+1 yılyetmemesi kadınla alakalıdır kadın hep karsıdan beklememeli insanlar eşittir kadında erkekte ben kadınım erkek ilgilensin banane diyip bitrafını devirip yatan kadın varsa uzaklaşmayı hak ediyor demektir. erkekte ilgi ister ama dozunda bu işin seksi ve güzel demiş bir bayan altta yorumda yahu erkek yakısıklı ve güzel olamaz mı? işte bu bencilliğin egosunun yüksekliğindendir böyle kadınlar hep kaybetmeye mahkumdur. eşit olunmalı eşit davranıldıgında aldatıyorsa kadında olabilir erkekte suçludur.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
summer time vanilla sky american pie milleti ne hale getirdi DİCEM üstüne üstlük bunalara suc atıolar da bundan asırlar önce harem kurdu erkekler
bazı dinler 4 kadına müsade etti şimdi ben bir mecusi olarak durumdan rahatsız degilimde elhamdilüllah müslümanım diyen adam 4 kadın alcam derse ne dicem onu bilemedim :)
hayatım boyunca birini sevdim ölede kalıcak istemem başka kimseyi00 Yorumla
bunun kadın erkek diye bir ayrımı yok ki. biz çok meraklıyız aman da bir erkek olsun hayatımızda onu tapınak ilan edelim hayatımıza diye.
''3 de yetmez 5 tane ver ver ver verr ver allahım ver'' demişler :D02 Yorumla- +1 yıl
kızlarda erkeklerden farksız elindekinin daha iyisini bulunca tekmeyi basıyolar
çünkü hevesini aldıktan sonra yeni heyecanlar istiyo çünkü çoğu kadın seksi ve güzelll...
32 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Erkek düz mantıkla ilerler kız gibi ince ayrıntı düşünmez bu yüzden erkek sevip beğenip yaptığı şeylerden sıkılınca bir kızla da yetinemez beş kızla da otomatikmen
110 Yorumla- +1 yıl
Iki tarafta öyle hepsini idare ediyorum egom tavan modunda özellikle kızlar
- +1 yıl
Ah siz yokmusunuz koca osmanlı imparatorlugunu devirdiniz hürremle
- +1 yıl
İki olsa iyi aldatıldıgımda oldu ona ayrı bir soru acıcaz :) kızlarda herkes gibi olmasın ne yani farklı olanı denk gelse
- +1 yıl
Okadar basit olmamalı kız dediğin peşinden koşturmalı erkeği ben burdayım demeli
- +1 yıl
Yanmayı düşünen evden çıkmasın bu devirde :) ah siz yokmusunuz çıramızı siz yakıyorsunuz :) kızların basitliği erkeklerin doyumsuzluguyla birleşince ortaya bu tablo çıkıyor
Gizli Üye(36-45)+1 yılyetmez tabi yeni bir ten bir koku, değişik bir vücut değişik sözler yeni heyecanlar... erkekler doyumsuzdur hep yenilikler isterler çabuk skilrlar.. ama artık günümüzde sdc erkekler değil kızlarda ayni durumda olur olmuş
13 Yorumla- +1 yıl
İlişkiyi çekilmez kılan bence kızlar bizlerde sıkılıp yeni güller kokluyoruz bizi biz olduğumuz icin sevin değiştirmeyin
Cevap sahibi+1 yılsanmıyorum ne kızlar var sevgilisinin sözünden çıkmayan bir dediğini iki etmeyen çok çook seven ama erkek yinede başkasına gidiyor. erkekte çok sevsede yine gider..
- +1 yıl
Öyle bir kız yok :))
+1 yılçünkü ne istediğinizi bilmiyorsunuz , bilmeden sadece istemekte yetindirmiyor sizi. ( bazı hemcinslerimi de tabii)
110 Yorumla- +1 yıl
Ben sorunu cozdum :) karsimdaki kisilerden kaynakliymis farkli insanlar farkini yaratabiliyor bir ikincisini aklindan bile gecirmiyorsun
- +1 yıl
Yani anladığım şu , hiç bir zaman senden kaynaklı olmadı. Buna sebep hep karşında ki değil mi ..
- +1 yıl
Evet karsimdakinden sebeb. Erkeklerin gonlunu hos tutmalisin elinde tutmasini bilmesinki baskasina gidemesin. Bayan erkegine o olmaz bu olmaz gelemem edemem gidemem derse erkek farkli seceneklere kayar.
- +1 yıl
:D güldürme beni mehmet
- +1 yıl
Bir ilişki de ne istediğini bilirsin hersey yolundadır .. karşılıklı tabii
- +1 yıl
Ne istedigini bilirsin krsindakide bilir istekler karsiliklidir sorunsuz devam eder ama karsidaki erkegi mutlu edemiyorsa mutlu edenine kayar erkegin gonlu
- +1 yıl
:))) vallahi yalan
- +1 yıl
Dur durr :D adimi nereden biliyosun ozelden yazsana az
- +1 yıl
Sibel ben , tanışıyoruz reelden :/
- +1 yıl
05447601610 ara bir beni
1 kendi adına konuş
2 böyle yapan kişiler sadece erkeklerde değil kızalrda da var
3 bu karakter meselesidir bence01 Yorumla- +1 yıl
karaktere baglamayalım dostum bu kadar güzel ve özel olmasalar tek eşlilik olur mecburiyetten sanırım anladın :)
+1 yılben bile kalamazken sizden beklemek saçma...aynı şeyler tekdüzelik sıkar insanı
11 Yorumla- +1 yıl
değişim sart yeni insanlar yeni mutluluklar :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılonlarca erkekle oldum
hepsi ayniydi sade birininki az büyük birininki az kücük huylarina gelincede ayni
kadinlar deyisik heral erkekler cok özendigine göre08 Yorumla- +1 yıl
Cok degisik ne demezsin
- +1 yıl
Hersey büzüşmekmi senin icin? Aşk degil yaşadığın sadece meşk
Cevap sahibi+1 yılbayanlarin vajina cocktatli heral
erkekler hep ayni cok tatim meraktan hel öbürü nasil yapcak diye hepsi ayni biri iki posta atiyor diyeri üc sonuc ayni- +1 yıl
İşi bilenine denk gelmemişsin secimini iyi yap
Cevap sahibi+1 yılseks anlaminda degilki huylarida ayni herseyleri ayni gelioyor
bir asik oldugum adam bana deyisk geliyor
Cevap sahibi+1 yılhem erkekler kadinlarda issi bilenimi ariyor kim verse ona gidiyor aha yarinda birini ayarladim geliyor resimleri cok hostu ama o beni görmedi bile yasimi 25 dedim oysa 30 ben
- +1 yıl
Aşık olmakmı bana cok yabancı bu konuda ders almalıyım :)
- +1 yıl
Bende yasımı büyük söylerim genelde kimsede sorgulamadı :) adımdan kaynaklanıyo olsa gerek
Aşk İlişkileri konusunda 650 cevap paylaştı. Genelleme yapmamalısın. Karakterle ilgili bir durum bu.
01 Yorumla- +1 yıl
elde tutamayanda sorun bence
Tek erkeklere mi? Kadınlar da öyle. Sadece özgürliük anlayışına sahip değiller. Olsalar, erkekleri geride bırakır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbiz bağlı kaldıkta noldu terk etti en azından acı derdi yok seninkinin ben burada deli gibi acı cekiyorum ama nafile bu arada hayatımda 3 kez boynuz yedim
00 Yorumla
+1 yılher erkeğin senin gibi düşündüğünü sanmıyorum ben :)
01 Yorumla- +1 yıl
her erkeğin benim gibi düşündüğünü bilmiyosun ;)
Bunlar hevesini alana kadar. Hevesini aldıktan sonra aşık olunca sana bir kız yetecek hatta sen o kıza yetmeye çalışacaksın.. ;)
04 Yorumla- +1 yıl
Aşk hocaları olmalı aylık ders veriliyorsa aşk nedir bilmek isterim :)) aşk dokununca gecen bir hastalık bence
- +1 yıl
Sende nadir bulunan bir cinssin elindeki kıymetini bilsin olur bunu :)
- Aşk İlişkileri konusunda 651 cevap paylaştı.
+1 yılKız veya erkek farketmez sahip çıkmazsa insan birbirine yetmez.
00 Yorumla karaktersizlıktenn :Ddd ya da doğru kişi hala bulamamışsındır sen
02 Yorumla- +1 yıl
dogru kişi dedikleri hayatımıza ambargo kayan bizi biz oldugumuz icin sevip sonra degiştiren kişi heralde?
Gizli Üye(30-35)+1 yılGözünüz aç. toplumumuzda erkektir yapar lafının vermiş oldugu gööt kalkıklıgıda cabası
026 Yorumla- +1 yıl
Erkek oğlum olsun hergün kız getirsin eve hergün giderim evden :)
Cevap sahibi+1 yılbir şekilde birşeyler yaşanmasına izin verilir ama alalade yaptırmak kötü bişey cocugun kişiliği içinde. Babaya saygı olması lazım bence. Öyle düşünme
- +1 yıl
Oğlum yok evlenmemde :) gez iç eğlen cok kısa ömrün
Cevap sahibi+1 yılpekala. Sana basit hayatında nice heyecanlar dilerim. Diğer taraftada ateşine ateş katılacak nasıl olsa :) iyi geceler
- +1 yıl
Faceden ekle beni basit bir hayatımın olmadıgını anlatayım sana sonra silersin tc mehmet akay siyah ceketli foto
Cevap sahibi+1 yılburdan yaz
- +1 yıl
Konu başlığına uymaz dertler köşeşi gibi :) neyse hoş sohbet icin tskrler
Cevap sahibi+1 yılBu tiple sadık olman beklenemezdi zaten. Ben teşekkür ederim
- +1 yıl
Tipimde ne varmış :) kötü yanlarını söylede yontayım kendimi
Cevap sahibi+1 yılEvlenmez ama resimlerini altına aşk sözleri yazar :) garip
- +1 yıl
Yaşanmışlıkların anısı bide duygusal yanımız erkekleri güçsüz kılan tek düşman :)
Cevap sahibi+1 yılAma bu yakışıklı çocukların aykırı ruhunu değiştirmiyo sanırım. Biz yine tipsiz ama evlenmeliklere kaldık vesselam :D
- +1 yıl
Zaten en güzel işte bu kız o kız dediğimiz kızlar çirkin erkeklerin yanında :) sende onlardan olmalısın evliligi düşüneni de gördük :)
Cevap sahibi+1 yılEvet güzel oldugumu söylerler ve evet bildin yakışıklı ve kültürsüz biri ile olmaktansa tipsiz ama bana uyan biriyle olurum :))
- +1 yıl
Derinlere inmek istemiyorum burada gizemli takılmak gerek resimlere baktığın yerden yazarsan ince detay konuşuruz bu konuları :)
Cevap sahibi+1 yılhııı. aynısınız hepiniz be :D
- +1 yıl
Tanımadan yorum hiç yakışmadı sana :) yakısıyormu senle gibi güzel bir kıza :) işin aslı sorduğum konu başlığına bakarsak yolumu bulma değilde kendime sorduğum sorunun cevabını almak istedim hatalarımı aza indirmek icin
Cevap sahibi+1 yılSoruna cevabım nefsine hakim olmak senin elinde :)
- +1 yıl
Kararlı biriyim istesem tek eşliligide sürdürebilirim ancak o kişi dedikleri insanı bulana dek :) o kişi gelene kadar hep yek :)
Cevap sahibi+1 yılaynen devam dostum :)
- +1 yıl
Erkektir yapar modu sevdim bunu :)
Cevap sahibi+1 yılErkek yapar adam yapmaz.
- +1 yıl
Soyadımın anlamı türkcede akay tatar demek tatarcada akay adam demek :))
Cevap sahibi+1 yılATALARININ KAZANDIĞI ÜNVANI KORU MADEM Kİ :))
- +1 yıl
Yakından tanısan buradaki konuşmaları hiçe sayarsın :) her bulunduğum ortamda atalarımı anlatırım herkese dikkatle dinlerler bana olan acıları değişir bakış acıları :) gurur duyuyorum soyadımla
- +1 yıl
Soyadımın ağırlığını taşıyabilecek birini bulmam İnan cok zor
+1 yılBen biri bile bulamazken bu soru biraz agir geldi (:
11 Yorumla- +1 yıl
kendine inan sen teksin en iyisisin herkes sana bakıyo ;) gazla kendini. sana bir film önereyim zohana bulasma izle coş
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu şekilde midesizliğinize kılıf uydurup kendinizi kandırıyorsunuz
10 Yorumla
+1 yılAşık olup ve aşk acısı çekip sürünmeden hiç bir erkek iflah olmaz kardeşim
00 Yorumla
+1 yıltam tersini soracak haldeyim...3 erkek bir kız? vay arkadaş kız iyi çalışıyormuş geç uyandım daha 18'inde
00 Yorumlakarekter meselesi, sevdiğim kızla hiç konuşmadım ama uzun süredir ona bağlıyım.
01 Yorumla- +1 yıl
Sadece yapış
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇünkü cinsellik duygusu insanın, insanlığını alıyor ve yerine içi boş sadece cinselliğe önem vermiş, anlamsız bir yaratık ortaya çıkıyor, bu yaratığı oluşturan en önemli şey ise iradesizliktir.
00 Yorumla
+1 yılLibidosu tavan yapıp da dizginleyemeyenler için olabilir.
00 Yorumlabirşeye ulaşıncaya kadar ondan başkasını görmüyoruz ulaşıncada hevesimiz kaçıyo
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbirini bulamiyo buldugunda da o buldugu ona yetmiyo
00 Yorumlaçünkü kadınlar güzel varlıklar.
16 Yorumla- +1 yıl
kadınlar yeryuzundeki nadir varlıklar evt özelsiniz ;)
- +1 yıl
en az bizim kadar mükkemmelsiniz :D
- +1 yıl
Beni deşarj ettigin icin sana para vermeliyim :)) Ara beni :) 050703066doksanbir
+1 yıldoyumsuz olduğunuz için..
04 Yorumla- +1 yıl
23 yaşındayım ve daha bir kızın elini bile tutmadım :) zor bulurum
- +1 yıl
bulursun böyle umutsuz konuşmaa :)
- +1 yıl
doyumsuzluk demeyelimde daha iyilerini bulunca eldekinin kıymetini bilememe diyelim
- +1 yıl
doyumsuzluk işte devamlı bir arayış içindesiniz aynı şeyi kadın yapınca kaşar adam yapınca haklı oluyo
- Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılbana bir tanede yeter ama yok
11 Yorumla- +1 yıl
böyle düşünmeye devam et yakın zamanda bulursun :D
Çünkü siz tam bir hayvansınız.
21 Yorumla- +1 yıl
bu ağır oldu :)
+1 yılçünkü ahlak yoksunusunuz. Allah korkunuz yok.
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bunlar hep maymun iştahlılıktan.
00 Yorumlahergün aynı yemek yenmez :D
20 Yorumlabazen ne istediğimizi bilmiyoruz da ondan
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı. yetecek kızı arıyoruz bizde sorun yok
00 Yorumlaherşeyi biz yapıyoruz bırak bunudabiz yapalım
00 Yorumla
+1 yılOnu kendine sor bence :)
00 Yorumlaaç gözlüsünüz ondan =)
00 Yorumla
+1 yıldemek ki doğru kızı bulamıyoruz
00 Yorumla
+1 yılne ısyedığınızı bılmıyosunuz
02 Yorumla- +1 yıl
sanırım oyle:)
Gizli Üye(36-45)+1 yılKendi adina konus biz deme
01 Yorumla
+1 yılaç gözlüsünüz ondan
01 Yorumla- +1 yıl
Gözüm tok heyecanlar çekici geliyor bide bu kadar güzel olmayın bitti :)
Aşk İlişkileri konusunda 549 cevap paylaştı. sen öylesin herkes değil
00 Yorumlaaç gözlülerr -,-
010 Yorumla- +1 yıl
Aç gözlü kapalı gözlüde iyidir :) çabuk sıkılırsınız
- +1 yıl
Bağlı kalanını göremedikki :) aldatanlar cumhuriyeti
- +1 yıl
Niyet degil daha fazlasını isteme arzusu yani kızlarda ki aç gözlülük erkeklere bulaşmış olmalı suçlu hep erkekler
- +1 yıl
Döncek :)) kesin batılı olmalısın bendensin
- +1 yıl
Yer İstanbul ama :) siz kızlar neden böylesiniz erkekleri biraz peşinizden koşturun :)
bitane buldukta ikincisi kaldı :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYetiyor niye yermesin ki.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 405 cevap paylaştı. İrade meselesi
00 Yorumlasen cevapla
00 Yorumla
+1 yıldoyumsuzsunuz..
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılhergün pilavmı yenir
11 Yorumla- +1 yıl
pilavda etsiz yenmez hani
Gizli Üye(30-35)+1 yılgerizekalısınız belki.
05 Yorumla- +1 yıl
Zeka yarışmasına hosgeldin :) 1- kocanın haberi var mı burdan 2- varda birliktemi takılıyorsunuz 3- yazdığın cok kaba yakısıyormu sana başüzerinde tuttuğumuz bayanların namını kirletiyorsun
Cevap sahibi+1 yılay sana ne ya hayatımı araştırmış gelmiş.
- +1 yıl
Kapak sesi duydum galiba :) yerde yuvarlanıyor
Cevap sahibi+1 yılespiri anlayışını zksinler
- +1 yıl
Ayy gotüümm konuşmuş :p
Kendi adına konuş.
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği