Yurekten ve kisiligi ile erkek olmasi.. Ne aslan parcasi baba yigitler gordum silahlar patlayinca yere yapisip aglayan.. Guvenecek, saygi gosteren ve his gorulu bir erkek ulasilmaz erkektir.
Entelektüel, zeki, kurnaz, umursamaz ve soğuk erkekler olabilir. Çapkın erkekler de ulaşılmazdır kanımca. Çapkın erkekle yatarsın ama kalbine giremezsin kolay kolay. Zordur aşık olması. Bunlar dışında özgüvenli ve dış görünüşü de yeterince iyiyse ulaşılmazdır. Çapkınlık dışında böyle bir adama aşık oldum. Ulaşamadım. Ulaşamama nedenim benim ondan düşük bir konumda olmam değildi. Hatta birçok konuda birbirimize benziyorduk. Olmadı bir şekilde. Şu anda başka biriyle birlikte. Çok da mükemmel olmayan biriyle.
Ergen (yaş sınır yok beyin yaşı) ve popülarite sevdalısı kızlar için tip, fizik vs hiç önemi yoktur eğer popülerse ayhh kankaaa çocuğa baksanaaa bize bakmaz kiiii mantığı vardır oysa normal birisi olsa çoğu kişi dönüp bile bakmaz. Ama kendini bilenler için tipi iyi, karizması olan, ağırbaşlı ve ne istediğini bilen erkekler daha ulaşılmaz görülür. Bunun da sebebi ne istediğini bilen erkekler her önüne gelenle bir ilişki içinde olmazlar onların belirli prensipleri vardır ve o şartlara uyan çok fazla insan yoktur o yüzden ulaşması zordur her zaman o tarz tiplere. Yani ulaşılmaz olmanın özü ne istediğini bilmekten geçiyor.
Iş adamı, zeki, fit vücutlu bir adamsa ulaşılmaz gelir. Birde umursamaz soğuksa.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Valla reis seçicilik türkiyede var, ama yabancı ülkelerde, yabancı bir kızın takıldığı erkeği bizim türk kızları görseler yüzüne bakmazlar, ne hikmetse, bizim türk kızlarının bakmadığı tiplere bakan yabancı kızlar bizim türk kızlarına 10 çeker. 😂
En İyi Cevaplar