Bir insanın ahı diğerinde kalıyormuş demek ki...

Uzun ama okuyup cevaplar mısınız ?

Hani olur ya masallarda kuyruk acısı diye o misal benimki de...

Olay şu, 3 sene önce bir şerefsizle çıkıyordum bu insan beni ortada en ufak bi sebep yokken hatta bir kıytırık ayrılalım diye mesaj atmadan gitti. Tek söylediği bana "bir daha mesaj atma" oldu. Dalga geçti, aşağıladı, zayıfsın beğenmiyorum dedi. O günden sonra insanlara olan güvenim yerle bir oldu, sokağa çıkamıyordum bile. Aşk acisi da çektim ama ondan daha çok bu yapılanlar gururuma çok dokundu, üzüntümden bir takım rahatsızlıklar oldu hatta şu an kritik bir rahatsızlıkla hala boğuşuyorum.

O kişi çok büyük ah aldı benden aradan artık 2 sene geçince toparladım kendimi aşk acisi geçti ama gururumun acısı hala devam ediyordu. Şu anki sevgilim çıktı karşıma, benimle olmak için büyük çabalar verdi kimseye güvenmezken o bana güvenilir olduğunu kanıtladı. Çok seviyorum onu, 1 yıldır o var hayatımda hastalığımda hep yanımda bir gülüşüme her şeyi yapar, sanki çektiğim bütün sıkıntılarımın ödülü gibi olurum onun için ama hala insanlara karşı bir güvensizlik var.

Bazen çok sorguluyorum hep o şerefsiz yüzünden. En güvenilir adamdan şüphe duyduruyor ama bu da zamanla azaldı sevgilimle gerçekten mutluyuz :)

Benim üzüldüğüm nokta şurda o şerefsizin sevgilisiyle mutlu mesut fotoğraflarını gördüm ya dedim bir insana bunca şey yapıp da nasıl mutlu olabilir? Adalet mi bu? Ben iki yıl kendime gelemezken, ah ederken o mutlu şimdi. Bunu okuyanlar hala bir şeyler mi hissediyorsun diyecekler ama değil. Üzüldüğüm nokta, nerede kaldı benim ahlarım? Zamanla bu ah çıkar da onun vicdanını tırmalar mı ?
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaslar sevgilimle yüzük taktık 1 hafta önce Rabbim nasip etti bunu bize çok şükür bin sükür o kadar mutluyum ki havalardayım seviyorum seviliyorum mutluluktan ağlıyorum gülüyorum hayatımda ilk defa bu kadar mutluyum :) kuyumcuya gittik tam o an o ve sevgılısı de yuzuk seciyordu umurumda olmadı buradaki cevaplar sayesınde Allaha havale etmeyi öğrendım zaten o an kı mutluluğumu kimse bozamazdı cıktık yüzüklerimizi alıp...ve az önce bir haber aldım o kız
Güncellemeler
+1 yıl
onu aynı bana yaptıgı gıbı terketmıs ve o bu acıya dayanamayıp ıntıhar etmıs su an yogun bakımdaymıs allahın ısıne bakın
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar merak eden varsa söyleyeyim sözlümle iki hafta sonra nişanımız var ve kalp hastalığım da tamamen geçti. kimsenin ahı yerde kalmıyor bana o acıları yaşatan kişi şu an sakat kaldı belden aşağısı felç ve lösemi tedavisi görüyor her gördüğüne beni sorup ağlıyormuş beni affetsin diyormuş dün de sözlümle birlikte hastaneye gitmiştik orada karsılaştık helallik aldı benden helalleştik bir insana acı çektirirken devamını düşünmek gerekir. Rabbim yarına bırakır ama yarına bırakmaz
Bir insanın ahı diğerinde kalıyormuş demek ki...