yani onlarla herhangi bir iliski yasarmısınız, yoksa;ben açıklardan hoşlanıyorummu dersiniz

kapalıyım genellikle aklı başında düzgün adamların dikkatini çekiyorum ve arada duygusal bir ilişki oluşuyor bunun yanında mantıksal olarak da birbirimizi anlıyoruz sevgi dolu bir aşk ilişkisi haline dönüşüyor ve herşeyden önemlisi karakterimi seviyorlar karakterime aşık oluyorlar
Ne güzel🌸🌸🌸🌸
:) evet kesinlikle
Bir sey mi dusunmeleri gerekiyor ?
Biz bunu emir olduğu icin yapmıyor muyuz? Ne zamandır insanlarin düşünceleri önemli oluyor .
kapalı kızlara sadece saygı duyuyorum ama ilişkim olsun istemem çünkü fikirlerimizin uyuşmayacağı kesin
Bunun sadece saçı kapalı, öbür kızlar da şapka taksa eşit oluyor.
Cevap
11Cevap
Kapalı açık farketmez insan olsun önce.
Çoğu daha saygılı ve disiplinli, ama ayrımcılık yapmam tabii
kapalılarla değil sevgili arkadaş bile olmam, saçma sapan tripleri oluyor çoğunun, uğraşasım gelmiyor.
ben açıklardan hoşlanıyorum djwjdkwkd
@Bandamax kesinlikle :d
@Bandamax ahhsjwjdqjd çok iyisin ya :d
Aşktan yana yüzüm gülmedi
Para görmeyince kimse beni sevmedi
Umuttu fakirin ekmeği
Unuttum zengine giydirmeyi
Hayat benimle oynama
Duygu benimle oynama
@YiğitStarAlliance noluyo ya zgkzkfskfskf
@Bandamax hagsaggshdhf
@dygcomeback iyiyim demekten yoruldum Hayat acımasızdır bazılarını tanıdığımıza pişman eder bazılarınıda tanımadığımıza
@YiğitStarAlliance haklısın kral djwkdkw
😆😆
nefes alsın yeter derece yani
Insanlığina bakarım giyimi hiç önemli değil
İstemeyenin canı cehenneme 😂
Allahimm nasil bir sorudur bu
Neden kategorize ediyorsunuz ki çok saçma bu
En açıklar ne oluyor
Kapalılar daha iyi
eşim kapalı olsun isterim
Kapalı olmasın tabi ki
Ayrım yapmıyorum
İticiler
Çirkin geliyorlar gözüme. Ben açık severim
Açık sevebilirsin ama kapalı kızları"ÇIRKIN" diye nitelendirmeniz hiç dogru ve zihniyetli bir yaklaşım degil🌸
Neyse saygı duyuyorum düsüncenize🌸🍀
Tesettürün amacı çirkin görünmek değil aksi takdirde Allahın emrini yerine getirmektir kardeşim.
@Deryeeeeee Güzelliğini saklamak değil mi erkekler bakmasın diye?
Örtülü bayanları bir hazine olarak düşün herkesin eli yetişemez göremez. Bu yazımdan cıkarman gereken şu ki örtülü kızlar cirkin değil değerlidirler.
@Deryeeeeee Güzelliklerini sakladıkları için çirkin gözükürler dışardan bence
güzel cirkin diye birşey yoktur. güzeli cirkini eleştirecegine önce bir sen kendini eleştir
@Deryeeeeee Konumuz ben değilim balım tribe girme :D
Estagfurullah ne tribi sadece düşüncemi dile getirdim ama sen düşüncesini dile getiren bir kişinin tribe girdiğini düşünecek kadar geri kafalısın 🙃
@Deryeeeeee :D Şimdi de kuduruyosun balım
komik
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar