Eğer bir sevdiğim kadının yüreğindeysem dışarıdaki etkenler duvarlar para pul ailesinin ne dedigi umrumda bile değil. . Yanlış bir adam olsam zaten onun hayatına girip mahvetmem.. Ama doğru bir adamken ve adam gibide seviyorsam değil para dünyayı koysalar önüme vazgeçmem.. Biz varlık dahil herşeyi gördük dünya malı ile işimiz yok.. İş tehdit e kavga ya şiddete girerse onada varız sorun yok bir canımız var Allah a vericek en fazla onlar vesile olur..
Hiç bir zaman sevgi parayla alınmaz her ne kadar sevgi karın doyurmaz deseler de. Her zaman insan çalışırsa para getirebilir. Ama gerçek sevgiyi asla getiremez.
Bunun icin bana mantikli bir neden soylemeleri gerek...
Eger soyleyemezlerse hem ogullariyla evlenirim hem de paralarini alirim. Paranin da bir kismini torunlarinin hesabina yatirir bir kismini da fakire fukaraya dagitirim. Zira boyle parayla insan satin alabilecegini dusunecek kadar paragoz olan tipler yoksullara vermeleri gereken zekati da vermemislerdir bugune kadar. Halletmis oluruz onu da iste
- kızımın peşini bırakmak için ne kadar istiyorsun? söyle! < valla ben kızınıza çok aşığım, aşkımı parayla satmam ben! - ne kadar aşıksan o kadar çok param var, bedelin nedir? lafı ağzında geveleme, söyle! < boş yere konuşuyorsunuz efenim, boşuna kendinizi yormayın. - hmm, demek boş çek istiyorsun.. al şu çeki, miktarını sen yaz.. < fevkaladenin fevkindesiniz Memdüh beyciğim 😁
Aşkın beş kuruş etmediğini yeni doğan çocuklar bile biliyor sanırım.. pek fiyat veren olmazdı güzel teklife hayır demezdim zaten bir gün b. k yoluna gidecektir ne kazansam kardır derim..
"Bakalım kızın senin için ne kadar değerli?" diye gaza getirip herifin varını yoğunu alırdım, sonra da "ne yapayım ben senin gibi çulsuzun kızını" deyip viskimi yudumlardım... :D
En İyi Cevaplar