Bende işe yaradı 🤗 mesaj olarak gelen şarkı sözüne bakın ya 🙃 hayatta onun yapacağı şey değildi🤗
Bana küsme! Gönülde söz, ciğerde köz, yeminde göz, demin de öz gibiyim, bazen yiğitte mitralyöz gibiyim. Bazen düz gibiyim, bazen gülen bir yüz gibiyim, güz gibiyim. Bazen türkü bazen köleyim siyah ve blues gibiyim… Bana küsme! Evet bazen öküz biriyim ama padişahlara prüz biriyim, namerde baya lüx biriyim. Tam deliyim, halüs gibiyim, fakülteliye kampüs gibiyim, yavşaklara kaktüs biri, sar beni bak papirüs gibiyim…
Bana küsme! Kış değilim, yaz gibiyim. Az değilim, ayaz gibiyim, maraz biriyim. Jazz gibi biraz ama saz gibiyim. Bazen kabül kalas biriyim, tabii ki hıyara klas biriyim. Yedekte değil hep as biriyim, bazen yırtılmış kas gibiyim… Bana küsme! Tabulara mıhlanana hilti misali duygu döven bir cihaz gibiyim, yanan haz gibiyim, hiç sıkılmadığın bir vaaz gibiyim. İtiraz gibiyim, miras gibiyim, gençken tutamadığın yas gibiyim, çocuğun gülüşüne paspas gibiyim, olmazlara kumpas gibiyim…
Bazen ilişkilerde keskin bir şekilde sert tavırlar sergilemek işe yarar mı?
İpleri ne gevşek bırakmalı nede sonuna kadar sıkılmalı orantıyi tutturmak meselede su seviyorum diyipte herseye sessiz kalma huyunuzu torpuleyin biraz sonrasında üzülüp ağlaması size kalıyor muhtaç gibi göstermeyin sevdiğiniz için yanında havası verin temkinli yaşasın
Sakin ol şampiyon bunu bir mac ya da savaş gibi görme bu sefer hırsına yenilirsin sevgiyi unutursun aşk doktoru gibi oldum hiçte sevmem bu yolda devam 🤣
En İyi Cevaplar