Eski eşim benle evlenmek istiyor şans vermelimiyim eski yaptıklarını yapar mı bana?

ben ilk eşimi trafik kazasında kaybettim daha sonrada eski eşimin acısını unutamadan anneminde evlen birin bul demesinden bıktığım için şimdiki boşandığım eşimle evlendim ama eski eşimi hatırlıyordum onu unutamadığım iniç şimdiki eşim kıskançlık krizine giriyordu mezarına gitsem orda yakalayıp durmadan bana kötü davranıyordu hayattan soğumuştum resmen sonra mezarına tekrar gittiğimde orda beni yakaladı bana bağırdı bana sözlü hakaret etti bende seni boşuyorum artık dedim o gün çok ağladı ama iş işten geçti bana yapmadan düşüncekti sonra boşandık 3 gün sonra boşandıktan sonra ailesi olmadığı için tek başına bir ev tuttu azda parası var durumuna üzüldüm geçenlerde ve bana böyle dedi tekrar evlenelim söz artık sana iyi davrancam diyor ama güvenemiyorum evlenelimmi tekrar durumu kötü bir kafede çalışıyor tekrar bana yaşatır mı aynı şeyleri
Eski eşim benle evlenmek istiyor şans vermelimiyim eski yaptıklarını yapar mı bana?