Platonik aşk yasayanlar bence destek almali. Küçüklükten gele hasarlarin olusturdugu bir eksiklik platonik askla dolduruluyor. Ben zannimca diger adiyla boslugu doldurma olarak nitelendiriyorum nedense platonik aski. Tabi bu benim nacizane fikrim cunku cocukla yeteri kadar ilgilenilmez ve sevgi gosterilmezse, ilerleyen hayatinda insanlara cok baglanir ve takinti haline getirebilir. Yanlisim varsa düzeltin
Platonik durumlara inanmıyorum. Gerçi aşkın kendisine inanmıyorum. İnsan kendi içinde kırılmamak adına inşa ettiği kale, sadece sevgi'dir. Kendini kandırmak yani bu. Kalıcı olmayan geçicilik, zamanla unutulur.
Aşkların en yoğun olduğu birşey platonik sevmek kurtulman çok zor başlangıç olarak onu görmemeye çalışacaksın ikincisi kendine bir uğraş iş bul hobi olabilir yani oyalanacagin birşey kendine kız arkadaşlar bul sevgili demiyorum arkadaş böylelikle biraz kurtulursun kendine sevin seven seninde onu sevdiğin birisi herşeyi unutturacak tır
İl olarak söylemediyse kurtulmak istiyosan söyleyeceksin isterse kovaun söyle içindekini yoksa söyleyemediklerim bırakmaz seni sonra hayatında daha önce o yoksun bundan sonrada o olmadan yaşayabileceğin inandır çık dışarı gez dolaş bişeyler uğraş yeni arkadaşlıklar kur yeni hobiler edin hayatına daha güzel bak zamanla uyuşur
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
29
Cevap
26
Cevap
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
kardeşim içindeki hisler yeniyse bir an önce kurtulmaya bak, ben 3 yıldır birine karşı bu durumun içindeyim ama karşımdaki beni istemiyor istemediğini bildiğim halde hala peşindeyim. ki nasıl unuturum diyorsan bu konuda benden sana cok fayda gelmez farketmişsindir ama başka biriyle konuşmayı deneyebilirsin:)
Ulan ya bende 6 yıl sevdim unutmaya çalışıyorum hep hayal kuruyorum istemeden mutlu oluyorum ama bana başkasını sevdiğini söylemişti. Pişmanlığımı yaşıyorum zamanında sevdiğimi diyemediğim için.
Platonik aşk. Bir ruhu sevmek gibidir görürsün ama dokunamasın seversin ama söylemesin mesele cesaret değildir tek kelimede söylersin lakin öylesine kıymetlenmiştirki gözünde ya hayır derse die düşünüp durursun aslında en büyük hatada budur bence bu düşünce ile 1000 dert oluo halbuki açılsa tek dert olur ya gerçek olur adı aşk olur ya red eder ruh misali uçar gider derdide 1kaç güne unutulur☺
Onunla ilgili herşeyi çöpe atarak. Resim yazı onu hatırlatacak herşey! Aşk şarkıları mümkünse dinleme.. Geçmişte gelecekte yaşama sadece Şimdiyi yaşa yoksa mutsuz olursun. Hayat devam ediyo..
Platonik Aşkı yenmek için yapilacak tek bir şey var.. Unutmak Onu aklından kalbimde çıkarmaya çalışmak için çaba sarfetmek.. Ve Yeni bir Aşka yelken açmak yeni bir başlangıç yapmakta güzel olur
Kadınlar kitap gibidir aslında kapağına bakıyolar senin eğer kapağın güzelse alıyolar seni ama eğer kapağın kötüyse içinde yazana bile bakmıyolar o yüzden Aşk çirkinler için geçerli degildir güzelsen aşk yaşarsın seversin sevilirsin çirkinsen sadece seversin.
En İyi Cevaplar