• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Evli erkekler neden başka kadınlara aşık olur?

Acar25
Acar25 Takip Et
FenomenMaster Yaş: 35
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
16
Yapay Zekaya Sor
Son zamanlarda çok sık rastlanmaya başladı evli erkeklerin başka kadınlara aşık olduğu. Bunun sebebi nedir sizce?
Nedir Soruları Evlilik Soruları Erkek Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
7 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• SporcuMan
    SporcuMan Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 83%
    +1 yıl

Yahu burada bu konuyla ilgili 10 post görüyorsak bunların 8 i kadınların evli erkeklere olan yok duygum var yok nasıl ayrılmalıyım ya da nasıl yaklaşabilirim postları ki evli kadınlarında böyle bir sürü postları var ki çoğu çekindiğinden yazmıyor dahi sitede. Niye erkeklere dokundurmaya çalışıyorsunuz ki meseleyi nedir bu kendi hemcinsiniz gömme arzunuz yani? Ünlü bir şairin de dediği gibi bu ülkede sağcılar ve solcular yoktur, karakterli ve karaktersiz insanlar vardır. Bu da aynı mesela aldatmak insanın karakterinden kaynaklanır cinsiyetinden değil. Erkeklere sürekli sallamaktan vazgeçin bence bir şey kazanmazsınız bu şekilde

2
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• Arslan1619
    Arslan1619 Takip Et
    Yoda Yaş: 44 , eic 81%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.

Her ne olursa olsun aldatmanin bahanesi yok.. Allah göstermesin zor bir süreç ama anlasamiyorsan karşılıklı oturur yolları ayırır gidersin.. Evde eşi hanımı varken başka birine bakan adamın Ne Allah korkusu vardır nede eşine ayrıca kendisine saygısı. . Erkekliğin duruşundan, onur ve gururundan bir haber yaşıyorsa o adam! eğer ki her önüne gelen dişi kolay ulasabiliyorsa o adama basit ve sığ adamdır net.. Hayatı sadece cinsellik olarak gören beyinleri iki bacak arasında çalışan kadındanda erkektende bir halt olmaz çöp..

6
    0 Yorumla
  • RubyRouge
    RubyRouge Takip Et
    Xper 6 Yaş: 38 , eic 65%
    +1 yıl

Çünkü evli kadınlar nasıl olsa benim diye eşlerine saçma sapan davranıyorlar, özellikle de cinsellikle cezalandırıyorlar. Bekar ve evli bir erkekle ilişki yaşamakta olan kadın da, adamı kendine istediği için rol yapıyor. Evli olduğu kadın gibi biri olmadığını göstermeye çalışıyor :) erkekler de bunu yiyor genelde. Yani aslında buna benzer iki üç şablon vardır ama yine de olayda bir alan memnun satan memnun durumu var herkes için, çünkü aşağı yukarı hikayedeki üç kişi de bir yerlerde bir b. klar yediğinin farkındadır

3
    6 Yorumla
    • Ararat344
      Ararat344
      +1 yıl

Sen ole mi davranıyorsun eşine

Yorumla
    • 4N1_53M3NF4M
      4N1_53M3NF4M
      +1 yıl

Cinsellikle cezalandırmak değil o adam kadını kırdıysa lafını sözünü dinlemediyse değer vermediyse ilgisiz davrandıysa hiçbir kadın kocasına vermez. Kadın da yaptığı hayatı anlasın diye kendini kocasından uzaklaştırır.

Yorumla
    • Ararat344
      Ararat344
      +1 yıl

Yanlış birşey

Yorumla
    • RubyRouge
      RubyRouge
      +1 yıl

@4N1_53M3NF4M işte konuyu kendini bir mal gibi 'vermek' olayına getirdiğiniz için hatalısınız en başta. O zaman aldatılınca bütün suçu karşıda aramayacaksınız. Evli bir erkeğin en doğal hakkı cinselliğini yaşamak, siz bu doğal hakkı elinden alırsanız, o da doğal olmayan yollara başvurur. Yaparsanız kendinize yaparsınız.. Trip yapmanın, cezalandırmanın başka yolları da var. Verin gömleğini kendisi ütülesin mesela..

Yorumla
    • 4N1_53M3NF4M
      4N1_53M3NF4M
      +1 yıl

Gömleği skmiyor beni skiyor ben beni üzen adamı evde tutmam kapı dışarı ederim ne bok yerse yesin beni üzdükten sonra hayatta koynuma almam.

Yorumla
    • 4N1_53M3NF4M
      4N1_53M3NF4M
      +1 yıl

İnsan biraz gururlu olacak beni üzmüş ağlatmış kırmış ya da yapma dediğimi yapmış bir de hala onun koynuna gireceğim öyle mi aldatmasın diye onunla seks yapacağım öyle mi ben seksi yalnızca keyfim isterse yaparım. Aldatma fikrini aklına dahi getirmemesi lazım. Böyle bir şantajla evlilik yürümez bu kafayla senin kocan cinsel bir sağlık sorunu yaşasa sen onu çok rahat aldatırsın.

Yorumla
  • UNNkNOWN35
    UNNkNOWN35 Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 40
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.

Sadece erkekler değil ne yazık ki !
    Evli erkek ve kadınlar , başka evli erkek ve kadınlara aşık oluyorlar 😏
    Bunun neden/leri hem çok basit, hem çok uzun nedenler işe sıralanabilir de ,
    Bunu neye benzetiyorum ben bazen biliyormusun?
    Küçükken oyun oynardık ve tekerlemenin sonunda
    HERKES EŞİNİ BULSUUUNN diye bitirir ve alelacele boşta olanı eş olarak seçerdik, işte bu oyunun yetişkinler tarafından hayat bulmuş hali , evli erkek ve kadınların /başka evli erkek ve kadınlara olan AŞKI!!

6
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

75

Cevap

86

Cevap

• beyazorkidem
    beyazorkidem Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 28
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.

Evlilik lokantada yemek yemeye benzer; istediğin yemeği yersin ama gözün hep diğer masadaki yemeklere takılır.

26
    0 Yorumla
  • Aybükem78
    Aybükem78 Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 48
    +1 yıl

Günümüzde ki genç nesilden daha çok olgun kesimin böyle olduğunu görüyorum, bunun nedenide aşksız tutkusuz evlenmiş olmak için evlenmeleri sonrada monotonlaşan evliliklerinden sıkılıp dışarada mutluluk aradıkları için. Ama şunuda biliyorum kolayında hiç bir erkek kurulu düzen yuvasını yıkmaz aldatsada aşkta yaşasa yine sonunda gerçek huzuru kendi ailesinde bulur.

4
    0 Yorumla
  • IAmarPresterAen
    IAmarPresterAen Takip Et
    FenomenMentor Yaş: 34
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.

Hocam mutsuz evlilikler sonucu bakış a
    Çıları sekteye ugrayip iç açıdan dış açıya kayıyor ve yapılmaması gereken ne varsa yapıyorlar

3
    0 Yorumla
  • emre00
    emre00 Takip Et
    FenomenMentor Yaş: 41
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 64,5b cevap paylaştı.

Evden göremediği ilgiyi dışarıdan görmek

2
    0 Yorumla
  • nordun_gadasi
    nordun_gadasi Takip Et
    Efsane Yaş: 36 , eic 31%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 42,9b cevap paylaştı.

Karakter sorunu kardeşim

3
    0 Yorumla
  • OBELISK777
    OBELISK777 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29 , eic 43%
    +1 yıl

Zina suç olmadığı için insanların evlenmeden önce birçok kişi ile birlikte olması buna neden oluyor ve aile kurumunu yok ediyor Avrupa’da bu yüzden dolayı evlilikler az ve yaşlı nüfus çoğalıyor şu an Türkiye’de Genç Nüfusta gerilemeye doğru gidiyor yakında bizde bu zihniyetle Avrupa gibi olucaz zaten Batılılaşmayı kendimize dert edinmiş halen daha AB üyeliği falan almıyorlar işte daha neyi zorluyorsunuz kaç tane ülkeye vizesiz girebiliyorsunuz Batılılar bizim iyiliğimizi falan düşünmez onlardan medet ummayı bırakıp İslam Medeniyetine dönmemiz lazım artık gerçekleri kabul etmemiz lazım.

3
    23 Yorumla
    • 4N1_53M3NF4M
      4N1_53M3NF4M
      +1 yıl

İslamda erkeklerin aldatmasına gerek yok ki Allah 4 kadınla nikahlanmayı ve sayısız cariye almayı hak görmüş. Kadınlara da 4 erkekle evlenmeyi ve sayısız köle erkek almayı hak görseydiler çok rahat geçelim derdim.

Yorumla
    • OBELISK777
      OBELISK777
      +1 yıl

Ne uydurdun be Batılı Masallardan seçmeler işte 4 kadın almak belirli şartlar olursa zaruri durumlarda alınabilir ayrıca kadın sadece benimle evli kalsın diye şart koşabilir şu anda zina suç olmadığı için sınırsız kişi ile birlikte oluyorlar zaten diyeceksin ki biz niye alamıyoruz çünkü sen benimle eşit değilsin ki senin benimle eşit olman için Askere gitmen lazım ve baban öldüğünde babanın maaşını alamaman lazım daha birçok ayrı düştüğümüz eşitliğin olmadığı konu var o yüzden bana eşitlikten falan bahsetme.

Yorumla
    • 4N1_53M3NF4M
      4N1_53M3NF4M
      +1 yıl

Şu an zina suç değil ama hoş karşılanmıyor senin kafandaki gibi şeriat olsa ne günah sayılacak ne ayıplanacak ne de yasak olacak erkekler serbest olacak kadınlar erkeklerin seks kölesi olacak.

Yorumla
    • 4N1_53M3NF4M
      4N1_53M3NF4M
      +1 yıl

Kim diyo eşit olmadığımı cinsel konuda esas sen Benimle eşit değilsin senin 2-3 kez yapınca pilin bitiyor ama benim sertleşmem gibi bir engelim yok ben istediğim kadar seks yapar orgazm olurum. Esas kadını doyurmak zor.

Yorumla
    • 4N1_53M3NF4M
      4N1_53M3NF4M
      +1 yıl

Babam öldüğünde babamın maaşını almasam da olur bana özel sektörde her işi yapma imkanı versinler çoğu iş yeri kadınları almak istemiyor çocuğu vs var bunun izin istemek zorunda kalır diye kadınları işsiz bırakıp çalışmasına izin vermiyorsunuz sonra da babasının maaşını almaya şart koşuyorsunuz. Askerlik meselesinde de çoğunuz askerliği patates soğan soyarak ortalık temizleyerek komutanlarınızın el ayak işlerini yaparak geçiriyorsunuz sanki hepiniz rambosunuz da Çin’le savaşıyorsunuz lamk. Ayrıca kadın askerler de var. Devlet izin verirse kadınlar da askerlik yapabilir. Üstelik kadınların acıya dayanıklılığı erkeklerden daha fazla.

Yorumla
    • OBELISK777
      OBELISK777
      +1 yıl

Gerçekten çok boş yapmışsın şu an sadece Kadın istihdamı oluşsun diye sadece kadın alan iş yerleri var burda gördüğüm dükkanların hepsinde erkekten fazla kadınlar çalışıyor sizin gerçekten eşitliği savunduğunuz falan yok sadece kendinizi erkeklerden daha üstün görüyorsunuz feminizm zaten eşitlik değil kadını üstün tutmanın yollarını aramaktır siz anca PUBG oynayarak kendinizi tatmin edersiniz daha sonrada babanızın emekli maaşınızı alırsınız zevk ve sefa içinde yaşarsınız evlilik özgürlüğü kısıtlıyor dersiniz gidersiniz gece kulüplerine barlara Starbucks’a falan entellektüel gözükmeye çalışırsınız ben ölene kadar sperm üretebiliyorum ama sen menopoza giriyorsun belli bir yaştan sonra ben 65-70 yaşına gelsemde çoçuğum olur ama senin olmaz ondan eşit falan değiliz olamayızda zaten herkes bunu biliyor Spor Müsabakalarında bile Kadın ve Erkek birlikte yarışmıyor yani eşitlik diye bişey yok bunu kafana iyice bir yaz.

Yorumla
    • 4N1_53M3NF4M
      4N1_53M3NF4M
      +1 yıl

Starbaksa gitmiyorum gece kulübüne de hiç gitmedim. Sevmem öyle yerleri papci de oynamam sevmiyorum öyle video oyunları falan anlamam da kadın istihdamında ise senin gördüklerin yetmez. Bunu istatistiksel olarak nüfusa oranına bakacaksın Türkiyede şu an erkeklerin nüfusa çalışma oranı yüzde 76 kadınların ise yüzde 26 gerçi erkekler bile işsiz onlar bile iş bulamıyor ama çoğu iş yeğe kadınları almaktansa erkekleri almayı daha uygun görüyor. İş hayatında çalışan kadına da bir sürü baskı var mesela kadın evliyse ve çalışamıyorsa bu çocuklarına nasıl bakacak şimdi çocuklarını düşünmüyor hala çalışacağım/kariyer yapacağım diyor diyorlar. Ama memlekette gere iş yerinin bir kreşi olması fikrini kimse dillendirmiyor kadın çocuğuyla işe gitse çalıştığı yerin kreşine çocuklarını bıraksa ve bu çok az bir ücretle olsa ya da bedava olsa o kadın çocuğuyla aralarda ilgilenebilir. Ya da kadınlara süt izni verilse bir kadın özelde çalıştığında hamile kaldığında tekrar işine devam etse patronu onu çıkartmasa çoğu kadın üni mezunu değilse ve memur değilse çocuğu doğunca evde çocuğuna bakıyor. Çocuğa bakmak hiçbir anneye işkence gibi gelmez ama bu kadının kendi ayaklarının üzerinde durmasına kendine güvenmesine bir engel. Eğer çalışan kadın bekarsa okumuşsa güzelse bakımlıysa patrona da yakınsa ya da çalıştığı yerde güçlüyse bu kadına da kesin patronun altına yatıyor o. pu diyorlar hakkında ama aynısı erkek olunca erkek için kesin patrona gödünü sktiriyor güzel kardeşim demiyorlar ya adam işini iyi yapıyor diyorlar ya çok tilki zeki pezzzo diyorlar ya da yalaka diyorlar. Ayrıca doğurganlık meselesinde gerçekçi konuş 65-70 yaşında dölleyecek halin mi kalır titrek titrek. Sertleşme olmuyor o yaşlarda ayrıca 25-30 yaşındaki bir erkek kadar da sperm üretmiyorsun sperm kaliten de bozuluyor sadece sağlıklı sperm yumurtayı dölleyebilir. Eğer kadın spor yapmışsa çok çocuk doğurmadıysa ve genç anne olup doğumlarını normal Doğum yaptıysa sezeryen değilse o kadın menepoz olsa da vajinal kasları

Yorumla
    • 4N1_53M3NF4M
      4N1_53M3NF4M
      +1 yıl

Sıkıysa seksten zevk alır yani mesele çocuk değil İnsan çocuk için seks yapmaz zevk almak için yapar.

Yorumla
    • OBELISK777
      OBELISK777
      +1 yıl

Ya bırak şimdi Doğurganlık özelliğini kaybediyor işte 70 yaşındaki adamın çocuğu olur ama kadının olmaz ayrıca kadın daha çabuk çöküyor erkekten asıl iş zevk falanmışta filanmışta yani meseleyi hiç evirip çevirip döndürmeye gerek yok gerçek böyle

Yorumla
    • OBELISK777
      OBELISK777
      +1 yıl

Çünkü Patron Sekreter olarak ilişki yaşayan insanların bir sürü ifşası çıktı sadece bu değil namuslu olarak gördüğümüz bildiğimiz kişilerin bile çıkıyor bu yüzden kimse kimseye güvenmiyor artık

Yorumla
    • 4N1_53M3NF4M
      4N1_53M3NF4M
      +1 yıl

Ya arkadaş sen kime göre kadınlar daha çabuk çöküyor diyorsun ya 😂😂😂 şaka gibi sen kendi hayatında olanları insanlara genelleyemezsin söylediklerin çok şahsi şeyler kişiden kişiye değişir. Yok çöküyorlarmış da yok menepoza giriyorlarmış da 65-70 yaşında anne olan kadınlar da var. Yok zevk almıyorlarmış da yok eşit değillermişler de 😂😂 sen bu kafayla devam et.

Yorumla
    • OBELISK777
      OBELISK777
      +1 yıl

Şahsi değil bilimsel araştırmalara göre konuşuyorum kafamdan uydurmuyorum sperm kadınlardaki gibi belirli bir sayıda değildir. Erkekte sperm üretimi ergenlikte başlar ve ölene kadar devam eder.

Yorumla
    • OBELISK777
      OBELISK777
      +1 yıl

Gerçekler böyle sadece siz kabullenmek istemiyorsunuz size her türlü kanıt bilimsel veri sunarım sorun yok

Yorumla
    • 4N1_53M3NF4M
      4N1_53M3NF4M
      +1 yıl

Sunsana şu bilimsel kanıtlarını bir 😂😂😂

Yorumla
    • OBELISK777
      OBELISK777
      +1 yıl

Yani sen zaten bu kadar çoluğun çocuğun bileceği basit şeyleri bilmiyorsan ben sana ne diyim artık 😀

Yorumla
    • 4N1_53M3NF4M
      4N1_53M3NF4M
      +1 yıl

Ne bilem ben bilimsel gerçeklerle konuşuyorum diyorsun da göster dedim ben de 😂😂😂

Yorumla
    • OBELISK777
      OBELISK777
      +1 yıl

Sen atacağım kaynaklarada güvenmezsin ki onun için en iyisi kendin git bir araştır ondan sonra gel konuş en iyisi bence 😂😂😂

Yorumla
    • OBELISK777
      OBELISK777
      +1 yıl

Zoruna gidende hemen gülüyor arkadaş 😂

Yorumla
    • 4N1_53M3NF4M
      4N1_53M3NF4M
      +1 yıl

Cübbelinin kaynakları mı kaynak?

Yorumla
    • 4N1_53M3NF4M
      4N1_53M3NF4M
      +1 yıl

Git biraz kadın anatomisini araştır kadınlarla erkekler arasında seks konusunda hiçbir fark yok.

Yorumla
    • OBELISK777
      OBELISK777
      +1 yıl

Nasıl yok kadın sadece orgazm olur erkekte ki gibi sperm boşalımı yapamaz.

Yorumla
    • 4N1_53M3NF4M
      4N1_53M3NF4M
      +1 yıl

Neyse yazma artık sen göbek deliğini zorlamaya devam et.

Yorumla
    • OBELISK777
      OBELISK777
      +1 yıl

Tabi işine gelmiyor çünkü sende git yastığı zorlamaya devam et o zaman 😂😂😂

Yorumla
  • Zamansızzzayarsızz
    Zamansızzzayarsızz Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 49
    +1 yıl

Aşık olmazlar sadece tek eşli olmayı beceremiyorlar

21
    0 Yorumla
  • AdamGibiAdam__
    AdamGibiAdam__ Takip Et
    Yoda Yaş: 39 , eic 47%
    +1 yıl

şimdi başta bu olayı tasvip etmediğimi söyleyeyim.
    evlilik ne kadar itelense de, cinselliğin hüküm sürdüğü bir kurum.
    fakat bana göre can alıcı nokta, bu işin bedenden kat kat fazla beyinle yapıldığını bilmememiz.
    kadın iki makyaj sürer erkek iki yalan söyler evlenilir. fakat hergün atıyorum patlıcan yemeğinin tek türü yenmez. envayi çeşit patlıcandan yemek yapan zekaya sahip eş karşısındakini içerde tutar.
    tamam evlilik mukaddes bişey ama bu mukaddesata sahip çıkmaya çalışacak akıl da şart. yoksa aldatmasan bile aklın yine kayar.
    yani işin ucu kıvrımlı bir beyin.

2
    0 Yorumla
  • Limonlukarpuz
    Limonlukarpuz Takip Et
    Xper 4 Yaş: 33 , eic 46%
    +1 yıl

Bence erkeklerin başka kadınlara gitmesinin büyük bir nedeni anlaşılmamak dinlenilmemek. Malesef ki birde çocuk oluncaya kadar eşimizle ilgilenip çocuk olduktan sonra tamamen hayatimizi çocuğa adamakta en büyük yanlişimiz ama onayliyor muyum erkeklerin bu davranışını tabiki hayir !

3
    6 Yorumla
    • 4N1_53M3NF4M
      4N1_53M3NF4M
      +1 yıl

Evlendiğin zaman hayatını tabi ki çocuğa adamak zorundasın sorun kadının çocuğuna hayatını adaması değil erkeğin çocuğunu sevmemesi ya da hayatını ona adamaması. Biz düzüşelim aşkımıza tatilimize bakalım çocuk? Çocuk mu ne bol yerse yesin okula gönderelim öğretmeni baksın yazın da dil kursuna kampa yollayalım orada meşgul olsun çoğu insan bunu yapıyorlar artık.

Yorumla
    • Limonlukarpuz
      Limonlukarpuz
      +1 yıl

@4N1_53M3NF4M evliliği düzüşmekten görmen ne büyük yanliş ! Evlilik düzüşmek değildir birbirini anlamaktir saygi göstermektir her şeyin bir zamani vardır. En büyük hata benim annemdir. Bana hikayeler anlatmayin. Çocuğunuzla ilgilenmeyin demiyorum hepsime zaman ayirin bir kahve içip bir sohbet etmek birbirini anlamak çok zor olmasa gerek erkekleride tamamen seks meraklisi görmeyin hepsi ayni değil!

Yorumla
    • 4N1_53M3NF4M
      4N1_53M3NF4M
      +1 yıl

Evliliği düzüşmekten ibaret görmüyorum ama erkek aldattığı zaman bu yüzden aldatıyor karısıyla birlikte olmaktan sıkılıyor ya da yeni şeyler denemek istiyor bu yeni şeyler denemek fantezi değil farklı bir bedenle denemek istiyor. Kadına suç bulmaktan vazgeçin artık. Her şeyin sorumlusu kadın size göre.

Yorumla
    • herakles01
      herakles01
      +1 yıl

bir erkek olarak soyle soyleyim. evet evdeki ilgiyi alakayi cok azaltiyor buyuk bir nedeni bu. yalniz duzusmek degil inan duzusmeden dertlesmek sohbet ederekte vakit gecirmek istiyoruz. duzusmek bircok sorumluluk gerektiriyor basta inanclar falan. limonlu sanirim cocukla hic ilgilenmesin demiyor dengeyi iyi kursun demek istiyor bende katiliyorum. bakarsan yanlis isler. zaten yapincada huzurlu hissetmiyor insan.

Yorumla
    • Limonlukarpuz
      Limonlukarpuz
      +1 yıl

@4N1_53M3NF4M kadina hiç bir zaman suç bulmadim bulmuyorumda neden sadece anlamak istediğiniz gibi anlayip yorum yapiyorsunuz bende kadınım farkındasindir umarim? Eski patronum eşinin onu dinlememesinden sürekli dırdır etmesinden yakinirdi ama aldatmazdi. Kabul edelim kadiar olarak sürekli konuşuyoruz dinleme eğilimimiz yok malesef.. karşisina başka dinleyen anlamaya çalışan birisi cıkınca ona ilgi duyuyor olay bu..

Yorumla
    • herakles01
      herakles01
      +1 yıl

evet olay bu

Yorumla
  • Siyah_incii
    Siyah_incii Takip Et
    Yoda Yaş: 25 , eic 75%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 747 cevap paylaştı.

Aşk gibi güzel bir kelimeyi kirletmeye hiç gerek yok. Onların ki nefsini doyuramama haram göz dikmek. Yahu evlisin istediğin şeyleri eşinle yap olmuyorsa ayrıl. Türk halkını şöyle şeylere özendirmeyin.

6
    0 Yorumla
  • azra_63
    azra_63 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 29 , eic 48%
    +1 yıl

eşlerini bir kalıp içine sokmaya çalışıyorlar o kalıp içine soktukları kadından sıkılıp başka kadınlara gidiyolar...

9
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

asık oldugunu düsundu ama evlendiginde anladi ki bu sadece yanilgıymis veya evlendiginde bazi seyler yuzunden aşk bitmis de olabilir. Ben bir kizim erkeklerin yaptigini desteklemiyorum ki Allah korusun bizim basimiza da gelebilir ama bir erkek ya da kadin sevgiliyken veya evlenince yeterince ilgi gormuyosa , saygi azaldiysaa , evine geldiginde bir guler yuz goremiyosa ve cinsel anlamda uyusmazlik ya da doyumsuzluk varsaa dogal olarak erkekte baskasina gider kadinda he abazalar disindaa tabi bazilari evlense de esi dort dortluk olsa da yok abi

1
    0 Yorumla
  • Hakan_xc
    Hakan_xc Takip Et
    Xper 6 Yaş: 48 , eic 43%
    +1 yıl

Evlilik sorumlulukları olabilir bunları bekarmış gibi yapıp aşacağını düşünmesi birde sanki evliliği bir kafese konulmak mış gibi görmesi aslında sadece uyum süreci zaman alır. Diğer nedenler beğenmeme, karaktersizlik, heyecan arama gibi nedenlerdir. Aslında bunlar adam olana sorun değil.

1
    0 Yorumla
  • haylazzzponcik
    haylazzzponcik Takip Et
    Yoda Yaş: 34 , eic 59%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı.

Evdeki her zaman elinin altında gözünün önünde. Evde ki nimetin kıymetini bilmezler. Dışarda ki çürükde olsa her zaman tatlı gelir nefse. Bunun tek açıklaması var. Değer bilmeyene haddinden fazla değer verme ki. Seni kalbinden düşürecek kadar seni ezmesin.

4
    0 Yorumla
  • cankızsevda
    cankızsevda Takip Et
    Yoda Yaş: 41
    +1 yıl

belki daha rahat oldukları için gizlemiyorlardır. eskiden dışlanıyorlardı. bir de geçmişten gelen bir durum normalmiş gibi sanki başkalarına bakmaya hakları varmış gibi bir durum vardı. yani normal karşılanıyordu o yüzden olabilir. sebepler o kadar çok ki ben sadece birini yazdım

2
    0 Yorumla
  • Pilot034
    Pilot034 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 38
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 329 cevap paylaştı.

Aslinda gitmeleri sacma ama acik konusayim kadin erkeğine suslenmesi onun icin degismesi evde onun icin guzel kiyafetler giymesi onu memnun etmesi gerekir erkekte ayni sekilde hergun esine sormasi lazim birseye ihtiyacin var mı canin iliski yasamk istiyormu onu seversin soyle bir ayrinti var aslinda disari baska kadina gittinde ne oldu birininki et digerininki altinmi degil sadece gorsel olarak guzellige kanan arkadaslar onlar kiyafetin altinda ayni seyler oldugunu unutmamak gerekir

2
    0 Yorumla
  • Hürrem_
    Hürrem_ Takip Et
    Yoda Yaş: 40 , eic 38%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 668 cevap paylaştı.

Sadece erkekler değil kadınlar da bu durum söz konusu. Evlilik eğer mutsuzsa, mutluluğu başka yerde arıyorlar.

7
    1 Yorumla
    • nurullah7223
      nurullah7223
      +1 yıl

Mutluluk kaybeden disarda aramaya basliyo

Yorumla
  • mert_22
    mert_22 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32
    +1 yıl

cok severek evlenenler sonrası cocuk oluyo cocuk olurken kadında kendıne bakmıyo kılo alıyo bakımsız kadından erkekler hoşlanmaz kadın cocuk yaptıkdan sonrada sexı ve guzel olması gerek kılo almamısı gerek cocukla ılgılenırken esını unutuyo erkekde dısrda ıhtyacını karsılıyo esıne yuk olmammak ıcın

2
    0 Yorumla
  • president54
    president54 Takip Et
    Yoda Yaş: 41
    +1 yıl

Aşk falan yok yalan... kandırmaca kadından faydalanmak için uydurulmuş tiyatral sahneler kadının mutsuz giden evliliğinde ya da arayışta olan kadının sömürülmesi bekaret derdi de yok gebelik kontrolü ful kılçıksız yenir , iki güzel söz iki hemcinsene salvo o adam seni haketmiyor sen saraylara layıksın hop yelkenler fora evli ya da bekar aşık kadın kendini daha kolay teslim edeceği için erkğin çevirdiği dümene denir aşk.. burda bşrbirimizi kandıracak değiliz

1
    0 Yorumla
  • Hayat-Güneşi
    Hayat-Güneşi Takip Et
    Master Yaş: 44 , eic 32%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.

Toplumun ahlak yapısı değişti.
    Sadece erkekler de değil kadınlarda da var.
    Evlilikte heyecan bitti, sıradanlaştı diye hoppp başka kapıya.
    Resmen evlilik kurumunu rezil ettiler

5
    3 Yorumla
    • fakfıkebir
      fakfıkebir
      +1 yıl

evlenen kadın 5 senede göbek yapıyor!

Yorumla
    • Hayat-Güneşi
      Hayat-Güneşi
      +1 yıl

@fakfıkebir
      Bu iki taraf içinde geçerli bir durum

Yorumla
    • Shinkay
      Shinkay
      +1 yıl

Göbek yabiyormus. Git boşan ozaman. Yaslandiginda da artik genc degil diye aldaticanmi?

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Çünkü kadınlar kendilerinden çeneleri yüzünden nefret ettiriyorlar.

Hiç bir zaman kendi eksikliklerini görmeden her şeyi her özveriyi kendileri yapmış ve göstermiş gibi davranıyorlar.

Erkeği değiştirmeye çalışıyorlar ve başaramayacağını anladığında ona hayatı zindan ediyor.

Erkek bunu başka kadında deniyor , ve buna aşk diyorsunuz. Ama sonra bir başka kadın, bir başka , diğeri , öteki derken yıllar geçiyor.

1
    0 Yorumla
  • Kardelence
    Kardelence Takip Et
    Yoda Yaş: 41 , eic 31%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 512 cevap paylaştı.

Ya siz şuna bir aşk demeseniz de aşkı kirletmeseniz.. Aşka aşığım da zoruma gidiyor.

7
    0 Yorumla
  • recalar
    recalar Takip Et
    Master Yaş: 39 , eic 49%
    +1 yıl

Tam bir şerefsizlik durumu lakin hayalindeki eşi hem fizyolojik hem de psikolojik olarak bulamadığında, kendisine bu duyguları verdiğine inandığı bir başka kadına aşık olabiliyorlar. O kadının gülüşü bile yetiyor demek ki.

2
    0 Yorumla
  • 4N1_53M3NF4M
    4N1_53M3NF4M Takip Et
    Bilge Yaş: 31 , eic 72%
    +1 yıl

Karısına alışır onunla yaşadığı cinselliğe de alışır aşk diye bir şey yok çiftleşme arzusu diye bir şey var. Bunun tek sebebi hayatında değişiklik yapması alışkanlığını değiştirmek istemesi farklı biriyle cinsellik yaşaması aşk maşk yok.

3
    0 Yorumla
  • Çilek_22
    Çilek_22 Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 78%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.

Yeni heyacan, yeni bir ten , yeni bir dokunuş , yeni bir kadını keşfetmek gibi duyguları yeniden yaşama isteği Duyan ve yeni arayışlar içine giren Evli Erkeğin yaşadığı sıkıntılı durum.. Yasak Aşk deniyor bu duruma

3
    5 Yorumla
    • Ararat344
      Ararat344
      +1 yıl

Yanlış bir sey

Yorumla
    • Çilek_22
      Çilek_22
      +1 yıl

Doğrusu nedir? Sen anlat dinleyelim 😊

Yorumla
    • ErtugrulKARTAL1903
      ErtugrulKARTAL1903
      +1 yıl

Doğru konuşan birisi çıktı 👏

Yorumla
    • Çilek_22
      Çilek_22
      +1 yıl

@ErtugrulKARTAL1903 Teşekkürler 😊

Yorumla
    • ErtugrulKARTAL1903
      ErtugrulKARTAL1903
      +1 yıl

Rica ederim doğruya doğru. 😉

Yorumla
  • Tatminatör_06
    Tatminatör_06 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 41 , eic 33%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 779 cevap paylaştı.

Şimdi bakın arkadaşlar gözden kaçırdığımız bir nokta var bizler kimsenin iç durumunu bilemeyiz kimi zevk için kimi cidden aşka sevgiye muhtaç yani bu tür olaylarda ön yargılı davranmamak gerek diye düşünüyorum.

3
    0 Yorumla
  • Ksjsbwjsine
    Ksjsbwjsine Takip Et
    Xper 4 Yaş: 28 , eic 80%
    +1 yıl

Sebebi küçük yaşta evlenmek olabilir sonradan aşık olmaniz gayet normalleşir ki bir erkek en az 26 veya 27 yaşında evlenmeli çoğu erkeğin gözü doyumsuz oluyo ne kadar geç evlenirse o kadar evliliği uzun ve sağlıklı ilerler bu benim düşüncem tabi

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Inanılır gibi degil ya hep aynı cinsiyetçi sorular, ulan çok mu salagız biz ya bekar olduğum halde sabahtan akşama kadar evli kadınların tacizine uğruyorum. Hatta evli erkek 1 günlük aldatma ile gidip yatıyor evli kadınlar birde duygusal olacak isteyecek onlarınki daha şerefsizlik.

2
    0 Yorumla
  • Erdgyte
    Erdgyte Takip Et
    Xper 4 Yaş: 30 , eic 39%
    +1 yıl

Kadın erkek diye ayırmaya gerek yok tek nedeni afedersiniz içlerinde küçük o*ospular olduğu için başka açıklaması yok.

4
    0 Yorumla
  • Kim-Bilir-Belkide
    Kim-Bilir-Belkide Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32 , eic 43%
    +1 yıl

Merhaba,
    Evli erkek ve kadınlar ahlaksız namussuz karaktersiz sevmeyi bilmedikleri için başkalarına aşık olduklarını düşünürler. Onların ki aşk filan değildir. Seven sevdiğinden başkasına bakmaz...

3
    0 Yorumla
  • Hayattannbiktimm
    Hayattannbiktimm Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28 , eic 45%
    +1 yıl

Evdeki kadindan ilgi alaka kadinlik goremiyorsa normaldir ama ne yapacaklarsa bosansinlarda yapsinlar aksi durumda buyuk bir serefsizlik yapmis olurlar

3
    0 Yorumla
  • nomorebets35
    nomorebets35 Takip Et
    Master Yaş: 44 , eic 64%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı.

evli kadında erkekde aşık olmaz.
    evliligindeki kaçıs ve o sorumsuz rahat anlar cezbeder ve bir egodur hala begenildigini hissetmek onu rahatlatir ve tabiiki cinsellik ama aşk asla.

3
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Eşinden göremediği ilgiyi dışarda araması. Bu ilgiyi görünce de kendini aşık sanması. Aslında aşık falan dğl. Sadece eksik olan bir yanını tamamlama isteği. Bu duygusal ya da cinsel yönden olabilir.

6
    0 Yorumla
  • İnfllames-54
    İnfllames-54 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 37 , eic 45%
    +1 yıl

Diğer kadınlara ulaşmak çok kolay çünkü. Eskiden zordu sıkardı bu işler.. Şimdi bir fake hesap açıp her hangi bir kadına selam yazmak yetiyor.

4
    0 Yorumla
  • birdenbireansızın
    birdenbireansızın Takip Et
    Xper 4 Yaş: 47 , eic 63%
    +1 yıl

nasıl olsa o artık benim diye baktıkları için olaya evdede aradıklarını bulamayınca oluyor malesef ama tabi herkes için geçerli değil tiyniyetle alakalı🤷‍♀️

1
    0 Yorumla
  • Bsrammm
    Bsrammm Takip Et
    Yoda Yaş: 33 , eic 73%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 856 cevap paylaştı.

Gerçekten sevmemiştir seviyorum sanıp evlenince evlendiği kadını tanıdıkça daha da soğumuştur. Veya sırf aile baskısı için evlenmiş olabilir o da ne kadar doğru bilemem.

2
    0 Yorumla
  • aysakay
    aysakay Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28 , eic 65%
    +1 yıl

Duygularının bitmesinden dolayı. Eskisi gibi o sıcaklığı hissetmiyorlar. O sıcaklığı veremiyorlar birbirlerine. Verenler zaten uzun süreli evlilikler yaşayanlar.

1
    0 Yorumla
  • Pas_ak
    Pas_ak Takip Et
    Xper 6 Yaş: 42 , eic 60%
    +1 yıl

Gerçekten aşksa konu başka,
    demekki evlenirken aşık olmamış belkide olduğunu sanmış, ya da olmuş ama tekrar aşık olmuş.
    ben iki kişiyi aynı anda seveni tanıdım. şaka değildi ikisine birden aşıktı.

2
    0 Yorumla
  • Denizzkızııııı
    Denizzkızııııı Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27 , eic 35%
    +1 yıl

Milletimizin dizi ögretisi olan Yasak aşk tutkuları

5
    0 Yorumla
  • Hilaal70
    Hilaal70 Takip Et
    Yoda Yaş: 26
    +1 yıl

aşık olmazlar maymun iştahlı oldukları için beceremiyolar

6
    1 Yorumla
    • FCLeona
      FCLeona
      +1 yıl

aynen öyleyiz

Yorumla
  • novel
    novel Takip Et
    Master Yaş: 40
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 18,3b cevap paylaştı.

Erkek kadın fark etmiyor ki sanırım unutulan sevgi aranıyor

4
    0 Yorumla
  • Shinkay
    Shinkay Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26
    +1 yıl

Dünyaca ama kadinlar erkekler den fazla aldatiyor🙃

5
    0 Yorumla
  • Minel-Ask
    Minel-Ask Takip Et
    Guru Yaş: 41 , eic 60%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.

Bu konu benim de kafamda cevapsız Bir şekilde duruyor.🙄

3
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Çoğusu evlendikten sonra çocuğu oluyor boşanamıyor evdekinden de ilgi saygı sevgi göremiyor sonrada gözü dışardakilere kayıyor. Bazı kadınlarda aldattığını bile bile boşanmıyor ya bu nasıl yüzsüzlük bilmiyorum.

5
    0 Yorumla
  • dörtnalasevismek
    dörtnalasevismek Takip Et
    Xper 6 Yaş: 25
    +1 yıl

Eşinden istediği ilgiyi, sevgiyi ve saygıyı görmediği içindir

3
    0 Yorumla
  • Sazimentt12
    Sazimentt12 Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 43%
    +1 yıl

Evdekini cepte keklik görüp yeni avlara cikmak istemesi

4
    2 Yorumla
    • fakfıkebir
      fakfıkebir
      +1 yıl

evdeki masum he
      buna neremle güleyim?

Yorumla
    • Sazimentt12
      Sazimentt12
      +1 yıl

@fakfıkebir ağzınla gülebilirsin her kadını senin tanıdıkların gibi sandın

Yorumla
  • Muzza
    Muzza Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27 , eic 64%
    +1 yıl

Evlilik monotona binmiştir eşini eskisi gibi sevmiyordur dünyanın en güzel kadınıylada olsanız belli bir yerden sonra rutine binecek

1
    0 Yorumla
  • secil987
    secil987 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26 , eic 37%
    +1 yıl

bunun evlilikle ilgisi yok karısına olan aşkı bittiği için başka kadına aşık olur tabiki ve bu iğrenç bir şey

1
    1 Yorumla
    • Hakan_xc
      Hakan_xc
      +1 yıl

Oyuncak mı bu böyle tip iradesiz adam belli eder kendini zaten çabuk sıkılan tipler karaktersizler böyle aldatır onlar gerçekten aşık değillerdir filim hepsi evlenmeden de anlaşılır bu tip insanlar. Bence sevdi mi tam sevmeli tutkuyla sevmeli o zaman aşkta bitmez sevgide.

Yorumla
  • cesurrbarinn
    cesurrbarinn Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27 , eic 32%
    +1 yıl

aşık olmazlar bence sadece seks hayatlarını sürdürmek isterler tanıdıgım çok evli var ve birbirlerini aldatıyorlar.

2
    0 Yorumla
  • nejatkitis
    nejatkitis Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35 , eic 45%
    +1 yıl

evli erkekler başka kadınlara aşık olmaz
    başka kadınlar evli erkeklere aşık olup onları ayartmaya çalışırlar

1
    0 Yorumla
  • Phantasmagoria
    Phantasmagoria Takip Et
    Guru Yaş: 109 , eic 37%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.

Aşk yok aşk.
    Merak var, ayrı eve çıkmak var, özgürlük var yeni neslin aklında.
    Aklıda 5 karış havada.

Bunlar daha iyi günlerimiz.

2
    0 Yorumla
  • kursatekici
    kursatekici Takip Et
    Xper 4 Yaş: 26 , eic 57%
    +1 yıl

Yaptığı evlilikten mutlu olmayıp ve diğer kadınların cazibelerine dayanamayıp aşık olması günümüz de her şey açık zaten neden evli olsun ki

2
    0 Yorumla
  • aisəturkova
    aisəturkova Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33 , eic 38%
    +1 yıl

İşte biz onlara şuursuz insan diyoruz. Ayran gönüllü olan varya işte tanımı bu kalitesiz avam insanlar.

2
    0 Yorumla
  • rolex1645
    rolex1645 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 44 , eic 42%
    +1 yıl

Pişman öleceksin.. belki yaptıklarından.. belkide yapamamadıklarından..

3
    0 Yorumla
  • Sinakaplan
    Sinakaplan Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 47%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.

Aşık olmadığı bir kadınla evlendiyse ya da bu evlilik zorla olduysa muhtemel

2
    0 Yorumla
  • FCLeona
    FCLeona Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34
    +1 yıl

Bir süre sonra sıkılıyorlar yeni heyecan arıyorlar. Durum erkekler için geçerli değil kadınlarda hep daha iyi heyecan ararlar.

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Erkekler genelleeme yapmak istemiyorum ama boyle yapanlar hepsi de ayni yani nedeni belirsiz. Ya esiyle arasi iyi degildir ya esi ilgisizdir ya da gervcekten bir nedeni yoktur

2
    1 Yorumla
    • herakles01
      herakles01
      +1 yıl

cok guzel ozetlemissiniz

Yorumla
  • hugon61
    hugon61 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 49 , eic 32%
    +1 yıl

Toplum bu yanlış öngörü ile beslenip çocuklar bu şekilde büyütüldüğü için bu sonucu normal görüyorum

2
    0 Yorumla
  • zevkusefa
    zevkusefa Takip Et
    Xper 7 Yaş: 43 , eic 32%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 819 cevap paylaştı.

aşık olmaz, yatar ve unutur. o kadar saf sanmayın erkekleri.

2
    0 Yorumla
  • Kantarma
    Kantarma Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 70%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.

cok net ;
    sevmeden sırf evlenmek için görücü usulu evlendikleri için

2
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (101)
Devamını Gör(146)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Evli erkekler neden başka kadınlara aşık olur?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Erkekler neden evli kadınlara aşık olur? 61 cevap verildi
Evli erkekler neden başkalarına aşık oluyor? 77 cevap verildi
Bazi Erkekler neden evli kadınları seviyor? 33 cevap verildi
Evli bir kadın neden başka bir erkeğe aşık olur? 6 cevap verildi
Evli bir Adam evli bir kadına neden aşık olur? 60 cevap verildi
Evli erkek neden başka kadına yönelir/aldatır? 7 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Güneşe alerjin var mı?
  • Bugün benim doğum günüm, kutlama mesajı yazmak ister misiniz?
  • Temiz kalpli misin?
  • Can mı, canan mı?
  • Dişiniz ağrır mı?
  • En sevdiğiniz lezzet ikilisi nedir, hangi tatları yan yana olmadan düşünemiyorsunuz?
  • Gece gece yemek istediğin şey nedir?
  • Uykularınızı çalan birileri oldu mu?
  • Aşk olmadığınız birine dokunabilir misiniz?
  • Fiziğine hayran olduğunuz biri var mı?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨