Bir kadının kırılgan oluşu, erkeğin koruma iç güdüsü ile dikkatini çekip daha fazla ilgili olmasını sağlar mı?

Kadın bunu koz olarak kullanıyorsa hayır. Yapısı gerçekten böyleyse kırılgansa evet. 👍
Elde edene kadar devam eder elde edince biter
Teşekkür ederim.
Evet ilgiyi arttırır, zaten bu yüzden kadınların en güçlü silahı gözyaşları denir.
Bir süre çekilmez olabilir. Mıymıntı derler sonra ( :
Cevap
21Cevap
İhtimaller var gadası
kesinlikle ;) Bir muhasebe bürosunda işe başlamıştım ve iş arkadaşım cok saf kırılgan biriydi. patronumuz olacak lavuk yeni birine devretmişti ofisi ve kıza cok bağırıp çağırıyordu. 5 yıllık eleman işi bırakıp gidemiyodu kız. benim zaten 3 ay olmuştu :) kızın üzerine gidiyo diye kırdım burnunu. KİNG... övün lan beni :D
Ben boğa erkeği olarak doğuştan koruma içgüdüsüne sahibim. Mesela karşıma yengeç, balık burcu kadını çıksaydı üzerine aşırı titrerdim. Çünkü bilirim ki çok hassaslar. Bir Aslan ya da koç kadını gibi savaşçı ruha sahip değiller yani.
@Dşşendnd ben boğa burcuyum bir erkek arkadaş vardı balık burcu çok dengesizdi sinir oldum irtibatı kestim. bence anlaşamazssın gibi yinede en iyi sen bilirsin her an herşeyden çabuk sıkılan tipler gibi kendilerine hakim değiller. Eğer dengesiz ruh hallerini çekersen evlilik olur olurda ne kadar mutlu olursun bilemem😊google dan uzman tv başak kadını balık erkeği evliliği yaz kısa videoyu izle ordaki astrolog doğru söylüyor bence analizleri süper.
Kırılgan olmak, nazlı olmak bir kadına yakışır elbet. İyi niyetli ve erkeğini seven bir kadınsa erkeğini kendine bağlaması zor değil lakin fazla naz da aşık usandırır demişler.
Ölçüyü kaçırmaması lazım.
Kırılgan kadın dışardan dikkat çekmez saddce acıma iç güdüsüne büründürür... genelde kırdıktan sonra vicdan yapıyorsun gönlünü almak için uğraşıyorsun...
Kadinin kim olduğuna ve erkek için ne ifade ettigine gore degisir. Yine de her şeyin fazlasi zarardir.
Merhaba,
Olabilir de olmayabilir de genel olarak olur gibi görünür ama olmaz...
Sanmam. Çiyanlara ağlaşan bile çiyan çiyandır pis domuzdur.
Kimisini itebilir de, belli olmaz. O karşısındaki erkeğin yapısına bağlı 😛
Her erkek icin geçerli bir durum degildir ama olabilir #emerald
Erkege gore degisir bazilari dediginizi yapar, bazilari ise bunu koz olarak kullanir
Bence tam tersi olur çünkü duygu sömürüsü yapmış oluyor. Hoş karsilanabilecek bir şey değil.
erkek kimi sevmek istiyosa onun kırılgan oluşu çekici gelir.
Bir yerden sonra sağlamaz. Gidip köşede tek başına ağlar.
Kesinlikle öyledir. Bunu bir silah gibi kullanan kadın sayısı çooook çooook fazladır.
Öyle olmalı ki güçlü kadınlara ilgi alaka iki tık az belki üç dört :/
Herşeyin fazlası zarar ortasını yakalarsak herşey çok tatlı olur
ilk başta zevkli gelse de zamanla can sıkar bir hal alıyor..
Kadınların sevmesi için kırmak , dökmek , ağlatmak gerek bu devir bu kadar acımasızları seviyor
Evet kesinlikle sağlar ben öyle kızlara daha çok ilgi duyuyorum
Kırılgan olmasına gerek yok sahiplenmişsem herşeyi yaparım
Sağlar ama kızında çok fazla kırılgan olması kötü olur
Bu kişiden kişiye değişir canım.
Her zaman yapılması zararlı olur
Erkek hoşlanıyorsa o kadından evet
Sağlamamalı, amsalak tavırların manası yok.
Çıtkırıldı olmasında 🙄
Kararindaysa tatlı olabilir
Evet sağlar kesinlikle
Soğuma nedeni bence
Sağlar tabiki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar