Arkadaşım sevgilisinden ayrıldı. Ve arkadaşımın sevgilisinden hoşlanıyorum şu an?

Universtede aynı sınıftayız. Arkadaşım, ben bide kız. Bunlar sevgiliydiler. Hatta kıza yengecim falan diyordum. 6 7 aylık bir ilişkileri oldu. Ne yaşamışlarsa hepsi gözümün önünde oldu. Kız çok safdı diye görmüyordu bazı şeyleri. Kız çox iyi biri. Telefonum iyi fotoqraf çekiyor diye onların fotolarını bile hepsini ben çekiyordum. Hepsi de hala telefonumda var. Biz sanıyoduk ki o arkadaşım o kızdan asla vazgeçmez. Kızı çok üzüyodu ama kız seviyordu. Asla bırakmazdı onu o şekil. Erkeyin ne yakışıklığı ne de parası nede bir özelliyi falan vardı. Sadece kız saf diye hərşeyiyle kabul etmişdi. Arkadaşım bize ciddi olduğunu söylüyordu diye bişey diyemiyorduk. Ama sınıfkızları o ilişkinin tutmayacağını bize söylüyolardı. Bende ona kaç defa neden böyle yapıyorsun seviyosan sev sevmiyosan bırak peşini falam söylerdim. Ama katiyyen aklımdan bir gün ayrılacakları geçmiyordu. Düşünüyodumki bir kuruşluk bişey deyil. Öyle kızı kaçırmaz falan. Ama sonra arkadaşım başka kızla konuşmaya başlamış (ayrıldıkdan 2 3 hafta sonra bana söylemişti ki konuşmaya başlamış) . Bize söylediki artık ayrılmak istiyormuş. Hatta bana gelip sıylediki doğru söylüyon bir karar verdim olmuyo bizde. Ayrılmak istiyorum. Biz tabi şok olduk. Kız da çox kötü olmuşdu. Bu olaydan sonra herkesin gözünden düşdü. Ama ben yinede uzaklaşmadım. Artık benimde gözümden çox fazla düşmüştü ama kızdan hoşlanıyordum diye birgün bişey olur diye sonra kız için arkadaşını bıraktı falan demesinler diye uzaklaşmadım. O arkadaşım çox yakınəmda yaşıyor diye hep görüşüyor benimle. Benim biraz para konusunda durumumda iyi diye benle arasını iyi tutmaya çalışıyor. Arkadaşlarımda benim gibi diye tüm arkadaşlarımla alakası var. Hepsiyle görüşüyor. Çok sabun bir tip. Ama hiçkimseye bişey söyleyemiyorum. Yalnızca sınıfarkadaşkarım neyin ne olduğunu biliyor. Aslında arkadaşkarıma söylesem herşeyi uzak dururlarda ondan. Neyse bunların ilişkisi bitdi ve ben kıza brosu gibi yazmağa başlamışdım. Gerçektende öyleydi.
Güncellemeler
+1 yıl
Sınıfta bazıları artık kızdan hoşlanma ihtimalimin olduklarını biliyolar galiba. Eski sevgilisi yani arkadaşım demekde gelmiyor dilimede. Oda şüpheleniyor. Kızı seviyorum. Brosu gibi konuşuyoruz. Sizden isdediyim sizce nasıl davranmalıyım. O arkadaşımdanda artık diskiniylrum. Herkes alakaısnı koparıyor sınıfta ondan. Çok şerefsiz biri çıktı. Ama bilmiyorum böyle bişi olsa nasıl gözükürüm diye. Bu yüzden önerilerinizi bekliyorum.
Arkadaşım sevgilisinden ayrıldı. Ve arkadaşımın sevgilisinden hoşlanıyorum şu an?