Bu kaçıncı seviye çok kral hareket 😀 Kim demiş Türk erkeği romantik değil diye?

O ne öyle seçime katılıyormuş gibi, bana yapılsa hemen parti kurar seçime katılırım rezil olmamak için. İdeal bir eş yoktur, ama sevdiğim adamın haraketlerine görüpte herkese nasip etsin demem benimdir o kimsede olmasın kendinize bulun bu adam benim derim.
Bu ne be Allah bana bunu yapacak birini nasip etmesin 😋 insan az kıskanç olur kızın fotosunu koymuş ortaya Allahın manyağı 😂 çok komik ayrıca daha güzel jestler olabilirdi.. Anlayışlı kültürlü, zeki birini istiyorum ama
Aynen
Bunu asla yapmam ben eşimin fotosunun orda ne işi var
Bu nasi
Cevap
39Cevap
Karısını reklam yapacak eşi ben istemem romantiklik anlayışları buysa odun kalsınlar daha iyi.
Aşağıda gelen görüşleri okuyunca insan üzülüyor ya. Gerçekten saygımız kalmamış karşımızdaki insanlara ve fikirlerine. Bana yapılsa hoşuma gidecek bir hareket mi? Hayır. Ama yapan birini gördüğümde ayıplayacağım ya da saçmalık deme haddini kendimde bulabileceğim bir şey mi? Asla. Adam büyük ihtimalle eşinin geçtiği bir yol üzerine astırmış. Eşi de mutlu olduysa ne güzel diyeceğimiz yerde, neler neler...
Ya romantiklikten değilde affedilmeyecek bir halt yediyse çıtayı baya yükseltmiştir. Ayrıca kimse sevdiğini ya da karısını böyle ifşa etmez. Ediyorsa kadını ikna için olabilir. 'bak benim kimseden sakliycak birseyim yok. bir sen varsın. senden başkası yalan' gibi bir imaj birakmak...😂 Tabi yazdım bunu şimdi ama iyi yazdım kabul edin😂😂
Bu ne yaa benim sevdiğim dediğim adam benim resmimi böyle ulu orta yayacak kadar rahat olmamalı. Kıskanan biri olmasını tercih ederim 💎
👍🏻
En güzelii 😊
Buna romantizm pek denmez zatenn 😏
Haklısınn
Ayyy kusucam 😂😂😂😂😂😂 aman öyle biri hiç olmasada olur allah nasip edecekmişmiş vay anasını 😂😂😂😂
Bunu yaparsa kendime estetik yaptırır komple değişime girerim 😂bunu yapacak eş benim evimin kapısından içeriye giremez 😛
Yok bu kişi degil. Yapacağı incelikleri ben bilsem yeter, herkese duyurmaya gerek yok😉
Mübalağa 😏 amaç nedir anlmadm eşini belediye başkanj adayı mı göstermiş yoksa doğum gününü mü kutlamş anlmadım
Bence bu olaydan sonra bu çift ayrılmıştır jsjsj bu ne be jsjsj Özelliğe gelince;Allahın sevdiği bir kul olma.
Bu pek dogru bir hareket olmamis. Ama esim olacak kisi benim icin daha makul jestler yapar mi bilmiyorum.
Allah Kahretmesşn bu ne 😂😂inşllh kadın beğenmiştir yoksa kavga geliyorum demez 🤦♀️
ben kadın olsam bunu bana yapsalardı en yakında boşanma mahkemesine koşardım 😂
Bunu kesin kadin kendi yapmiştir 😀 erkek bunu yapamaz ya ben istemezdim rezillik
Adam karısını resmen afişe etmiş, bunun neyi romantik?
Ben kadınımı erkek hücreyle paylaşmam böyle romantik olunmaz
beyni olması, saglık sorunu olmaması, karakteri olması.(bonus: babasının fabrikatör olması.)
Erkek dedigib karisini kiskanir herkes gordun diye reklam yaptirmaz
Romantik bir hareket bir kişiye yapılır. Özeldir. Reklam edilmesi hem hoş değil hemde şahsen kaldırabileceğim bir şey değil
Oncelikle tıp dokturu, dis hekimi veya eczaci olsun.
Böyle romantiklik yapacaksa eğer odun olsun daha iyi valla. :/
buda saçmalamış kardeşim ne diyim bu kadarı fazla ve yanlış bence hemde çok yanlış..
Bu mu romantik😳😳😳😳 boyle bir sey yapan bir esim olsa bosardim herhalde 🙈🙈🙈
Büyük konuşma😂😂
@sözümyokartık beni taniyan adam boyle bir okuzcuk hareket yapmaz yani
Diyosun aşk adamı deli eder bilmez misin ey kadın 😂😂😂
Ben istemezdim, ama hoşuna gittiyse kızın laf edemem
Böyle bir şey istemem
Ay bunu eşim bana yapsa kıyameti koparirim. Herkes fotomu görüyor diye
ya şimdi bısey dıyecegımde allahın gucune gıdecek belkı kız buralardadır:)))
ben böyle bir jest yapan birini istemem ya ne o öyle herkese sergiliyor netice de ben onun için özelim hiç tanımadığım birine beni neden teşhir etsin🙄
Allah herkese merhametli, Allah korkusu nedir bilen bir eş nasip etsin.
Yok bu şekil bir romantiklik yapmasın aman aman. Normal şeyler olsun.
Bunu eşim olacak insana yapsam haklı boşanma sebebıyle ömür boyu nafaka ya mahkum olurum sonra o nafakayı ödeyemeyıp içeri girerim 😂😂😂
Bu kadarını istemem ulu orta Bu ne böyle Daha özel şeyler isterdim
Bu mu romantik 😳😳 Allahım böyle romantiklerden korusun 😳
Saçma olmuş ya ne öyle karısının resmini her yere asmış erkek mi şimdi bu
Böyle zahmetlere hiç girmesin sevmem.
Gereksiz boyle birsey benim kadinimi herkez boyle gormesini istemem
Doğum günün kutlu olsun 25 ocakta sinemalarda gibi olmuş. hiççç romantik değil. afişteki görseldende malum kişiyi kafamda canlandıraniliyorum.
Görselde olduğu gibi değil mesela slsmdlslldld
😂😂😂😂 utanç verici
Yok ya böyle deliyle evlenmek istemem 😅
uzun zamandır bu kadar gülmemişdim =)))
Eşim böyle bir şey yapsa cidden gebertirim 🤣
Çok şükür bugünde başkası yerine utandik.
Romantiklik bunun neresinde?
görgüsüzlüğün adı romantiklik olmuş.
Hadi birisi bu photoshop falan desin.🤤
oo reyiz çıtayı yükseltmiş baya
Vayy büyük jesst valla 🙄🙄😊😊😊
Bunu yapmak yerine unutsun daha iyi 🤦♀️
Eşimi böyle reklam etmem
Bu ne yaa ben istemem böyle bir şey 😅
Cidden yapmasın mümkünse 😂
Böyle romantiklik olmaz olsun. 🙄
Pazarlıyor mu karıyı böyle ulu orta ulan haghahaga
Böyle bir şey istemezdim.