- Cinsel Yaşam konusunda 340 cevap paylaştı.
+1 yılfazla aceleci davranma be naza çekmiş belli ama üstüne de gitme yani bir zaman sonra emin ol kendisi gelmek isticek ya da bunu hafiften belli edicek sana sadece eve götürme olayını bir müddet aklından çıkar eğlenin gezin falan , bol bol iltifat etmeyi de unutma ;)
03 Yorumla
Soran+1 yılGeçen gün buluştuğumuzda bişey söylemişti bende onun ilgili güzel bişeyler söyledim 2-3 kere oldu bu doğaçlama oldu baya güldü hoşuna gitti dediklerini uygulayacam eve gelsin bir :D
- +1 yıl
eve gelmiyor diye kızdan soğuma sakın ha :D direk eve gelmemesi daha iyi biraz zaman sadece hadi rast gele :D
Soran+1 yıleyvallah pampa :D
Bekle bence bir süre sonra o seni çağırır banada öyle olmuştu.
00 Yorumla
Zorlama bence kızın ortamı farklı senin ortamın farklı ki kabul etmiyor.Sakın ısrar etme kızı kendine çekeceğine soğutursun sana güveni kırılır.Basit kız yerine konulduğunu düşünür.
09 Yorumla
Soran+1 yılNasıl ortam farkı anlamadım yani 3 yıldır sevgiliyiz bide şöyle bişey var yan yana oturuyoruz evlerimizin arası cok yakın kültür farkı vs. yok yani
Soran+1 yılDaha önce eve çok geldi yani evde oturduk film bile izledik ama ileriye gitmedi.
Soran+1 yılBide şöyle bişey var öpüşünce edince akşam telde sapıksın vs. diye söylüyor. Bulustuk diyelim bişey olmadı yani bişey yapmadık akşam arıyo mesela diyoki mal gibi durdun diyo. Ne istediğini anlamıyorum
Soran+1 yılKarakteri oturmamış kızın daha ben ciddi düşünüyorumda onun her an gideceği izlenimi var
Soran+1 yılAnlamaz ki öküz
dogru olanda gıtmemesı ben gıttım ama buyuk bır guven vardıda gıttım bosa da cıkmadı senın soylemıne bakılırsa gelmemesı en hayırlı olan
02 Yorumla
Soran+1 yılNe yaparsam gelir peki cinsellik olmamak şartıyla?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılpeki sen gerçekte ne için çağırıyorsun dürüst ol ama :D
02 Yorumla
Soran+1 yılBak ben öpüşmek filan için çağırıyorum normalde gizli yerlerde bulusuyoruz hep rahat olamıyorum bide evde iyi olur yani tv izleriz eğleniriz yani beraber güzel bir gün geçirmek ama iş ileri giderse bilmiyorum ama kolay bişey değil bu günahı vs. bir yanım yaparım diyo ama bir yanım yapmam diyor öyle yani ama yapacağımı sanmıyorum
Cevap sahibi+1 yılo zaman bunu söyle seninle rahat zaman geçirmek istiyorum falan de. hatta hem aranızda bir komiklik olur biber gazı al istemediğin bişey yaparsam bunu kullanabilirsin ama ben seninle evde oturup film izlemek rahatça sarılmak istiyorum istersen bir daha gelme de.. sende bir erkek olarak sözünü tut kız sonuçta bir yere gitmiyo ileri gideceğini düşündüğünde kendini frenlemeyi bil lavoboya falan git derim ben
+1 yılpost 1 yıl önce atılmış yine de görürsen bir şekilde bana ulaşabilir misin sana danışmak istediğim bir şey var.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Az kalmış devam et gelcek :D
04 Yorumla
Soran+1 yılCiddi misin reis :D
Soran+1 yılYemin et :D
+1 yılKötü bir melek olduğun kesin :)
00 Yorumla
+1 yıleğer eve gelmiyosa o kızı öp başına koy
10 Yorumlabiraz zaman geçsin daha iyi olur :)
00 Yorumlamelek değilsin okesin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,1b cevap paylaştı. 1.denemede gelmez 2,3'te gelir merak etme :D
05 Yorumla
Soran+1 yılEmin misin?
Soran+1 yılBirader düzgünce soruyoz mk :D adam gibi söylesene gelir mi kesin
Soran+1 yılAga nasıl bir yol izleyim ki sen bilirsin :)
haklı değil mi sence
14 Yorumla
Soran+1 yılKardeşim yemin ediyorum bişey olmayacak sadece film izleriz zaman geçiririz kafa dağıtırız diyorumda gelmiyor ha olsa yapmaz mıyım yaparım çünkü kaçacık gibi hissediyorum cokta seviyorum haklıda yani
- +1 yıl
sen seviyor neden bıraksın aklına kötü getirme ama biraz delikanlılık varsa sende davet etme evine onu anla fazla ısrarcı olma anldığım kadarıyla çok ısrar ediyorsun biraz akışına bırak olayları... beni yanlış anlama niyetim hakaret filan değil öyle anlaşılmasını istemem ama doğru olan bu bence gene senin kararın sonuçta
Soran+1 yılBen gelsin istiyorum naza çekiyor sadece bugün ısrar ettim gelmiyor nasıl gelecekse
Gizli Üye(30-35)+1 yıleve gidince seviseceginizi dusunuyorda ondan
14 Yorumla
Soran+1 yılNapcaz peki
Cevap sahibi+1 yılbiraz nazlı galiba , isteği var mı?
Soran+1 yılKimsenin olmadığı yerde mesela öpüşüyoz elliyorum vs. herşey oluyor yani ama eve gelmiyor
Cevap sahibi+1 yılo ilişkiye girmek istemiyor istemiyorsa birşey yapamazsın
Gizli Üye(30-35)+1 yılmakarna yapalım de :D
01 Yorumla
Soran+1 yılGülüyo gelmem diyo yok diyo sinir edi yo beni bide mutlu oluyor böyle yapınca
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer