Ne dersiniz siz acaba? Bende ilişkimde böyle bir problem yaşıyorum da?
WHATSAPP
TELEFON
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Valla kesinlikle telefonla konuşmak olmazsa olmaz sevgilimle 1 aydır adam akıllı konuşamıyoruz yurt dışında görev yaptığı için hatlar çekmiyor ve ister istemez sesini duymayinca ve arada da mesafe olunca soğukluk giriyor muhabbet olmazsa olmaz yani sadece mesajla nereye kadar devam edilir ki
ikisi de olmalı. telefonda konuşmanın yeri çok ayrı. seslerinizi duymalısınız.
Ne gibi durumlarda aramalıyız mesela?
Sevgilime baktığım zaman arkadaşları ile falan gayet normal konularda saatlerce konuşabiliyor ama bana gelince bir soğuk olduğunu hissediyorum telefonu kapatasım geliyor görüşürüz diyip kapatıyorum.
Bunu her zaman yapıyorum zaten komik bir insanımdır her dediğime kahkahalara falan boğulur o utanma aşamalarını geçtik fakat neden böyle oluyor anlam veremiyorum.
Mutlu bir ilişki istiyorsan dışarıdan müdahaleye asla izin verme derim... iliskinizle ilgili bir karar alinacaksa yetklisi merci sen ve sevdiğindir başkasının önerisi sizin kararınız olmamalı
Tabii ki biz ne dersek o olsun o zaman teşekkür ettim :)
İkisi de olabilir. Ama mutlaka konulma da olsun. Birbirinizin sesini duyun 😊
Yeri gelince özlediğimiz zaman ses atıyoruz zaten birbirimize :)
Cevap
2Cevap
Wp de konuşmak telde yazışmak
Bu da bir garipmiş açıkçası
Arayanı açmıyorum , WhatsApp daha uygun bana göre
Bende çoğu zaman öyle yaparım. Arayan olursa açmam meşgule atar, Whatsapp'tan yazarım hayırdır diye.
Telefonla konuşma fobim var 😂
Ses kaydı
Çoğunlukla yaptığımız olayda o zaten ses atıp duruyoruz uzun olaylarda falan.
Yuzyuze konusma daha iyi tabi
Wp..
Ses atmalı olursa daha iyi olur :D
Dostum sorun etme
Yok hocam sorun edeceğimden değil de ben de anlam veremiyorum etrafımdaki herkes sevgilileri ile saatlerce konuşabiliyor?
Kardeşim kız ilgi duyarsa dumanla bile sana haber verir ilgi yoksa yapabilceğin bişey yok
Güzel yorum teşekkür ettim :)
Rica ederim
Telefonda tabi
whatsapp tabiki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar