Beyler eskiden çirkin bir çocuktum 3-4/10 bandındayken şu an 7-8/10 bandına yükseldim dışarı çıktığımda kızların bakışları filan bile değişiyor hatta. Eh şimdi benim zamanım başladı. Tam bir pic erkek olmak istiyorum aynı anda birden fazla kız idare etmek olsun, Kızlara umut verip bırakmak olsun biliyorsunuz kızlar pic erkeklerden hoşlanır. Sizce en kolay kız nasıl tavlayabilirim bana taktik verin lütfen?
Dipnot:Ahlak dersi verecek olanlar ya da yargılayacaklar gelmesin. Bir erkeği iyi yapan da kötü yapan da kadındır. Dostoyevski bile “İyi adamlar yalnızlıktan ölüyordu, İyi kadınlar kötü adamların balkonundan bakarken” diye sözüyle durumu özetlemiştir. Ben yalnızlıktan ölen değil balkondan şehri izleyen adam olacağım.
Dipnot:Ahlak dersi verecek olanlar ya da yargılayacaklar gelmesin. Bir erkeği iyi yapan da kötü yapan da kadındır. Dostoyevski bile “İyi adamlar yalnızlıktan ölüyordu, İyi kadınlar kötü adamların balkonundan bakarken” diye sözüyle durumu özetlemiştir. Ben yalnızlıktan ölen değil balkondan şehri izleyen adam olacağım.
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil