Ayrıldığım sevgilime büyü yaptırdım köpek gibi peşimden ayrılmıyor nasıl kurtulacağım,?

Ayrıldığım Erkek arkadaşıma kavuşmak için büyü yaptırdım Instagram'dan '' Medyume_'' kullanıcı ismi olan Medyum Hülya adındaki bayana erkek arkadaşım beni her yerden engellemişti üstüne Üstelik başka bir kızla sevgili oldu bu yüzden kendime Yediremedim ve Öneri üstüne Medyum hülyayı buldum 15 günlük bir işlemde 7 günde etkisi başladı �lk başlarda çok mutluydum ama sonrasında daha da çok üstüme düşmeye başladı Ben Beni rahat bırak dedikçe devamlı Ben benimle evlenmek istediğini Yoksa asla peşini bırakmayacağım niye tehdit ediyor Medyum Hülya ya biraz daha az ilgili olması için ne işlem yapabiliriz dedim en etkili işlem budur dedi yoksa tamamı ile benden gidecekmiş Sizce ne yapmalıyım evlilik için çok erken ama onun beni bırakmasını da istemiyorum lütfen akıl verin
Güncellemeler
+1 yıl
Yahu canım canım yorum yapın diye anlatmadım bana akıl verin diye anlattım bizde biliyoruz günah oldugunu
Ayrıldığım sevgilime büyü yaptırdım köpek gibi peşimden ayrılmıyor nasıl kurtulacağım,?