşmayız. Hatta sevdigini söyler bana öpücükler atar ama mesajlarda böyle hep geç cvp verir
travesti bir arkadaş edinmiş sürekli onunla konuşuyormuş cevrimiçi wpde bana böyle cevaplar verıyor sonra o kisiyle konusuyor bana geç cevap veriyor verdigi cevaplarda tamam evet hayır sinirlerim bozuldu buluşmalarda iyi oluyor birbirimizle ilgileniyoruz göruntü acıncada aynı sürekli konusuyoruz kapataınca ss attıgım mesajlardakı gibi oluyor
Çok sıradan ergenler gibi bide hımm dese tam olucak. Ben destan yazıcam o tamm aşkım. Lan kelimeleri suratına çarparım onun. Bence bir süre yazma sen sürekli cıvık cıvık olmak bu duruma getiriyor ilişkiyi onu biraz merak ettir kendini seni özlesin bakalım senin için neler yazıcak. Sonucu da buraya yaz
Mesajları boydan atsam sana hep ben yazmışım ben yazıyorum o cevap veriyor hep böyle tamam aşkım dersem de görüldü atmamak icin ne yapıyorsun aşkım der oturuyorum aşkım derim tamam aşkım der bende görüldü olmasın diyee öpücük atarım
Bilmiyorum ama ayrılmak için kendinden soğutmaya çalışıyor galiba. Geçen soru sordu bana başkasına aşık olsam ne yaparsın diye bende dedim ki üzülürüm dedim anlattım sonra ne olursa olsun sırdaş ve dost olarak kalır mıyız dedi bende olmaz dedim kaldıramam ben dedim sevgilinle görüntülü konuşurken bna geç cevap verecen dedim ben böyle bir durumu kaldıramam dedim seni onunla görmeye dayanamam dedim sonra yazamadım iyi geceler deyip yatalım dedim noluyor dedi hemen wp den görüntülü aradı öyle birşey yok dedi soru sadece dedi özür diledi görüntüde baya iyi konuştuk kapatınca böyle olmaya başlıyor
travesti bir arkadaş edinmiş sürekli onunla konuşuyormuş cevrimiçi wpde bana böyle cevaplar verıyor sonra o kisiyle konusuyor bana geç cevap veriyor verdigi cevaplarda tamam evet hayır sinirlerim bozuldu buluşmalarda iyi oluyor birbirimizle ilgileniyoruz göruntü acıncada aynı sürekli konusuyoruz kapataınca ss attıgım mesajlardakı gibi oluyor
Bu ne be otomatik mesaj gibi ya tripli ya da senden fena bıkmış geçiştiriyor
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Biz Bu kızla eylülün 5inde ayrıldık ama benim icimde halen bir sevgi var unutamıyorum onu hissizleştim ama beni sevene şans veremez oldum nasıl unutabilirim tavsiyelerin var. Mı
Bu ne ya okurken uyuz oldum askim askim askim cok yapmacik geldi
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > S. a hayırlı bayramlar herkese sevgilim çok kısa cevaplar veriyor sizce sıkılmış olabilir mi bende mi hata var hep böyle davranır?
En İyi Cevaplar